Dodaj do ulubionych

podklad do suchej cery - poradzcie prosze

IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 11:04
Moje mile,

zagladam do tego forum od niedawna i bardzo zaluje ze dopiero teraz Was
odkrylam. Dzieki zakladanym przez Was watkom kupilam juz sobie kilka
kosmetykow i jestem zachwycona.

Tyle droga wstepu, a teraz mam wielka prosbe. Nosze sie z zamiarem kupienia
podkladu do twarzy, mam sucha cere. Ostatnio uzywalam kremu tonujacego Vichy,
ale teraz chcialabym nabyc podklad i to naprawde baaaaaaaaardzo dobry.
Prosze, podzielcie sie ze mna swoja wiedza i poradzcie.

Z gory dziekuje

marlenka
Obserwuj wątek
    • Gość: em Re: podklad do suchej cery - poradzcie prosze IP: 62.148.83.* 02.09.02, 12:44
      dobre dla mnie to: Futurist EL, satynowy Vichy
      przymierzam się do podkładu Shiseido z serii benefiance - zapowiada się
      obiecująco
      ciągle szukam i nie określiłam żadenego z nich jako bardzo dobry, ale lepszych
      nie znam
    • Gość: ANIA Re: podklad do suchej cery - poradzcie prosze IP: 217.98.124.* 02.09.02, 12:52
      NAWILŻAJĄCY MAXA FACTAORA I TEINT IDOL LANCOMA
      • Gość: gAndzia Re: podklad do suchej cery - poradzcie prosze IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 02.09.02, 13:03
        marlenko, jeśli cena nie jest przeszkodą to polecam benefiance shiseido. dla
        mnie ideał na jesień/zimę (teraz troszke za ciężki)!
        • Gość: em Re: podklad do suchej cery - gAndzia IP: 62.148.83.* 02.09.02, 13:38
          napisz coś więcej o podkładzie z serii benefiance, chyba pytałam Cię o to w
          innym wątku
          próbowałam i wydawało mi się, że ciut zbierał się w załamaniach skóry - nie
          potrafiłam ocenić w sklepie - o próbce mogę zapomnieć
          • Gość: gAndzia Re: podklad do suchej cery - gAndzia IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 02.09.02, 14:40
            jest to taki podkładopuder (nie leży tam gdzie kolorówka, tylko razem z serią
            benefiance na półce z liniami pielegnacyjnymi). w butelce z dozownikiem, dośc
            gęsty. seria jest dla skór dojrzałych, ja na ten podkład trafiłam przypadkiem,
            dostałam od koleżanki, ktora kupila, a coś tam jej nie pasowało. bardzo mi się
            sprawdził w zimie - przy centralnym ogrzewaniu, zimnie (mam psa, więc sporo
            jestem na powietrzu). na pewno w tym roku wrócę. jeśli masz np. 23 lata i cerę
            mieszaną, pewnie bedzie za bogaty dla ciebie, ale w okolicach trzydziestki i
            prtzy suchej skórze na pewno bedzie ok. można go stosować bez kremu - ja
            uzywałam tylko nawilżacz pod krem IF, bo jak pisałam, jest to w zasadzie
            kosmetyk pielęgnacyjny. skoro próbek nie dają, to może spróbuj w sephorze
            poprosic troszkę do tego ich pojemniczka. powiedz, ze jesteś alergiczką i
            WSZYSTKO ale to wszyystko musisz wypróbować:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka