Dodaj do ulubionych

Puder w kulkach Oriflame, AVON

IP: 217.96.36.* 06.09.02, 10:02
Oriflame ma teraz promocje na pudry w kulkach, nie mam jednak pojęcia, czy są
dobre, czy nie. Co sądzicie? Czy używacie ich? Proszę, napiszcie o
właściwościach obu pudrów - rozświetlającego i tego drugiego! Jak Wam sie
sprawują? Czy jesteście zadowolone? A może lepszy byłby podobny puder AVON-u?
Obserwuj wątek
    • Gość: drzazga1 Re: Puder w kulkach Oriflame, AVON IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.09.02, 10:33
      O Oriflame nie będę się wypowiadać, bo nie używałam, mam od b.dawna kuleczki
      Avon i są w porządku do jasnej cery też pod warunkiem aplikacji dużym i miękkim
      pędzlem, trzeba też uważać, aby nie przesadzić z ilością, szczególnie przy
      jasnej cerze, produkt jest bardzo wydajny i starcza na długo. Oczywiście pędzel
      trzeba regularnie myć w zwykłym szamponie, znałam dziewczynę, która tego w
      ogóle nie robiła, cerę miała dosyć tłustą i skarżyła się, biedactwo, że
      kuleczki "jakieś takie dziwne się zrobiły" po pół roku używania... Musiała
      wyrzucić...

Wydaje mi się, że cała sztuka to dobrania sobie odpowiedniego koloru do
      karnacji, Avon daje odcień lekkiej opalenizny, taki ciepły, złocisto-brązowy,
      najlepiej jednak wypróbować na własnej skórze i obejrzeć się w dziennym
      świetle.
      Jeżeli Twoja konsultantka nie ma produktu w postaci naturalnej, a jesteś z
      Warszawy, spróbuj ją namówić, żeby zabrała Cię na wizytę do sklepu dla
      konsultantek na ul. Słowiczej (dojazd tramwajem z centrum w kierunku Okęcia),
      tam można wprowadzić gościa, ale kupować mogą tylko konsultantki, obejrzysz
      całą kolorówkę możesz zrobić sobie pełen makijaż, bo kupowanie tylko na
      podstawie katalogu to loteria, w druku odcienie nigdy nie wychodzą, zresztą co
      innego coś zobaczyć, a co innego pomazać się po skórze.

Pzdr.D.
    • Gość: Monika4 Re: Puder w kulkach Oriflame, AVON IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 14:11
      Ja na razie nie kupiłam jeszcze, zamierzam dopiero, ale moja koleżanka ma
      kuleczki z Oriflame te bardziej różowe i są po prostu fantastyczne, szkoda
      tylko ze takie drogie. Ale są bardzo wydajne, ona ma je juz parę lat, wspaniale
      rozświetlają cerę. Jedyne co mnie powstrzymuje to brak pieniędzy...Pozdrawiam
      • Gość: Anja Re: Puder w kulkach Oriflame, - kosztuje 39 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.02, 14:15
        W promocji, we wrześniu (zwykła cena 65 zł); skoro polecacie, to sobie kupię te
        jasne.
        • Gość: em Re: Puder w kulkach Oriflame IP: 62.148.83.* 06.09.02, 15:00
          kulki Oriflame wg mojej oceny to średniaki
          Avon - nie znam
    • Gość: Donata Re: Puder w kulkach Oriflame, AVON IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 15:12
      Ja mam kulki Avonu brązujące i jestem zadowolona. Są bardzo wydane - mam już
      prawie 5 lat i zapewne wystarczą jeszcze na 2 następne.
    • Gość: asoia Re: Puder w kulkach Oriflame, AVON IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 15:27
      a ja własnie sobie kupiłam Pierra rene i jestem zachwycona(te NR3-
      brązujace),ale nie robia z twarzy apacza-sa cudne
    • Gość: marargaretka Re: Puder w kulkach Oriflame, AVON IP: *.lodz.mpsz.pl 06.09.02, 16:03
      Puder Oriflame jest cool!!!
    • Gość: - Re: Puder w kulkach Oriflame, AVON IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 06.09.02, 19:48
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka