Gość: ewa IP: *.2city.net 16.07.05, 18:29 czy ktos uzywal z was?kremow dermedica. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justyna Re: dermedic IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 19:06 A o ktory konkretnie ci chodzi?? Albo z jakiej serii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: dermedic IP: *.broker.com.pl 16.07.05, 19:27 Maiałam Hydrain 2. Poprawny, bardzo chwalony przez wiele osób, zresztą wiekszość produktów Dermedic to dobra jakość. Przychylam się do pozytywnych opinii, ale nie jest to aż taka rewelacja, żebym miała do tego wracać. Szczerze mówiąc, to znam kilka tańszych i lepszych kremów niż Hydrain 2. I jeszcze drobnostka- słoiczek jest estetyczny, elegancki, ale niepraktyczny- żeby dogrzebać się do resztek kremu trzeba długo dłubać paluchem... Szpatułka dołączona do kremu to taki pic na wodę- lepszym pomysłem byłoby zamknięcie kremu w tubce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: dermedic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:49 Kar a jakie moglabys polecic inne, te lepsze wedlug ciebie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: dermedic IP: *.broker.com.pl 17.07.05, 15:11 Bardziej mi służą kremu Iwostinu (na czele z rewelacyjnym SPF 20), Floslek seria hypoalergiczna i odżywcza, Ziaja oliwkowy (jeśli baaaardzo przesuszy mi się cera) oraz AA seria Oligo na noc. Polecam, ale nie reklamuję, tym bardziej, że mam świadomośc, że to co dobre dla mnie nie musi zachwycić innych. Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgiana Re: dermedic Hydrain IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:57 Ja mam wersje w żelu , efekt powiedzmy zadowalający jednak nie powalający.Nie czuje spektakularnego nawilzenia tak jak obiecuje producent.Pozatym jest bardzo niewydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawita Re: dermedic Hydrain IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 17.07.05, 20:32 a ja hydrain2 pod oczy, niezły ale bez rewelacji. Tyle, że dla mnie jeszcze żaden krem pod oczy nie był jakiś super. W ogóle nie widze między nimi różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: dermedic Hydrain IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:05 Ja żel Dermedic Hydrain skończyłam używać kilka miesięcy temu i moja opinia o nim jest prawie jota w jotę jak ta Morgiany. Można kupić, ale niekoniecznie. Bardzo mnie zdenerwował pzrz końcu używania, bo za nic nie mogłam "wypompować" reszty ze słoiczka (szklany, cięzki a rurka w pompce się zatkała) ani wytrząść (za gęsty). Było tego żelu na tyle dużo że mi było go żal wyrzucić. Zostało mozolne wydłubywanie - rurka od pomki, wykałaczka, wacik kosmetyczny, szpadka do szaszłyków, widelec ;-). W końcu musiałam słoiczek rozbić. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa dla mnie rewelacja! 04.09.05, 09:38 po długotrwałych poszukiwaniach kremu dla mojej wrazliwej, ze skłonnosciami do przesuszania, ale tez i do wyprysków cery trafiłam do apteki , gdzie polecono mi dermedic silnie nawilżajcy zuzyłam juz 4 opakowania (więc mozna powiedziec, że uzywam go już od dawna - razem z tonikiem nawilżającycm) i moja cera jest świetna - nawilzona, elastyczna, wygładzona - mimo opalenizny nigdy żaden koslketyk tak mnie nie zadowolił (no chyba, że szampon Dermena i krem ścierając-wybielający do stóp Yve Roche) a uzywałam kosmetyków i z dolnej i z górnej półki: od Vichy po Ziaję ;-) Dermedic polecam paniom dojrzałym, z delikatną skórą,ze skłonnościami do przesuszeń i podrażnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucce Hydra In 2 to rewelacja: meganawilżenie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:25 ...i zapach, który wprawia mnie w euforię. Jedyny, który znam z podobnego efektu (nawilżającego, nie zapachowego oczywiście) to Clinique Superdefence - ale cena nieco inna, więc wolę Dermedic :-))) Używałam też filtrów przeciwsłonecznych - przeciętnie. Odpowiedz Link Zgłoś