Dodaj do ulubionych

RIMMEL - tusze do rzes

IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.07.05, 14:05
czy ktos uzywaj tuszu rimmela volume lash??zastanawiam sie nad kupnem..jakie
sa wasze spostrzezenia???
Obserwuj wątek
    • Gość: lala Re: RIMMEL - tusze do rzes IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 03.07.05, 14:38
      up
      • Gość: bibi Re: RIMMEL - tusze do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 07:31
        Nie używałam, ale widziałam szczoteczkę i znam inne tusze Rimmel i dlatego nie
        polecam
    • Gość: !v Re: RIMMEL - tusze do rzes IP: *.rwe.com 04.07.05, 08:03
      Nie kupuj Rimmela, są do dupy, długo schną, odbijają się pod oczami czarne
      smugi. Jak moge coś polecić, to jedynie Loreal, taki pogrubiający złoty, albo
      wszystkie inne sa równie dobre.
      • Gość: bibi Re: RIMMEL - tusze do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 08:25
        Pogrubiający jest spoko ale na przykład Lash Arhitect do dupy - o wiele lepszy
        jest juz Maybelline Great Lash , a 3 razy tańszy
    • mmena Re: RIMMEL - tusze do rzes 05.07.05, 14:45
      Rimmel bardzo mi odpowiada. Ładnie sie rozprowadza i trzyma na rzęsach. L'Oreal
      bardzo mi nie odpowiada. Skleja rzęsy i obsypuje się - zraziłam się do niego
      już po raz któryś.
    • landrynka8 lala 05.07.05, 14:50
      to nie sa dobre tusze marzą sie okrutnie, odbijają, kruszą. I dlatego nie
      polecam.
      • kasiaa11 Re: lala 05.07.05, 16:46
        ja bardzo lubię tusze Rimmel, dla mnie bomba a używam pogrubiającego. to chyba
        zależy kto czego oczekuje od tuszu i od rzęs
    • imoe Re: RIMMEL - tusze do rzes 05.07.05, 16:51
      ja sobie kupiłam ten nowy, w takim czerwonym opakowaniu co to niby 5 razy
      pogrubia czy jakoś tak. na szczęście aż tak nie pogrubia bo ja lubię delikatny
      efekt. generalnie jestem z niego zadowolona, nie osypuje się, nie kruszy, nie
      rozmazuje i do tego kosztuje 20zł :)
      • madai Re: RIMMEL - tusze do rzes 05.07.05, 18:00
        ja bardzo lubie tusze Rimmela. ale l'orealem tez nie gardze. rimmel jest tanszy
        a rownie dobry jak l'oreal. wszystko dziewczyny zalezy od tego, JAK SIE NIM
        MALUJECIE. Kazdy efekt mozna osiagnac kazdym tuszem. taka jest prawda. ja
        przerobilam z wszystkich polek i teraz wiem, ze nie oplaca sie dawac wiecej niz
        60 zl za tusz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka