Gość: lala IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.07.05, 14:05 czy ktos uzywaj tuszu rimmela volume lash??zastanawiam sie nad kupnem..jakie sa wasze spostrzezenia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Re: RIMMEL - tusze do rzes IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 03.07.05, 14:38 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: RIMMEL - tusze do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 07:31 Nie używałam, ale widziałam szczoteczkę i znam inne tusze Rimmel i dlatego nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !v Re: RIMMEL - tusze do rzes IP: *.rwe.com 04.07.05, 08:03 Nie kupuj Rimmela, są do dupy, długo schną, odbijają się pod oczami czarne smugi. Jak moge coś polecić, to jedynie Loreal, taki pogrubiający złoty, albo wszystkie inne sa równie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: RIMMEL - tusze do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 08:25 Pogrubiający jest spoko ale na przykład Lash Arhitect do dupy - o wiele lepszy jest juz Maybelline Great Lash , a 3 razy tańszy Odpowiedz Link Zgłoś
mmena Re: RIMMEL - tusze do rzes 05.07.05, 14:45 Rimmel bardzo mi odpowiada. Ładnie sie rozprowadza i trzyma na rzęsach. L'Oreal bardzo mi nie odpowiada. Skleja rzęsy i obsypuje się - zraziłam się do niego już po raz któryś. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 lala 05.07.05, 14:50 to nie sa dobre tusze marzą sie okrutnie, odbijają, kruszą. I dlatego nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa11 Re: lala 05.07.05, 16:46 ja bardzo lubię tusze Rimmel, dla mnie bomba a używam pogrubiającego. to chyba zależy kto czego oczekuje od tuszu i od rzęs Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: RIMMEL - tusze do rzes 05.07.05, 16:51 ja sobie kupiłam ten nowy, w takim czerwonym opakowaniu co to niby 5 razy pogrubia czy jakoś tak. na szczęście aż tak nie pogrubia bo ja lubię delikatny efekt. generalnie jestem z niego zadowolona, nie osypuje się, nie kruszy, nie rozmazuje i do tego kosztuje 20zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: RIMMEL - tusze do rzes 05.07.05, 18:00 ja bardzo lubie tusze Rimmela. ale l'orealem tez nie gardze. rimmel jest tanszy a rownie dobry jak l'oreal. wszystko dziewczyny zalezy od tego, JAK SIE NIM MALUJECIE. Kazdy efekt mozna osiagnac kazdym tuszem. taka jest prawda. ja przerobilam z wszystkich polek i teraz wiem, ze nie oplaca sie dawac wiecej niz 60 zl za tusz. Odpowiedz Link Zgłoś