zancia7 31.10.05, 13:26 czesc dziewczyny co myslicie o fryzjerach we franck provost.podobno sa niezli,moze cos o salonie na nowym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karola Re: franck provost IP: 213.17.171.* 31.10.05, 14:24 Ja na chodzę na Puławską - do Ewy M. - Świetna ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izu Re: franck provost IP: *.chello.pl 06.11.05, 23:10 odradzam salon przy Krasińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: franck provost 31.10.05, 19:02 na Odyńca, pani Iwona- jeszcze niczego mi nie spaprała, a bardzo ciężko mnie zadowolić;) w zasadzie innym się to nie zdarzało, zawsze coś było nie tak, bo ja mam zawsze jakąś konkretną "wizję" i jak komuś nie wyjdzie, to się wściekam... a tu jestem zadowolona zarówno z cięcia, jak i koloryzacji. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
olga3025 Re: franck provost 31.10.05, 22:47 Jakich mają fryzjerów - kreatywnych, narzucających swoją wizję czy czekających na wizję klientki. Jak do tej pory, niestety, za każdym razem u mojej fyzjerki mówię co ma zrobić ale przyznam się, że chciałabym aby ktoś dobrze mi doradził. Nie szukam odlotowej, awangardowej fryzury ale takiej po prostu dobrze do mnie dobranej. Jeśli kogoś takiego macie - mówcie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: franck provost 31.10.05, 22:55 wiesz, to nie jest tak, że oni wszyscy mają taki sam sposób bycia- są i dobrzy i fatalni, moim zdaniem. ja na ogół nie lubię takich, którzy narzucają swoje zdanie, bo sama wiem czego chcę co do moimch włosów, ale ostatnio nie miałam pojęcia, tylko tak mniej- więcej, tzn. wiedziałam jaką chcę grzywkę, ale nie miałam pomysłu co z resztą włosów. i ta kobitka, o której pisałam, dobrała mi bardzo ładnie, a grzywkę mam dokładnie taką jak chciałam, więc ona łączy w sobie te 2 cechy:) mojej mamie też parę lat temu wymyślała fryzurę i kolor i mama do dzisiejszego dnia jest zadowolona. raz zachciało się mamie lekkiej zmiany, to też jej dobrze doradziła. ciężko o fryzjera, ktory umie słuchać i na siłę czegoś nie wetknie, ale też w razie potrzeby sam pomyśli. ona jednak, w moim odczuciu, spełnia te warunki. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: franck provost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 14:48 a ile kosztuje cięcie, jesli można wiedzieć? Włosy długie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: franck provost IP: *.tele2.pl 02.11.05, 15:29 ja ci polecam Pania Alicję na Nowym Świecie, za strzyżenie płacę chyba 64 ze zniżka studencką. bez znizki to będzie ok. 72zł Odpowiedz Link Zgłoś