Dodaj do ulubionych

Jaką farbę polecacie do pasemek??

IP: *.prenet.pl 13.08.05, 15:36
Chciałabym zrobić brązowe pasemka na swoim naturalnym kolorze włosów tj.
ciemny blon gdzieniegdzie przechodzący w jasny brąz...
i mam do Was pytanie: JAKĄ FARBĘ POLECACIE??
oczywiscie nie musze dodawac, że musi ona długo utrzymywać na włosach, żebym
nie miała póżniej zbyt dużych odrostów, a gdy zachce mi się zmienić kolor
będzie można to zrobić bez problemu a przy tym nie niszczy włosów i można ją
łatwo nałożyć samodzielnie w domu pierwszy raz...
Myslałam o Garnier Colors Naturals, co o tym myślicie?? I jakie farby
polecacie??
pozdrawiam i proszę o odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: LA Re: Jaką farbę polecacie do pasemek?? IP: *.prenet.pl 13.08.05, 20:28
      dziewczyny polecie cos :) bo ja nie mam o tym pojecia wczesniej nie farbowalam
      wlosow:)
    • Gość: UP Re: Jaką farbę polecacie do pasemek?? IP: *.prenet.pl 14.08.05, 10:59
      • Gość: La Re: Jaką farbę polecacie do pasemek?? IP: *.prenet.pl 15.08.05, 10:52
        naprawde nic nie polecacie????:(:((:(:(:(
        • Gość: ja Re: Jaką farbę polecacie do pasemek?? IP: *.digimer.pl / 83.238.46.* 15.08.05, 13:22
          polecam palete ciemny blond N5 wychodzi brązowy niech nie zmyli cie nazwa
          nie zmwya sie super jest;) albo feria jasny bezowy kasztan :)
    • jazza.nova Re: Jaką farbę polecacie do pasemek?? 15.08.05, 16:22
      Ja Ci polecam serdecznie cierpliwosc, zaoszczedzienie pieniedzy i wybor dobrego
      fryzjera. Szczegonie dlatego, ze bedziesz farbowala wlosy sama, pierwszy raz.
      Nie kazdy odcien brazu pasuje do blondu, ktory rowniez ma wiele odcieni. Dobor
      odpowiednich odcieni to sztuka i tym zajmuja sie fryzjerzy kolorysci. Palette
      jest farba, ktora rzeczywiscie trzyma sie dlugo na wlosach, jednak jak
      farbowanie sie nie uda, to potem zmywanie tego koloru trwa cale wieki. Wiele
      razy bawilam sie w domowego fryzjera i wierz mi, wiem, co mowie. Nigdy wiecej,
      bo potem i tak musisz wydac kase na fryzjera zeby poprawil nieudany
      eksperyment. Nawet jezeli pierwszy raz wyjdzie ciekawie, to potem nakladanie
      farby na farbe przynosi zwykle nie za bardzo oczekiwany efekt i niestety na
      ulicy czesto widac, ktora to panna sama bawila sie w fryzjera :-) Sorry, ze tak
      pisze, ale chce Cie ustrzec przed rozczarowaniem.
      • Gość: LA Re: Jaką farbę polecacie do pasemek?? IP: *.prenet.pl 16.08.05, 14:49
        dzięki może ktoś coś jeszcze poleci?? :):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka