Gość: :) IP: *.chello.pl 08.08.05, 18:56 Drogie Panie wiem, że to nie jest forum moda ale czy możecie wypowiedzić się na temat tego stroju? Z góry dzięki :) www.allegro.pl/show_item.php?item=59566135 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Strój kąpielowy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 08.08.05, 19:05 Nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Strój kąpielowy 08.08.05, 19:16 A Tobie sie podoba?- bo to jest najważniejsze. Ten strój w moim guscie nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Strój kąpielowy IP: *.chello.pl 08.08.05, 19:23 Mi się podoba wzór tylko to połączenie brązu z niebieskim troche razi. Niestety ani w sklepie ani na allegro nie ma innych kolorów. W ogólę w sklepach stroje są teraz poprzeceniane i nie mogę znaleść mojego rozmiaru a za kilka dni wyjeżdzam na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek13 Re: Strój kąpielowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:27 Ja uważam,ze jest ok, na plaży szuka się kolorowych , ciekawych bikini. Ja zawsze na początku sezonu szukam coś ciemnego,stonowanego, a po wyjściu na plażę żałuję,że nie kupiłam bardzo kolorowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jess Re: Strój kąpielowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:04 mnie sie polaczenie kolorow podoba,tylko razi sam stanik...ta kokardka mi sie nie bardzo podoba i sam kroj chyba tez:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdgdf Re: Strój kąpielowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:43 mi sie nawet nawet podoba tylko ta kokardka nie za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: Strój kąpielowy IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 22:57 nie wyobrazam sobie kupienia stroju bez przymierzania! jak jestes z warszawy i lubisz calzedonie, to jedz do factory - tam jest baaardzooo duzo modeli, i jeszcze taniej niz w tym linku. ps. a co do pytania.. to chyba wazne czy TOBIE sie podoba i czy TOBIE dobrze w takim kolorze/fasonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Strój kąpielowy IP: *.chello.pl 09.08.05, 21:14 Nie jestem z Warszawy. W sobote byłam na zakupach ale nie znalazłam nic dla siebie, jak cos mi się podobało to rozmiaru brak(najwięcej było w rozmiarze 40, 42).Pozdrawiam i dzięki za opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś