IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 21:40
Interesują mnie dwa kosmetyki o których wspomniałaś. Jeden to puder Sisley'a -
poprosze nazwę, cenę i szczegóły :) a drugi to lip tint EL, czy to jest to
coś co wyglada jak lakier do paznokci :) i robi czerwone usta? No własnie,
czerwone czy rożowe? Bo moje sa troche za czerwone jak na mój gust i
zastanawiałam sie czy takie coś mogłoby je "odczerwienić" a za
to "przyróżowić". Pewnie nie mogłoby?
z góry dziekuję
Katrina
Obserwuj wątek
    • g_andzia Re: do Heleny 27.08.02, 22:07
      katrino, też się kiedyś napaliłam na ten lip tint heleny, ale to było sezonowo
      ze 2 lata temu i już nie ma w sklepach:(
      • Gość: katrina Re: do Heleny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 07:07
        w zeszłym tygodniu widziałam :)
        • Gość: Helena Re: do Heleny IP: 213.134.140.* 28.08.02, 10:43
          Katrino,
          co do Lip Tint - to fakt byl to produkt sezonowy, ale poniewaz jest z gatunku
          niewykanczalnych, to mam go do tej pory. Sadze, ze na 100% bedzie go mozna
          jeszcze gdzies kupic. Co do odcienia ust jaki robi to z moich obserwacji daje
          kolor czerwieni wargowej. Tzn ja mam usta rozowe i Lip Tint ladnie podobija
          kolor i uwyraznia kontur. Poza tym to jakby farbka, wiec dlugo sie trzyma a
          wyglada super naturalnie.
          Jezeli chodzi o puder Sisleya z cena nie pomoge, ale jezeli chodzi o jakosc
          jest doskonaly, pieknie pachnie, jest naturalny, delikatny, jedwabisty,
          oszolamiajaco wydajny i pieknie matuje. Ma sitko, wiec jest wygodny, ma tez
          dolaczony puszek, ale ja korzystam z pedzla. Na prawde nie ma w tym produkcie
          nic, do czego moglabym sie przyczepic.
          Moj kolor to Orient Pink (cos takiego) i brzmi to strasznie, ale w uzyciu jest
          praktycznie transparentny i nie daje niemal zadnego odcienia
          Pozdrawiam
          H.
          • Gość: katrina Re: do Heleny IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.08.02, 20:22
            Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka