Dodaj do ulubionych

Truskawka a e-karty

25.09.02, 17:54
przyjmują? czy robią problemy? zastanawiam sie nad załozeniem sobie takiej
karty w celu zakupowym (mam wrażenie ze bezpieczniejsza) i chciałabym
wiedzieć czy na truskawce uznają mi taką kartę czy bedą pyszczyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: Truskawka a e-karty IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.09.02, 18:05
      Mogą robić problemy, ale ostatecznie przyjmują:-)
      • ladyblue Re: Truskawka a e-karty 25.09.02, 18:13
        Gość portalu: agul napisał(a):
        > Mogą robić problemy, ale ostatecznie przyjmują:-)

jakie problemy? (ja sie chyba pochlastam :( )płaciłaś w ten sposób? plizzz,
        napisz jak to wygląda, bo przyznam sie ze nie mam wprawy w wykłocaniu się po
        angielsku z przemiłymi typami w stylu pana z truskawki (wielokrotnie
        opisywanego ;)
        • Gość: elve Re: Truskawka a e-karty IP: *.netland.gda.pl 25.09.02, 18:19
          robią problemy. Mi po wymienianie 10 maili sie odechciało. najgorsze jest to,
          ze ewidentnie klamia - sami wymyslaja te problemy. najpierw weryfikujesz karte
          i wszystko jest ok, dostajesz maila z potwierdzeniem zamowienia, a potem Chan
          pisze Ci bzdury, ze mieli problemy z autoryzacja... i sam nie wie czego chce.
          zrezygnowałam z truskawki - stracili klientke, prosze bardzo.
        • Gość: agul Re: Truskawka a e-karty IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.09.02, 19:01
          Mi nie robili aż takich problemów, musiałam tylko pierwsze trzy razy przesyłać
          im trzycyfrowy karty - po przesłaniu realizowali mi zamówienie. Zamawiam tak
          już z pół roku i wszystko jest ok, teraz weszłam do lojalki więc dla mnie to
          już główne źródło kupowania kosmetyków, bo mam je naprawdę za grosze:-)
          Dlatego warto czasami się trochę pomęczyć z tym chanem na początku, potem idzie
          gładko:>
          • Gość: elve Re: Truskawka a e-karty IP: *.netland.gda.pl 25.09.02, 19:16
            może jeszcze kiedyś... na razie znajomi co i rusz wracają z wakacji przez
            strefy bez cła. :))
    • ladyblue do agul 25.09.02, 19:18
      ile czasu zajmuje dostarczenie przesyłki? i co to ejst ta lojalka? sorry ze
      takie gupie pytania ;)
      • Gość: agul Re: do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.09.02, 22:48
        Jak zamawiasz regularnie, to dostajesz po jakimś czasie zniżki - po pierwszym
        zamówieniu 3%, potem 4, 5 i dochodzisz do 20% zniżki na każdy produkt (stale:))
        To jest lojalka:) Jak dodasz do tego 5% zniżki przy każdym zamówieniu powyżej 3
        produktów i niskie ceny na truskawie, to wychodzi pół ceny polskiej:-)
        A przesyłka przychodzi po mniej więcej 10 dniach od zamówienia - 2,3 dni
        zajmuje korespondencja, potem wysyłają i ok. tygodnia idzie paczuszka.
        Pozdrawiam
        • Gość: kika_kika Re: do agul IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.09.02, 22:50
          eeeeeeeeeeeeeeeee, a co to ta truskawa?? Bo taka okazja to nie powiem, ze byle
          co....
          • Gość: agul Re: do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.09.02, 22:58
            www.strawberrynet.com - zakupy kosmetyków:-)
            • Gość: kika_kika Re: do agul IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.09.02, 23:39
              Serdeczne dzięksy za adres... w tym kierunku kombinowałam, ale bez ...net :)
              Pozdrawiam,
              KIKA
        • Gość: Anja Re: do agul - lojalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 08:07
          Z tą lojalką to nie do końca tak: wklejak fragment z truskawki

Extra 1% off your 2nd order
          Extra 2% off your 3rd order
          Extra 3% off your 4th order
          Extra 4% off your 5th order

Extra 5% off your 6th order (6th until 9th order)

Extra 7.5% off your 10th order (10th until 19th order)

Extra 10% off your 20th order (and all future orders)

Tak więc max. 10%, do tego faktycznie 5% za zamówienie trzech produktów i
          więcej.
          • miriam_73 Re: do agul - lojalka 26.09.02, 09:10
            Jest dokładnie tak jak napisała Agul. W prywatnej korespondencji od Truskawy
            jest jeszcze zapis o dodatkowych 5%.

"This discount, which is reserved for only our most valued customers and
            available only until the end of September, can be used in additon to the
            existing 5% discountwe have for ordering three or more items in the same
            order".
            Tak więc do końca września jest rzeczywiście łącznie rabat do 20%, jeśli masz
            maksa z lojalki plus zamawiasz powyżej 3 items.
            • Gość: Anja rabaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 09:12
              Tak, jeśli zsumujemy rabaty: max 10% od dwudziestego zamówienia, + 5% za 3
              produkty, + 5% extra rabat - uwaga! ważny tylko do końca września, to się
              zgadza!
              • Gość: Anja Re: rabaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 09:13
                Tylko aby dociągnąć do max. rabatu najlepiej jest zamawiać po jednej rzeczy:))))
            • Gość: agul Re: do agul - lojalka IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.09.02, 09:18
              No właśnie, tak mi się wydawało:-)
              Albo może dla różnych klientów mają inne programy?? Bo ja już dość długo tam
              zamawiam i dosyć sporo za każdym razem, więc może dlatego dostanę te 20%:-))
              • Gość: Anja Re: do agul - lojalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 09:21
                Nie wiem, ja dostałam maila dot. lojalki, plus tego "jedynie dla najlepszych
                klientów z rabatem 5% do końca września"; na razie mi jeszcze daleko do 15-20%.
                Ale się doczekam!!!!!
                • Gość: agul Re: do agul - lojalka IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.09.02, 09:46
                  No to ja też już nie wiem:-)) Oni są tam maksymalnie zakęceni;-)
                  Ale fajnie, że w ogóle mozna tam zamawiać, bo z lojalką czy bez i tak jest
                  bardzo tanio:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka