IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:24
czytałam o tych kosmetykach wiele dobrego. są na bazie torfu (borowiny?). czy
ktoś używał? gdzie można je dostać w Warszawie? jakie mają ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: Misia Re: TOŁPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:26
      Ostatnio coraz częściej widzę stoiska Tołpy w Supermarketach,: Auchan, Carrefour
      • bzzzk Re: TOŁPA 04.08.05, 21:29
        też widuję je w tego typu miejscach. oststnio kupowałam na stoisku przy Geancie
        na Ursynowie. bardzo lubię serię strefa T do cery tłstej i trądzikowej. jak dla
        mnie to najlepsze kosmetyki tego rodzaju, przetestowałam mnóstwo rzeczy przez
        10 lat walki z trądzikiem i te są najlepsze.
        pzdr.
    • Gość: kar Re: TOŁPA IP: *.broker.com.pl 04.08.05, 23:53
      Szybciej dostaniesz je w zielarni niż w supermarkecie czy sklepie z kosmetykami.
      Ceny raczej umiarkowane (10- 30 zł). Pozdr:)
    • marghot Re: TOŁPA 05.08.05, 07:56
      kupiłam balsam do ciała, byl b.ciężki, dość mało wydajny. Ładnie pachniał i
      dobrze nawilżał ciało. Raczej nie wróce do tego produktu
      • Gość: maxi Re: TOŁPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:13
        Kupiłam serum antycellulitowe- nie działa.
    • Gość: len Re: TOŁPA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.05, 12:07
      W centrum handlowym Reduta jest stoisko na poziomie 0, czyli parterze. Stoiska
      Tołpy to takie samodzielnie stojące regaliki z kosmetykami, stoją w holu na
      ogół, w każdym razie nigdy w ciągu butików. Stoisko w Reducie stoi obok schodów
      ruchomych. W innych centrach handlowych też widziałam stoiska Tołpy, ale nie
      potrafię sobie teraz przypomnieć, w których. Na stronie Tołpy wydaje mi się, że
      jest lista wszystkich miejsc, w których mają swoje stoiska, warto tam zajrzeć!
      Zajrzyj też po to, żeby przejrzeć ich ofertę dokładnie i poczytać opisy
      kosmetyków - zawsze tak jest wygodniej, niż potem pół godziny sterczeć przed
      stoiskiem. Ja dotychczas stosowałam preparaty do pielęgnacji stóp - nie są złe,
      ale myślę, że można znaleźć lepsze i raczej do nich nie wrócę.

Pozdrawiam!
    • justa_79 Re: TOŁPA 06.08.05, 14:42
      tinyurl.com/antum
    • Gość: jasiek Re: TOŁPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:34
      oj, to widzę, że nikomu nie pasują te kosmetyki. jestem zawiedziona ;-(
      szkoda, w takim razie nic nie kupię. dzięki za opinie
      • Gość: nitka Re: TOŁPA IP: *.autocom.pl 06.08.05, 19:19
        gorąco polecam: maskę korygującą z serii strefaT,lekką emulsję hydratiV-są świetne
        serum antycellulitowe i maskę borowinową-rewelacja!:)
    • Gość: she Re: TOŁPA IP: *.devs.futuro.pl 08.08.05, 12:53
      Moim zdaniem Tołpa to dobra marka - przede wszystkim kosmetyki mają nasycone
      składnikami aktywnymi jak w mało której firmie. Ale trzeba bardzo starannie
      dopierać takie kosmetyki. Np. seria antycellulitowa - bardzo dobra (chociaż jak
      na polskie kosmetyki drogo!) - polecam serum i peeling. Seria do twarzy -
      polecam maseczkę na strefę T (z glinką) i nawilżającą żelową (bodajże seria
      optimum). Maseczka do stóp - najlepsza (na noc pod skarpetki). Żel borowinowy i
      kąpiel borowinowa - dobra na mięśnie.
      • Gość: Wiola Re: TOŁPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:12
        Stoisko z kosmetykami Tołpy znajduje się w Kupieckich Domach Towarowych pod
        Pałacem w Warszawie.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka