majka.xxx 25.07.05, 10:24 bardzo prosze powiedzcie mi gdzie moge znalezc sliczne zlote pantofelki ( sandalki) za dwa tygodnie mam 'wyjscie' i bez nich sie nie rusze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justyna Re: zlote butki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.05, 15:25 Widziałam miesiąc temu złote sandałki na szpilce w sklepie Ryłko na Chmielnej w Warszawie, kosztowały chyba 180zł, jak wszystkie inne tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: zlote butki IP: 81.210.86.* 25.07.05, 19:30 Polecam ci baaardzo złote klapeczki na koturnie firmy BALDOWSKI. Przy czym ta koturenka jest super zgrabniutka, wygodniutka i wąska tak, że z tyłu wygląda jak szpileczka. wys. ok 4 cm., z przodu ładnie wycięty złoty paseczek z 2 złotymi kółeczkami na których znajdują się złoto-mieniące się kamyczki(cyrkonie). Polececam są bardzo zgrabe, kobiece i delikatne a przy tym sexi! Ja je kupiłam pod pałacem w Wawie i wziełam ostatnie 36 ale inne nr chyba jeszcze były(przy czym były tylko na jednym stoisku). A poza tym na pewno są jeszcze gdzieś bo to jest taka znana firma jak RYŁKO Odpowiedz Link Zgłoś