wika191 14.09.05, 20:27 Mam delikatną skórę o różowym odcieniu i do tego jeszcze trądzik. Co robić żeby nie wyglądać na ciągle zarumienioną? Może jakis specjalny odcień podkładu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: różowa skóra IP: 213.241.34.* 14.09.05, 23:44 odcienie tuszujące zaczerwienienie to chłodne beże bez domieszek różowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki Re: różowa skóra IP: *.cable.casema.nl 15.09.05, 10:58 Rowniez w miare mocny makijaz oczu (ciemny braz) daje wrazenie, ze skora jest jasniejsza i ma bardziej normalny kolor. Wiem, bo sama tak robie :) pozdrawiam towarzyszke niedoli :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalicja Re: różowa skóra 15.09.05, 17:37 Podaj proszę przykłady - jak pastuch krowie - firma, kolor czy numer, ewentulalnie cena. Czego nie używam i tak jestem ciągle za różowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki Re: różowa skóra IP: *.cable.casema.nl 15.09.05, 17:44 Genialna jest brazowa kredka Jade - ciemna, prawie czarna, ale tak nie do konca :) Cienie bourjois maja ladny odcien brazu, ktory swietnie wyglada z ciemnobrzoskiwiniowym rozem bourjois 72 tomette... Mi naprawde bardzo to pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś