IP: *.2city.net 16.07.05, 18:29
czy ktos uzywal z was?kremow dermedica.
Obserwuj wątek
    • Gość: justyna Re: dermedic IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 19:06
      A o ktory konkretnie ci chodzi??
      Albo z jakiej serii?
    • Gość: kar Re: dermedic IP: *.broker.com.pl 16.07.05, 19:27
      Maiałam Hydrain 2. Poprawny, bardzo chwalony przez wiele osób, zresztą wiekszość
      produktów Dermedic to dobra jakość. Przychylam się do pozytywnych opinii, ale
      nie jest to aż taka rewelacja, żebym miała do tego wracać. Szczerze mówiąc, to
      znam kilka tańszych i lepszych kremów niż Hydrain 2. I jeszcze drobnostka-
      słoiczek jest estetyczny, elegancki, ale niepraktyczny- żeby dogrzebać się do
      resztek kremu trzeba długo dłubać paluchem... Szpatułka dołączona do kremu to
      taki pic na wodę- lepszym pomysłem byłoby zamknięcie kremu w tubce.
      • Gość: ada Re: dermedic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:49
        Kar a jakie moglabys polecic inne, te lepsze wedlug ciebie ????
        • Gość: kar Re: dermedic IP: *.broker.com.pl 17.07.05, 15:11
          Bardziej mi służą kremu Iwostinu (na czele z rewelacyjnym SPF 20), Floslek seria
          hypoalergiczna i odżywcza, Ziaja oliwkowy (jeśli baaaardzo przesuszy mi się
          cera) oraz AA seria Oligo na noc. Polecam, ale nie reklamuję, tym bardziej, że
          mam świadomośc, że to co dobre dla mnie nie musi zachwycić innych. Pozdr:)
      • Gość: Morgiana Re: dermedic Hydrain IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:57
        Ja mam wersje w żelu , efekt powiedzmy zadowalający jednak nie powalający.Nie
        czuje spektakularnego nawilzenia tak jak obiecuje producent.Pozatym jest bardzo
        niewydajny.
        • Gość: rawita Re: dermedic Hydrain IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 17.07.05, 20:32
          a ja hydrain2 pod oczy, niezły ale bez rewelacji. Tyle, że dla mnie jeszcze
          żaden krem pod oczy nie był jakiś super. W ogóle nie widze między nimi różnicy
        • Gość: Kamila Re: dermedic Hydrain IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:05
          Ja żel Dermedic Hydrain skończyłam używać kilka miesięcy temu i moja opinia o
          nim jest prawie jota w jotę jak ta Morgiany. Można kupić, ale niekoniecznie.
          Bardzo mnie zdenerwował pzrz końcu używania, bo za nic nie mogłam "wypompować"
          reszty ze słoiczka (szklany, cięzki a rurka w pompce się zatkała) ani wytrząść
          (za gęsty). Było tego żelu na tyle dużo że mi było go żal wyrzucić. Zostało
          mozolne wydłubywanie - rurka od pomki, wykałaczka, wacik kosmetyczny, szpadka
          do szaszłyków, widelec ;-). W końcu musiałam słoiczek rozbić.
    • seledynowa dla mnie rewelacja! 04.09.05, 09:38
      po długotrwałych poszukiwaniach kremu dla mojej wrazliwej, ze skłonnosciami do
      przesuszania, ale tez i do wyprysków cery trafiłam do apteki , gdzie polecono
      mi dermedic silnie nawilżajcy
      zuzyłam juz 4 opakowania (więc mozna powiedziec, że uzywam go już od dawna -
      razem z tonikiem nawilżającycm) i moja cera jest świetna - nawilzona,
      elastyczna, wygładzona - mimo opalenizny
      nigdy żaden koslketyk tak mnie nie zadowolił (no chyba, że szampon Dermena i
      krem ścierając-wybielający do stóp Yve Roche)
      a uzywałam kosmetyków i z dolnej i z górnej półki: od Vichy po Ziaję ;-)
      Dermedic polecam paniom dojrzałym, z delikatną skórą,ze skłonnościami do
      przesuszeń i podrażnień
    • Gość: ucce Hydra In 2 to rewelacja: meganawilżenie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:25
      ...i zapach, który wprawia mnie w euforię. Jedyny, który znam z podobnego
      efektu (nawilżającego, nie zapachowego oczywiście) to Clinique Superdefence -
      ale cena nieco inna, więc wolę Dermedic :-))) Używałam też filtrów
      przeciwsłonecznych - przeciętnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka