Dodaj do ulubionych

piegowata dziewczyna

IP: 212.237.42.* 28.08.02, 12:01
dzisiaj taka widzialam cala w piegach szczegolnie buzia i rece ,nogi biale
wlosy rudo blond.goraco a ona w swetrze chyba sie wstydzila -zal mi takich
dziewczyn bo presja ciemnej ,gladkiej skory jest straszna.
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: piegowata dziewczyna 28.08.02, 12:16
      jaka u diabla presja?!

w takim razie ja, z moja jasna skora, ktora wlasciwie
      srednio sie daje opalac, musialabym tak samo ubierac sie
      w zawoj, z glowa wlacznie. no bo i piegi tez mam. co
      prawda uzywam czasem balsamu brzujacego ziai i chodze na
      solarium jak mi sie przypomni, ale zasadniczo nie
      przywiazuje do tego duzej wagi. troszcze sie raczej o
      brak wlosow tam gdzie ich nie powinno byc oraz o brak
      grubego zadu.

pokazywanie piegow albo ich ukrywanie to tylko kwestia
      lubienia siebie.

moja nieslubna tesciowa jest piegowata na calym ciele
      (poza twarza) - zrobilo sie jej tak od slonca. i co,
      chodzi teraz w swetrze po afryce? na pewno nie. w polsce
      tez nie.

xx.
      • silie Re: piegowata dziewczyna 28.08.02, 12:38
        No nieeee; własnie takie osoby jak Ty, droga Lailo, wywołują
        niepotrzebne kompleksy u ludzi.Ma piegi i co z tego? Ma się schować
        w szafie z tego powodu?
        Boszzzz, po co ja wogóle o tym dyskutuję!
        A nawiązując do grubego swetra w upał; też zdarza mi się widywać tak ciepło
        ubrane osoby.Widac upał im nie przeszkadza, po prostu.

Presja ciemnej, gładkiej skóry,wrrrr;(((((((((
        pzdr, s.
        • Gość: calineczka Re: piegowata dziewczyna IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 28.08.02, 13:11
          Troche niezupelnie na temat, bo nie o piegach, ale o ciemnej skorze:
          Jestem blondynka z bardzo jasna karnacja i sobie nic nie robie z mody na
          czekoladke. Uzywam co prawda od czasu do czasu balsamu brazujacego. Ogolnie
          jednak olewam uwagi roznych "zyczliwych" typu: jaka ty blada jestes, idz sie
          troche opal. Moj 2-tygodniowy wyjazd nad morze tez niewiele zmienil w tej
          materii, bo trafilam na kiepska pogode. ;)
          Nie przesadzajmy, ze trzeba sie wstydzic piegow czy jasnej skory. ;)
          • Gość: asia Re: piegowata dziewczyna IP: *.hutchison.de 28.08.02, 13:21
            hej kobitki
            ciemne bronz wlosy, jasna cere, ktora dosc szybko opala sie na bronz, no i
            oczywiscie piegi jak na temat przystalo. szczerze, to czesto uzywam
            jasniejszego pudru czy podkladu, bo w polaczeniu z zimnym typem urody wyglada
            szlachetnie. nie bede sie wypowiadac na temat dziewczyn, ktore najwidoczniej
            nic nie robia innego tylko spedzaja czas w solarium. tragiedia :)
            podrawiam
    • Gość: maria Re: piegowata dziewczyna IP: 195.27.163.* 28.08.02, 13:17
      wydaje mi sie ze nie mialas zlych intencji Lailo wspolczujac tej piegowatej
      dziewczynie, ale wlasnie wspolczucie, przygladanie sie z ciekawoscia na takie
      piegowate osoby powoduje ze one czuja sie niekomfortowo, jakby byly jakimis
      dziwologami.
    • Gość: Ginny Re: piegowata dziewczyna IP: *.net.bialystok.pl / 10.2.21.* 28.08.02, 14:25
      Jednak los nie jest sprawiedliwy... Całe życie marzę o piegach, naprawdę. A mam
      tylko bardzo dużo znamion;).A modę na ciemną karnację olewam, bo opalam się z
      trudem.
    • Gość: Mia Re: piegowata dziewczyna IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 15:18
      Co za bzdura...
      Zaprzyjaźniony fotograf twierdzi, że większości modelek najchętniej
      przejechałby po policzku palcami umaczanymi w smarze, żeby ich twarzoma nadać
      jakikolwiek charakter. Tylko tym piegowatym by nie musiał i właśnie dlatego
      lubi z takimi pracować...
    • Gość: NINA Re: piegowata dziewczyna IP: *.175.186.195.dial.bluewin.ch 28.08.02, 16:20
      UWAZAM,ZE PIEGOWATE DZIEWCZYNY SA SLICZNE!SAMA NIESTETY PIEGOW NIE MAM I ZALUJE.
      • Gość: ivana Re: piegowata dziewczyna IP: *.ppp.get2net.dk 28.08.02, 16:36
        dziewczyny jestescie wspaniale!
        ja tez jestem z gatunku bladych i mam piegi na ramionach ,dopiero jako 30-latke
        ludzie przestali mnie sie czepiac o bladosc.chyba juz skapneli ze jestem taki
        typ i koniec.ale jako nastolatka w Polsce czulam sie zle ,i czesto mi dokuczali
        czemu sie nie opalam itd.teraz uzywam samopoalaczy, a i cera z wiekiem jakby
        sciemniala.pozdrawiam
        • julita73 Re: piegowata dziewczyna 28.08.02, 20:25
          Teraz ja dodam coś od siebie- akurat nie dalej jak dzisiaj w dzień,szłam z
          córka do Frankfurtu po zakupy.Stałyśmy na moscie w kolejce,za nami stał facet
          ok 40 , jakiś menel spod budki z piwem...Gapił się na nas non - stop, az mi sie
          głupio zrobiło...w pewnej chwili nie wytrzymal i patrząc mi prosto w oczy mówi:
          "Córka taka opalona a Pani taka blada, ciekawe dlaczego..."A ż mnie zamurowalo
          jak to usłyszałam,jednak nie skomentowałam i odwróciłam sie tyłem do
          niego..Jednak gość nie dawał za wygraną i dalej cos tam bełkotał ...że taka
          ładna a taka biała jak smierć...Jak jeszcze raz zapytał, czemu się nie opalam ,
          odpowiedziałam bez zastanowienia-GÓWNO CIĘ TO OBCHODZI CZEMU JESTEM
          BLADA...Jeszcze tego brakuje , żeby jakiemus patałachowi tłumaczyć sie z takich
          rzeczy. Wkurzają mnie ludzie tego typu i ich debilne pytania i komentarze-
          czemu jestes blada , a czemu nie opalasz się - nie lubisz - a czemu????
          • Gość: Messa Re: piegowata dziewczyna IP: *.zipnet.com.pl 28.08.02, 21:50
            :)))))) moja koleżanka mówi dzisiaj: ale ty jesteś blada i to z takim wyrazem
            twarzy jakbym ją miała za to uderzyć, sama z cerą w kolorze ziemnistego
            ziemniaka, nawet misie komentować nie chciało
            a piegi też mam chocciaż mało i bym chciała więcej bo bardzo są kobiece
            co do kmentarzy bardzo podoba misię uwaga, że twarz musi mieć charakter i to
            nieważne co go nadaje byle nie zginąć w tłumie "beżowych klonów"

mesia
    • Gość: plum1000 Re: piegowata dziewczyna IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 22:18
      sama nie wioem co napisac. CO bys drogie dzwiecne rubilo gybzs uwidzialo
      czlowieka z progeria, albo osobe bez rak i nog??? doradzialabzs mu idz sie
      powies??eh moze troche mnie ponioslo ale wkurzajace to jest. BO nie wiem czym
      jeden se zasluzy na to ze wyglada extra za friko....plum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka