Dodaj do ulubionych

AVON-opinie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 21:01
Co myslicie o kosmetykach AVON? Bo ja jakos nie moge sie do nich
przekonac... Jedyne, co nie bylo bardzo zle, to krem do rąk "Avon Basics".
A co Wy o tym myślicie? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Nell Re: AVON-opinie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 21:19
      Bardzo odpowiadal mi podklad z serii all day, moze
      dlatego, ze mam tlusta cere, doskonale ja matowil. Lubie
      tez ich kosmetyki do wlosow- advanced(czy jakos tak, nie
      chce mi sie isc do lazienki, by sprawdzic dokladna nazwe:) )
      pozdro:)
      • Gość: Marcy Re: AVON-opinie IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 21:25
        A ja jestem zachwycona ich nowymi lakierami do paznokci, trwaja i trwaja,
        jeszcze gdyby paznokcie tak szybko nie rosly...
    • miriam_73 Re: AVON-opinie 26.09.02, 21:25
      Niektóre kosmetyki Avonu lubię, innych nie. Jak mam jakieś wątpliwości to
      najpierw wolę obejrzeć, obwąchac i wypróbować na własnej skórze. Lubię lakiery
      do paznokci te nowe, niektóre kremy (ale np. dla mnie ten najnowszy
      dotleniający jest do kitu) płyny do kąpieli czy nietóre rzeczy z kolorówki
      (rewelacyjne są np. kulki pudrowe). Nie cierpię zapachów perfum Avonu, za
      wyjątkiem LBD. Myślę że można tam cos naleźć dla siebie.
    • ptasia Re: AVON-opinie 26.09.02, 21:34
      Avon był już tu mocno maglowany i zazwyczaj krytykowany, ale ja lubię stamtąd
      niektóre produkty: szampony Advance Techniques, balsamy (migdałowy mniaaam),
      krem na noc Hydrofirming, obie serie aromapherapy, tusz wydłużający i maseczkę
      peel-off z ogórkiem, dezodorant z szałwią; nie podpasowała mi natomiast często
      chwalona mas. błyskawiczna i krem do rąk, taki z różową tubką (też niby super -
      wchłania się blyskawicznie, tzn. za szybko i dziwnie pachnie).
      • Gość: julita73 Re: AVON-opinie IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 22:04
        jak dla mnie super sa balsamy do ciała Avonu ( ale nie wszystkie )Lubie tez
        serie do pielęgnacji stóp.Nienajlepsza jest kolorówka.Wychwalana jest seria do
        włosów, teraz jest maseczka na noc, którą rano trzeba zmyć, ponoć bardzo
        fajna.Ostatnio kupiłam kapiel do stóp cynamonowa i krem z tej samej serii.
      • Gość: Maja Re: AVON-opinie IP: *.acn.waw.pl 26.09.02, 22:06
        Ja niezmiennie wracam do podkładu rozświetlająco-antystresowego. Dla mojej
        suchej skóry jest swietny. Poza tym używam kremu do skórek. Świetnie nawilża i
        zmiękcza. I to by bylo chyba na tyle.
        • Gość: Maja Re: AVON-opinie IP: *.acn.waw.pl 26.09.02, 22:07
          A jeszcze sobie przypomniałam o bardzo dobrym peelingu do stóp. Pozdr.:)
          • kasp Re: AVON-opinie 27.09.02, 09:35
            A ja polecam kremik do rąk z serii Skin-so-soft. Taki w białej tubce z różową
            nakrętką. Fajnie nawilża a zapach ma po prostu śliczny.
    • Gość: E. Re: AVON-opinie IP: *.tlsa.pl 27.09.02, 09:39
      A ja ostatnio nabyłam krem Beautiful Morning na dzień. Bardzo przyjemny
      zapach,po prostu aromaterapia od rana, dobrze się wchłania i jestem zadowolona
      • g4t1 Re: AVON-opinie 27.09.02, 12:00
        W najnowszym katalogu Beautiful Morning jest za 12,45!
    • ewakam Re: AVON-opinie 27.09.02, 10:13
      ja podobnie jak i inne forumowiczki mam swoje + i - w Avonie, niektóre
      kosmetyki mi odpowiadają a inne nie, np. nowy krem dotleniający w ogóle mi nie
      odpwoada, "wałkuje" mi sie na twarzy, ale mam i swoje sprawdzone typy: mleczko
      do demakijażu i tonik do skóry norm./mieszanej, krem do skórek, Biologie+,
      puder w kamieniu, kosmetyki do pielęgnacji stóp, i krem do rąk z siliconem,
      niektóre kosmetyki kupuje na "wypróbowanie", jak mi nie pasują to oddaję (w
      Avon'ie jest możliwość oddania do 3 miesięcy, zużyty do ok. 30% zawartości)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka