Gość: _Anka_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:58 Czy znacie jakies sprawdzone sposoby czy kosmetyki na skuteczne pozbycie sie rozstepow? Niestety pojawily mi sie na udach i nie wiem jak je usunac :( Dziewczyny pomozcie, z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annika_vik Re: Paskudne rozstępy- pomozcie 09.11.05, 23:33 Na ten temat duuużo już było! W poprzednim wątku o tym wszystko wyłuszczyłam, więc żeby się nie powtarzać, proszę, przeczytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=30472234&a=31463123 i się nie martw. Rozstępy ma 70% kobiet i 40% mężczyzn! Annika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Anka_ Re: Paskudne rozstępy- pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:56 Nie mialam czasu, zeby przegladac cale forum w poszukiwaniu watku o tej samej tematyce niestety. Dziekuje Ci bardzo za informacje. Niestety narazie nie stac mnie na takie zabiegi :/ i poki co musze wytrzymywac z tymi watpliwymi ozdobami na udach. Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś