Dodaj do ulubionych

Jak spędzacie weekendy??:-)

23.07.05, 17:17
Witam, jestem bardzo ciekawa jak to z wami jest...? Czy w sobote spędzacie
czas ze swoim ukochanym, czy na imprezie,czy na poprawianiu swego wizerunku,
czy gdziekolwiek indziej...? Ja osobiście jestem zwolenniczką odnowy
biologicznej;-)a następnie dobrej zabawy z odrobiną namiętności :-) A jaki
jest wasz weekend? Może uda mi sie coś wprowadzić w mój harmonogram :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: Jak spędzacie weekendy??:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:25
      ja przewaznie pracuje:(
    • Gość: niepewna Re: Jak spędzacie weekendy??:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:39
      uczę się, przeważnie chemii :(
      • Gość: magra dicho, dicho i jeszcze raz dicho:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:32
    • kleopatryx Re: Jak spędzacie weekendy??:-) 24.07.05, 01:48
      A ja na ogół jeżdżę w skały wspinać się :)
    • Gość: gocha Re: Jak spędzacie weekendy??:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:12
      A ja odkąd rozstałam sie z chłopakiem(a chodziliśmy 4 latka :( ) w weekendy nie
      wiem co z sobą począć...i siedze sobie na forum i sie "uczę jak być piękną"
      hihihi.. Może wtedy znajdzie sie ktoś kto mi zajmnie moje wolne dni...:D
      • Gość: Misia Re: Jak spędzacie weekendy??:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:51
        Próbuję się troszkę wyspać( jak nie musze iść do pracy)-to a propo zdrowia ,
        urody:)
        Z reguły nic mi z tego nie wychodzi ale za to jak jest znosna pogoda czmycham
        za miasto na wycieczkę, zwiedzanie, ze znajomymi , albo na rowery , na wyprawę
        do Parku Narodowego, bo na szczęście mam do niego niecałe 20km- takie mini
        wakacje.
        Czasami kino, wieczorkiem, lub spotkanie ze znajomymi,
        potańczyc lubie bardzo ale odstraszaja mnie te zakopcone dymem tytoniowym
        kluby, po prostu się tam duszę,więc od czasu jak minął okres zabawowej młodości-
        po prostu unikam takich imprez.
        Czasami jadę sobie w Polskę na jakiś zlot-poznaję nowych ludzi w realu.
        Nie spedzam godzin przed lustrem,ale kosmetologia to jedno z moich
        zainteresowań.
        Lubię dobrze czuć się we własnej skórze , a do tego wiedza się przydaje.
        Zabawa kolorowymi słoiczkami i mazidłami to taki typowo babski sposób na
        relaks jak dla mnie :)- ale nie jedyny:)
        • nadja11 Re: Jak spędzacie weekendy??:-) 24.07.05, 17:08
          Sposob spedzania czasu w weekendy niewiele rozni sie od tego w tygodniu.A wiec
          jako mama na pełen etat 24/7 opiekuje sie synkiem , radze szalec do woli dopóki
          nie załozycie rodziny;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka