landrynka8 25.09.05, 19:25 były już rankingi: kremów do twarzy, pod oczy,pudrów itd. Wiadomo że róż do policzków to wazny element makijazu, ożywia twarz, nadaje kolorytu. Ładnie dobrany podkresla naturalną urodę. Znacie jakieś dobre jakościowo róże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Róż IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 25.09.05, 19:29 ja mam sensique czy jak to sie tam pisze.za 4 zl.i jest nawet nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: Róż 25.09.05, 19:38 Jak dotad uzywalam rozu Lumene i Bourjois. Z obu bylam zadowolona, ale z checia sprobowalabym czegos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Róż 25.09.05, 19:48 ja uzywam isadora i mi odpowiada. Ale porownania z innymi w zasadzie nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Róż IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.05, 21:25 Ja uzywam Blush Stick i Blush Delice L'Oreala - oba mi pasuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastka Re: Róż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:27 blush delice loreal genialny! zapach mnailinek super odiecn to 10 rozwietla, odzwoeza., szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Róż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:35 1. Maybelline 2. Blush Delice L'Oreal-ja mam ginger snap (pieknie pachnie i rozswietla) 3. Rimmel Odpowiedz Link Zgłoś
jessi191 Re: Róż 25.09.05, 21:49 ja używam Inglota nr 72 kolor piękny.Tak piękne rumieńce mam tylko wiecie po czym...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Róż IP: 217.97.133.* 26.09.05, 08:55 Najlepsze troze jakosciowo ma Dior, Chanel i Guerlain. Choc oczywiscie L'oreal i Bourjois tez sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
emi_forever Re: Róż 26.09.05, 08:58 a jak z kolorami Bourjois? który polecicie dla blondynki o troszkę ciemniejszej karnacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: Róż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:54 Jak do tej pory zawsze uzywalam Bourjois - dobra jakość, przystępna cena, wydajne bardzo. Do wyboru są kolorki matowe i opalizujące, z delikatnymi drobinkami. Ostatnio zostałam eksperymentalnie pomalowana w sklepie różem Diora i muszę stwierdzić, że jest cudowny. Niestety szkoda mi pieniążków bo różu używam tylko okazyjnie. Zostanę przy Bourjois. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Róż 26.09.05, 16:11 ja rok temu trafilam na super roz jakiejs japonskiej firmy "shu-uemura" na jakiejs bezclowce. Cenowo jak isa dora, ale taki super, tak swietnie dobrany, ze to sie zadko zdarza. niestety mi sie konczyl (1 roz, ktory zuzylam do konca :) i teraz mam revlona-new comlexion i chociaz najjasniejszy w serii i tak jest za mocny :// Odpowiedz Link Zgłoś
natixb Re: Róż 26.09.05, 17:28 ja stosuje tylko i wylacznie roze z ORIFLAME-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Róż IP: *.qzyni / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:27 a ja polecam róże firmy Inglot, sa dobre jakosciowo i cena nie jest wysoka bo ok. 12/13 zł Odpowiedz Link Zgłoś