Dodaj do ulubionych

Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki TANIO!

08.09.05, 11:43
Perfumy!!!!!
Znane i ekskluzywne marki.Tanio!!!
FM Group-Wiosna 2005-Katalog zapachów Alternatywnych

Dostępne również Żele pod prysznic- 200ml.-25PLN

PERFUMY DLA KOBIET
poj.30ml
cena:30PLN
Cool Water-Davidoff
Dune-Christian Dior
Rush-Gucci (dostępny równiż żel)
Green Tea-Elizabeth Arden(żel)
Acqua di Gio-Giorgio Armani
L'eau par Kenzo-Kenzo
NaoMagic-Naomi Campbell
J'Adore-Christian Dior
Noa-Cacharel
Deep Red-Hugo Boss
Gabriela Sabatini-Muelhens (żel)
Coco Mademoiselle-Chanel
No.5-Chanel(żel)
Amor Amor-Cacharel (żel)
Jungle elephant-Kenzo
Hugo woman-Hugo Boss(żel)
Naomi-Naomi Campbell
Miracle-Lancome
Very-Valentino
Intense-Hugo Boss
Angel-Thierry Mugler
Light Blue-Dolce&Gabbana (żel)
Chance-Chanel
Sensi-Giorgio Armani
Ultraviolet-Paco Rabane
Glow by J.Lo-Jenifer Lopez
Very Irresistible-Givenchy
Celine Dion Woman-Celine Dion
Weekend for Woman-Burbery (żel)
O'oui-Lancome
In Love Again-Yves Saint Laurent
5th Avenue-Elizabeth Arden
Eternity Moment-Calvin Clain
Truth-Calvin Klein
Tresor-Lancome
Envy Me-Gucci (żel)
Touch of Pink-Lacoste
Echo for Woman-Davidoff
Mania-Giorgio Armani
Opium-Yves Saint Laurent
Dolce Vita-Christian Dior
Pure Poison-Christian Dior
Skin-Trussardi
Week End Woman-Burberry

poj.100ml.
cena:60PLN

Tommy Hilfiger-True Star
Celine Dion-Perfum Notes

PEN Perfume
poj.8ml.
cena:18PLN

Amarige-Givenchy
Gucci Rush2-Gucci
Mexx Woman-Mexx
Tommy Girl-Tommy Hilfiger

PERFUMY DLA MĘŻCZYZN
poj.50ml.
cena:30PLN
Echo-Davidoff (żel)
Boss-Hugo Boss
Cool Water-Davidoff
Hugo-Hugo Boss
Fahrenheit-Christian Dior (żel)
Lacosta-Lacosta
Allure-Chanel
Kenzo Frais-Kenzo
Emporio-Giorgio Armani
Adidas Black (żel)
Black Code-Giorgio Armani (żel)
JOOP!Homme-JOOP!
Higher-Christian Dior
Allure Homme Sport-Chanel
Dolce Gabana Men-Dolce Gabana
Polo Sport Blue

poj.100ml.
cena:50PLN

Cerruti-Cerruti See
Azzaro-Chrome

PEN Perfume
poj.8ml.
cena:18PLN

Revelation-Pierre Cardin
Mexx Man-Mexx

Perfumy dostarczamy przesyłką pocztową w ciągu 14 dni.Opłata przy odbiorze
przesyłki.
Zamówienia pod nr 500210062 lub sms pod ten sam numer.

Uwaga! Nazwy wymienionych produktów mają na celu przybliżyc Państwu nuty
zapachowe naszych wyrobów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 17:15
      "Znane, ekskluzywne marki" a potem "nasze wyroby". Po co to cała maskarada żeby
      sprzedać podróbki dostępne w każdym supermarkecie na trzech stoiskach?
      • Gość: sebanwitw Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 17:40
        Cześć!
        Już rozwiewam twoje wątpliwości.
        Jestem konsultantka firmy Federico Mahora.Jak wiele firm zajmujących sie
        sprzedażą bespośrednią np.Avon czy Oriflame my zajmujemy się perfumami.
        To prawda ze na bazarach i w supermarketach są dostępne odpowiedniki oryginłów,
        ale przyznasz, że pozostawiają wiele do życzenia.
        Nasza sprzedaż odbywa się tylko "z rąk do rąk" a jakość jest naprawde dobra-
        sama się o tym przekonałam dlatego się tym zajmuje.
        Jeśli chcesz możesz sprawdzić.
        Pozdrawiam Ania W.
        • Gość: Anna Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:03
          Rozumiem, wiem że jakość sprzedawanych przez Panią odpowiedników perfum może
          być dobra, ale nie rozumiem, czemu nie pisać na forum, że się te odpowiedniki
          sprzedaje po prostu, a nie potencjalnie wprowadzać ludzi w błąd (vide temat
          Pani wątku "perfumy" "znane marki itp"). Co do jakości, wiem, że każdy
          sprzedawca zachwala swój towar, ale nie wierzę w dobrą jakość jakiegokolwiek
          pachnidła kosztującego 60 zł za 100 ml, i pozostanę przy moim zdaniu mimo Pani
          zapewnień, że jest inaczej. Pani też sprzedaje tylko odpowiedniki, czy lepszej
          jakości niż te sprzedawane na mililitry na stoiskach Nicole czy Refan, nie
          wypowiadam się, nie taki był zamiar poprzedniego postu, to, że lecz
          sprzedawanie (tak jak wymienione przeze mnie firmy) ODPOWIEDNIKÓW zapachów
          (których nie używam) czegoś co udaje coś, czym w istocie nie jest.
          Życzę sukcesów w pracy, bo przyjemność z tego pachnącego zajęcia ma Pani z
          pewnością ogromną. :-) Pozdrawiam serdecznie!
          Anna
          • klamczucha3 Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T 13.09.05, 09:17
            Dokladnie tak Anno!
            Zgadzam sie z tym co napisalas i popieram!
            Ktos kto sprzedaje tzw "podrobki" niech ma odwage o tym napisac anie
            wprowadzac ludzi w blad!
            • Gość: sebanwitw Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:40
              Moje drogie!
              Gdybyście potrafiły chć trochę bardziej się wysilić to doczytałybyście
              ogłoszenie do końca.
              Nie mam zamiaru nikogo oszukiwać i nie życze sobie takich insynuacji.
              A dla was specjalnie powtórze to co napisałam w ogłoszeniu.

Nazwy wymienionych produktów mają na celu przybliżyć Państwu nuty zapachowe
              naszych produktów.
              Pozdrawiam
              • Gość: Anna Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:42
                Moje drogie!
                > Gdybyście potrafiły chć trochę bardziej się wysilić to doczytałybyście
                > ogłoszenie do końca.
                Moja droga!
                Gdyby potrafiła Pani czytać ze zrozumieniem, nie tylko do końca, zobaczyłaby
                Pani, że już w moim pierwszym poście pod pierwszym Pani postem rozpoczynającym
                wątek zacytowałam Pani określenie "wyroby", które,tak się składa, jest ostatnim
                słowem jakie Pani w ww. poście użyła, więc siłą rzeczy musiałam przeczytać Pani
                post do końca (czego bark mi Pani niesłusznie zarzuca), żeby do ww. słowa dojść
                (vide użycie go w mojej wypowiedzi). Nie ma co powtarzać, a zwłaszcza się
                pieklić i udawać obrażoną, tylko przyjąć konstruktywną krytykję osób, mimo
                wszystko, Pani życzliwych.
                Pozdrawiam!
          • czarna003 Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T 14.09.05, 22:31
            to niech pani wrescie uwierzy ze te perfumy niczym sie nie roznia od
            orginalu .kolezanki kupywaly perfumy po 300 zl a teraz kupuja po 30 zl czyli w
            kieszeni maja 270 zl i pachna jak pani bo podejzewam ze wlasnie takich pani
            uzywa .BO pani zdaniem to co jest drozsze to lepsze a guzik prawda
            • Gość: Anna Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:33
              "to niech pani wrescie uwierzy ze te perfumy niczym sie nie roznia od orginalu"
              Tak jak Mercedes klasy A też się od Malucha różni tylko ceną? To jeździ i to
              jeżdzi; perfumy za ponad stówę pachną, i "wyroby" też pachną. Wyciągnięcie
              wniosków i analogii zostawiam Tobie.
              "kolezanki kupywaly perfumy po 300 zl a teraz kupuja po 30 zl czyli w kieszeni
              maja 270 zl"
              Gratuluję koleżankom zamożności i umiejętności "oszczędzania". Mnie
              stać "tylko" na wody perfumowane za 150 zł.
              "pachna jak pani"
              Skąd wiesz, czym ja pachnę, hę?
              "podejzewam ze wlasnie takich pani uzywa"
              O, Sherlock Holmes, witam, witam. Skąd te podejrzenia? Telepatia?
              "BO pani zdaniem to co jest drozsze to lepsze"
              Skąd ten wniosek? Nie przypominam sobie, żebym pisała, że co droższe to lepsze?
              "guzik prawda"
              Każdy ma swoje zdanie, a jak wiadomo, de gustibus non est disputandum.
              Czarna, chcesz ze mną polemizować przygotuj mocniejsze argumenty niż te,
              których chciałaś użyć przeciwko mnie w poprzednim poście.
          • Gość: czarna001 Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:48
            Nie badz taka madra kobieto !! ja nie musze wobec Ciebie Żeby Cie przekonac
            uzywac mocnych argumentow... poprostu zle odebralas moj przekaz...troszke
            pomysl. Ciekawa jestem czy nawet stac Cie na wode perfumowana za 150 zl...i
            porownywanie marek samochodow do jakosci perfum to chyba "lekka"
            przesada...hę..!! Wiec czekam na kolejne Twoje niby "silne" argumenty...
            • Gość: Anna Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:18
              Oj, Miśka, pogrążyłaś się tą swoją wypowiedzią.
              "Nie badz taka madra kobieto !! "
              A jednak. Może ZA mądra dla Ciebie na dyskusję?
              "Ciekawa jestem czy nawet stac Cie na wode perfumowana za 150 zl."
              Hehehehe. Bez komentarza.
              "porownywanie marek samochodow do jakosci perfum to chyba "lekka"
              przesada...hę..!!"
              Nawet nie rozumiesz słowa ANALOGIA (wiem, że dla Ciebie jest ZA trudne słowo,
              bo zapewne Twoje "koleżanki" też go nie używają), i nie wyciągnęłaś z użytych
              przeze mnie ANALOGII wniosków. Wytłumaczę Ci o co chodziło: perfumy za 30 zł
              mają się tak do takich za 300, jak samochód za 3 tysiące (np. Maluch) do
              takiego za 300 000 (np. Mercedesa klasy A). I co, trudne do zrozumienia? Dla
              Ciebie najwidoczniej tak.
              Wydajesz się za młoda, na dyskusje ze mną, naprawdę, poszukaj ARGUMENTÓW, a nie
              próbuj naskakiwać na mnie, w stylu, że ja używam tego a takiego, a twoje
              koleżanki tego a tamtego, bo mnie to naprawdę nie obchodzi, nie tego dotyczyła
              dyskusja przed pojawieniem się Twojego pierwszego postu w tym wątku. Na razie
              mam ubaw patrząc, jak się bezsilnie miotasz nie mając na mnie żadnych
              logicznych argumentów. W następnym poście pewnie mnie wyzwiesz, ale pokazujesz
              swój brak klasy, bo to, jakich perfum używają Twoje koleżanki, i co uważasz
              mogę sobie kupić i czym pachnieć, nijak się ma do dyskusji, bluzgaj więc sobie,
              niuńka, "a mi to wszystko lotto" (może za trudny cytat dla Ciebie). Pzdr dla
              Ciebie i koleżanek.
              • Gość: Lilka:P Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:09
                HAHAHHH!!!Ale mam z was ubaw slonka!! "pani starszej" i "malolaty".. no tak..
                wasza rozmowa. i wasze glupie klotnie robia z tego forum cyrk... klocicie sie o
                jakies glupie perfumy.. czy o marki samochodow.. ludzie zejdzcie na ziemie..
                tyle biedy.. a wy sie sprzeczacie ktora drozszych perfum uzywa!! boze..!! co za
                kretynizm..czytajac to wszystko.. zastanawiam sie nad tym..czy z wiekiem..
                ludzki mozg.. sie przypadkiem nie cofa _zamiast sie rozwijac.. no to jak
                widac.. ANNO i Czarna ... u was jest inaczej..ohh.. co za ...:D no wlasnie
                to... zegnam Was panie z wyzszych sfer;) hahhaha>:D
            • Gość: czarna001 Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:17
              droga internautko zalezy Ci na tym zeby mnie obrazic hhhhhhhhhaaaaaaa pomylilas
              sie reakcja moja byla odwrotna mialam niezly ubaw .Nie jestes taka madra jak
              myslisz.odloz ten slownik kobieto ha ha ha
              • Gość: Anna Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:19
                Niuńka, nie wstydź się, że musiałaś skorzystać ze słownika, żeby zrozumieć
                tekst ze słwonictwem na moim poziomie.
                • Gość: czarna Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:30
                  smieszna jestes kobieto na wyzszym poziomie hm jednak slownik byl dla Ciebie
                  niezbedny
                  • Gość: sebanwitw Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:30
                    Moje kochane!
                    Nigdy by mi do głowy nie przyszło, że ogłoszenie o dystrybucji perfum (jakich
                    wiele) wywoła taką burzę.
                    Nie kłóćcie się bo to nie o to chodzi.
                    Życze wszystkim aby ich było stać na perfumy za 300 zł.Teraz to jednak nie
                    możliwe dlatego jeśli kogoś stać niech kupuje a ten kogo nie stać niech ma
                    sznse zadowolić się czymś tańszym.
                    Nie kłóćcie się szkoda nerwów.
                    Pozdrawiam
    • daaga Re: Perfumy!!!!!!!!!!!Znane i ekskluzywne marki T 26.09.05, 16:54
      prosze mi przysłać na skrzynkę katalog, i opis możliwości zostania konsultantką. Daga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka