Dodaj do ulubionych

krem zwęzający pory

IP: *.aster.pl 22.08.05, 16:39
ponieważ dochodzą słuchy [zaraz je zweryfikuje], ze vichy rezygnuje z
produkcji kremu Normaderm chciałam spytac, czy znacie krem, który SKUTECZNIE
zmniejsza rozszerzone pory. Normaderm jest i tak średni, Pore Genius Heleny
Rubinstein jest boski, ale upiornie drogi [190.-!!!!]......
odezwijcie się, podobne do mnie, doświadczone przez los kobiety:))
Obserwuj wątek
    • Gość: rooo Re: krem zwęzający pory IP: *.chello.pl 22.08.05, 18:51
      prooooszę. zaraz idę do... apteki? drogerii?
      szukam kremu, który jest wymyślony, zeby zwęzić pory, a nie na trądzik, ani
      tłustą i mieszaną cerę. Taki ma mieć cel, zwężenie porów. są takie?
      • Gość: anna Re: krem zwęzający pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:19
        widziałam w Rossmanie tonik i krem Neutrogeny zmniejszający pory - ale nie
        próbowałam.
        • Gość: rooo Re: krem zwęzający pory IP: *.chello.pl 22.08.05, 21:08
          o kurcze, to jest news. skoro tak to ujęli, to jest to coś, czego szukam.
          bardzo dziękuję:))))
        • Gość: cemka Re: krem zwęzający pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:12
          Akurat zwęzi! To tylko reklama. Gdyby istniał taki produkt nie byłoby problemu.
          Neutrogenę stosuję od dawna- to niezła seria dla cery tłustej czy mieszanej ale
          nie daje spektakularnych efektów w postaci zwężonych porów. Cera jest po prostu
          czystsza i trochę ładniejsza. Na zmniejszenie wielkości porów może pomóc coś
          radykalnego np. jakiś zabieg złuszczania kwasami albo mikrodermabrazja -w
          gabinetach kosmetycznych. Pozdrawiam:)
          • Gość: rooo Re: krem zwęzający pory IP: *.chello.pl 22.08.05, 23:19
            robiłam TC w melitusie. czyli cos bardziej radykalnego niz kwasy.
            szkoda słów...
          • kleopatryx Re: krem zwęzający pory 05.09.05, 09:53
            Ile kosztuje zabieg mikrodermabrazji?
    • Gość: ilka Re: krem zwęzający pory IP: *.242.81.adsl.skynet.be 22.08.05, 22:24
      a Pore Minimizer Clinique? serum albo T-zone shine control
      • Gość: rooo Re: krem zwęzający pory IP: *.chello.pl 22.08.05, 23:21
        czy to jest porównywalne cenowo z h. rubinstein? clinique jest chyba tańszy,
        faktycznie.
        • Gość: agata Re: krem zwęzający pory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:41
          ja mialam clinique pore minimizw\er, dziewczyny - niestety, rzadna rewelacja.
          porow mi nie zmniejszyl, dobrze za to matowal. ale nie o to nam chodzilo...
          sama marze o jakims cudzie kosmetyki ktory cos a moim nosem poradzi... ale to
          cos chyba nie istnieje:(
          liczylam na neutrogene, ale skoro piszecie ze bez rewelacji...
      • black_magic_women Re: krem zwęzający pory 05.09.05, 11:56
        bardzo lubie pore minimizer,kiedys uzywalam go codziennie,teraz co ktorys
        dzien.ma dodatkowa zalete-matuje skore na pare godzin!kosztuje k100zl,ale na
        Allegro mozna kupic taniej
    • asiulka81 Re: krem zwęzający pory 05.09.05, 16:17
      Ja mam zle doswiadczenia z takimi kremami. Strasznie powysuszaly mi naskórek i
      teraz musze ladowac na twarz krem nawilzajacy. A mam tłusta skore, a teraz
      jeszcze i przesuszona. Takze nie radze. Lepiej zostawic pory w spokoju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka