Gość: Astrid IP: 82.139.8.* 20.08.05, 13:58 Dziewczyny czy miałyście tusz albo podkład nivea?jesli tak to prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paulinka Re: Nivea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:00 Nawet nie wiedziałam ze istnieje podkład lub tusz(!) Z Nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusiątko Re: Nivea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:16 są,ale niedostępne niestety w Polsce :(( no chyba, że zamówicie na allegro u jakiegos sprzedawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,gwiazdka Re: Nivea IP: *.autocom.pl 20.08.05, 15:39 Czy możesz podać adres internetowy gdzie sprzedają kolorowe kosmetyki Nivea moja koleżanka przywiozła kiedyś szminkę z Niemiec brdzo fajnym kolorzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid Re: Nivea IP: 82.139.8.* 20.08.05, 15:48 www.allegro.pl/show_item.php?item=60779199 Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: Nivea 21.08.05, 20:54 Mam tusz, podkład i nawet puder Nivea. Wszystko z Allegro i z każdego z tych kosmetyków jestem zadowolona. Najmniej z podkładu - Lumillusion, bo jak dla mnie jest za lekko nieco, ale jeśli chodzi o jakośc to warto. Odpowiedz Link Zgłoś
elleves z tego co slyszalam.... 20.08.05, 15:51 .. to sa podobno bardzo dobrej jakosci i ogolnie razcej pozytywnie opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Nivea IP: *.acn.waw.pl 21.08.05, 22:08 Zamowilam podklad na allegro i jestem rozczarowana. Podklad ma bardzo rzadka konsystencje, jakby ja ktos rozwodnil, wlasciwosci kryjace wiec raczej bardzo kiepksie, do tego zapach pozostawia wiele do zyczenia. Moze trafilam na jakis felerny (ewentualnie felernego sprzedawce). Mimo wszystko polecam najpierw przetestowac kosmetyk zanim sie go upi, bo potem tylko zal wydanych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś