Gość: olla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 21:01 Co myslicie o kosmetykach AVON? Bo ja jakos nie moge sie do nich przekonac... Jedyne, co nie bylo bardzo zle, to krem do rąk "Avon Basics". A co Wy o tym myślicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nell Re: AVON-opinie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 21:19 Bardzo odpowiadal mi podklad z serii all day, moze dlatego, ze mam tlusta cere, doskonale ja matowil. Lubie tez ich kosmetyki do wlosow- advanced(czy jakos tak, nie chce mi sie isc do lazienki, by sprawdzic dokladna nazwe:) ) pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcy Re: AVON-opinie IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 21:25 A ja jestem zachwycona ich nowymi lakierami do paznokci, trwaja i trwaja, jeszcze gdyby paznokcie tak szybko nie rosly... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: AVON-opinie 26.09.02, 21:25 Niektóre kosmetyki Avonu lubię, innych nie. Jak mam jakieś wątpliwości to najpierw wolę obejrzeć, obwąchac i wypróbować na własnej skórze. Lubię lakiery do paznokci te nowe, niektóre kremy (ale np. dla mnie ten najnowszy dotleniający jest do kitu) płyny do kąpieli czy nietóre rzeczy z kolorówki (rewelacyjne są np. kulki pudrowe). Nie cierpię zapachów perfum Avonu, za wyjątkiem LBD. Myślę że można tam cos naleźć dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: AVON-opinie 26.09.02, 21:34 Avon był już tu mocno maglowany i zazwyczaj krytykowany, ale ja lubię stamtąd niektóre produkty: szampony Advance Techniques, balsamy (migdałowy mniaaam), krem na noc Hydrofirming, obie serie aromapherapy, tusz wydłużający i maseczkę peel-off z ogórkiem, dezodorant z szałwią; nie podpasowała mi natomiast często chwalona mas. błyskawiczna i krem do rąk, taki z różową tubką (też niby super - wchłania się blyskawicznie, tzn. za szybko i dziwnie pachnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: AVON-opinie IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 22:04 jak dla mnie super sa balsamy do ciała Avonu ( ale nie wszystkie )Lubie tez serie do pielęgnacji stóp.Nienajlepsza jest kolorówka.Wychwalana jest seria do włosów, teraz jest maseczka na noc, którą rano trzeba zmyć, ponoć bardzo fajna.Ostatnio kupiłam kapiel do stóp cynamonowa i krem z tej samej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: AVON-opinie IP: *.acn.waw.pl 26.09.02, 22:06 Ja niezmiennie wracam do podkładu rozświetlająco-antystresowego. Dla mojej suchej skóry jest swietny. Poza tym używam kremu do skórek. Świetnie nawilża i zmiękcza. I to by bylo chyba na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: AVON-opinie IP: *.acn.waw.pl 26.09.02, 22:07 A jeszcze sobie przypomniałam o bardzo dobrym peelingu do stóp. Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasp Re: AVON-opinie 27.09.02, 09:35 A ja polecam kremik do rąk z serii Skin-so-soft. Taki w białej tubce z różową nakrętką. Fajnie nawilża a zapach ma po prostu śliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: AVON-opinie IP: *.tlsa.pl 27.09.02, 09:39 A ja ostatnio nabyłam krem Beautiful Morning na dzień. Bardzo przyjemny zapach,po prostu aromaterapia od rana, dobrze się wchłania i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
g4t1 Re: AVON-opinie 27.09.02, 12:00 W najnowszym katalogu Beautiful Morning jest za 12,45! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: AVON-opinie 27.09.02, 10:13 ja podobnie jak i inne forumowiczki mam swoje + i - w Avonie, niektóre kosmetyki mi odpowiadają a inne nie, np. nowy krem dotleniający w ogóle mi nie odpwoada, "wałkuje" mi sie na twarzy, ale mam i swoje sprawdzone typy: mleczko do demakijażu i tonik do skóry norm./mieszanej, krem do skórek, Biologie+, puder w kamieniu, kosmetyki do pielęgnacji stóp, i krem do rąk z siliconem, niektóre kosmetyki kupuje na "wypróbowanie", jak mi nie pasują to oddaję (w Avon'ie jest możliwość oddania do 3 miesięcy, zużyty do ok. 30% zawartości) Odpowiedz Link Zgłoś