Dodaj do ulubionych

victoria's sicret

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 15:10
Dziewczyny,
mam pytanko. Czy kupowałyście może coś ze strony Victorii? Mają tam
prześliczną bieliznę, dzienną i nocną w nie powiem atrakcyjnych cenach.
Zastanawiam się tylko, czy po dodaniu cła, podatków i transportu te ceny
nadal będą atrakcyjne. Może któraś z Was kupowała tam coś i wie na jakim to
poziomie mniej więcej się kształtuje. Oczywiście na stronie umieszczony jest
cennik transportu, ale nie ma mowy o cle.
Z góry dzięki serdeczne
Obserwuj wątek
    • Gość: Masia Re: victoria's sicret IP: *.dtcentrum.pl 28.08.02, 16:10
      Nie zamawiałam wprawdzie nigdy u Victorii, ale dostaje sporo przesyłek z USA
      (od firm i osób prywatnych) i nigdy jeszcze (puk, puk) nie doliczyli mi cła.
      Więc powinnaś chyba uwzględniać tylko koszty przesyłki.
    • Gość: Just Re: victoria's sicret IP: 217.153.77.* 28.08.02, 16:26
      Zamawiałam w Victorii i cło doliczaja jezeli wartosc przesylki przekroczy 75$
      a clo jest spore wiec lepiej trzymac sie tej kwoty
      pozdrawiam
      • Gość: zula Re: victoria's sicret IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 16:51
        dzięki!
        • giovanita Re: victoria's sicret 29.08.02, 12:26
          Just,
          powiedz a jak jest z jakością tych rzeczy. Kupowałaś bieliznę czy może także
          inne ciuszki? A jak jest z rozmiarami, trzymają się standartów?
          Dzięki
          • Gość: Just Re: victoria's sicret IP: 217.153.77.* 29.08.02, 15:38
            Kupowalam bielizne i jakosc jest OK, wszystko wyglada tak samo jak na obrazku.
            Raz skusilam sie na zakup butow i niestety przyszly za male.
            I nie do konca takie jakich sie spodziewalam, ale bielizna super.
            Nie kupuje tam juz nic od poltora roku, poniewaz sa teraz tak ładne rzeczy np.
            w Intimissimi i mozna przymierzyc itp.
            pozdrawiam
            • Gość: Izabella Re: victoria's secret IP: *.vgernet.net 29.08.02, 16:16
              Ja od czasu do czasu kupuje bielizne w Victoria's secret (w USA) z mojego
              doswiadczenia nie radzilabym kupowac przez katalog gdyz z tego co zauwazylam
              rozmiar rozmiarowi nie jest rowny. Niestety ale chyba najlepiej jest
              przymierzyc. A do tego sklepy te co jskis czas maja wysprzedaz i wowczas mozna
              wszystko kupic 0 50% a nawet 75% tansze czego pewnie nie ma w sprzedzay
              wysylkowej.To tylko moje spostrzezenia co do jakosci jest OK.
              • giovanita Re: victoria's secret 29.08.02, 16:48
                Gość portalu: Izabella napisał(a):

> Ja od czasu do czasu kupuje bielizne w Victoria's secret (w USA) z mojego
                > doswiadczenia nie radzilabym kupowac przez katalog gdyz z tego co zauwazylam
                > rozmiar rozmiarowi nie jest rowny. Niestety ale chyba najlepiej jest
                > przymierzyc. A do tego sklepy te co jskis czas maja wysprzedaz i wowczas
                mozna
                > wszystko kupic 0 50% a nawet 75% tansze czego pewnie nie ma w sprzedzay
                > wysylkowej.To tylko moje spostrzezenia co do jakosci jest OK.

Właśnie wracam ze strony internetowej Victorii i już za 12 - 20 $ można kupić
                bieliznę z wysprzedaży, bawełnianą bieliznę do spania za 6$ lub kostium plażowy
                za 10$. A skoro rozmiarów się w miarę trzymają, a ja rozmiarowa raczej jestem
                to chyba zaryzykuję. Bo jakoś nic ładnego znaleźć nie mogę u nas w skelpach.
                Zajrzę jeszcze do tego o któym wspominała Just, ale przy porównaniu cenowym,
                jak doliczę nawet koszty przesyłaki to wyjdę na tym lepiej, niż bielizna w
                sklepie tradycyjnym.
                chyba... :)))) Dzięki dziewczyny!
                • Gość: iwonka Re: victoria's secret IP: 213.17.175.* 30.08.02, 09:40
                  Dziewczyny-prosze podajcie nazwę strony vitorii.
                  Iwonka
                  • giovanita Re: victoria's secret 30.08.02, 10:01
                    www2.victoriassecret.com
                    • golababa Re: victoria's secret 30.08.02, 14:37
                      Dziękuję już znalazłam tę stronę. Niektóra bielizna jest bardzo piękna ale nie
                      kupiłabym jej nie mierząc. Polecam sklep Intimissimi- tam czasem też można
                      znaleźć coś ładnego.
                      iwonka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka