Gość: adelajda g. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:17 www.fitomed.pl/index.php Jeśli ktoś używał, poproszę o opinie na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: FITOMED - preparaty ziołowe IP: 213.241.34.* 29.08.05, 15:41 bardzo przyzwoite składy (mało "chemiczne"), dobre ceny, sporo wyciągów ziołowych, dość trudno dostepne. znam żel do higieny intymenj z mydlincą oraz szampon do włosów- oba łagodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasiak Re: FITOMED - preparaty ziołowe IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 29.08.05, 15:53 mają bardzo pozytywne recenzje na wizażu. mam nadzieję, że niedługo będę mogła napisać o swoich wrażeniach, bo jak na razie to już tydzień czekam na przesyłkę od nich...a miało być w ciagu pięciu dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adelajda g. Re: FITOMED - preparaty ziołowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:58 Faktycznie nie pomyślałam wcześniej, żeby zajrzeć na Wizaż. Dla zainteresowanych wklejam link: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&cmd=search&type=all&where=items&keywords=fitomed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: FITOMED - preparaty ziołowe IP: *.broker.com.pl 29.08.05, 19:20 Bardzo, bardzo sobie chwalę Fitomed. A zwłaszcza szampon- od 5 miesięcy jestem wierna tylko Fitomedowi do włosów normalnych. Nie zamienię na żaden inny :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: FITOMED - preparaty ziołowe 29.08.05, 20:08 Mialam zel do mycia twarzy do cery tlustej. Lagodny, przyjemny ziolowy zapach, niestety mniej wydajny niz inne kosmetyki tego typu (mniej sie pieni, zapewne dlatego, ze nie ma na pierwszy miejscu SLS - na szczescie), niska cena. Opakowania niestety okropne. Ale ogolnie bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: FITOMED - preparaty ziołowe 29.08.05, 21:57 mam żel do skóry suchej i normalnej czy wrażliwej, nie pamiętam. bardzo mi pasuje, delikatny, nie wysusza, jak dla mnie wydajny, bo mimo że się nie pieni to malutko go wystarczy, żeby nawet makijaż zmyc. miałam jeszcze szampon i odżywkę do włosów suchych, ale niestety kołtun po nim miałam potworny, a odżywka wściekle niewydajna. zaniechałam używania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: FITOMED - preparaty ziołowe IP: 80.48.245.* 30.08.05, 09:05 ja mogę powiedzieć same pozytywne rzeczy.Uzywam od dłuższego czasu szamponu mydlnica lekarska jest super i zelu do mycia twarzy . wiele plusów niska cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikaa Re: FITOMED - preparaty ziołowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:39 jakie sa koszty przesylki? nie moge znalezc takiej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: FITOMED - preparaty ziołowe 30.08.05, 21:01 też miałam wspomniany już żel do mycia twarzy oraz szampon- mając na względzie przyjazny skład oraz niewygórowaną cenę, uważam je za udany zakup:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikaa Re: FITOMED - preparaty ziołowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:11 czy kupowalas w necie czy gdzies w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasiak Re: FITOMED - preparaty ziołowe IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 31.08.05, 09:38 w aptekach ceny są o wiele drozsze, np. szampon 250ml kosztuje ok 11pln, a w necie coś koło 8. problemem jest, ze przesyłka droga, bo 12-13pln, dopiero jeśli zakupy powyżej 100zł, to 10zł...za to można zamawiać duże opakowania, po 500ml. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: FITOMED - preparaty ziołowe 31.08.05, 11:09 A czy ktos był w ich salonie sprzedazy na Janowskiego w Wawie? Jakie ceny i wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: FITOMED - preparaty ziołowe 31.08.05, 17:26 kupowałam sklepie coś typu zielarski-za zdrową żywnością. Odpowiedz Link Zgłoś