Dodaj do ulubionych

krem pod oczy dla 25-latki

IP: 83.168.125.* 04.12.05, 14:48
Do tej pory nie uzywalam zadnych kremow pod oczy (nie czulam takiej
potrzeby;ewentualnie swietlik), ale zauwazylam ze mam tam dosc sucha skore,
pewnie od plynow do demakijazu oczu. moje pytanko: mozecie polecic jakis
delikatny nawilzajaco-rozswietlajacy krem pod oczy. Tylko nic o silnym
skladzie na zmarszczki bo na to dopiero przyjdzie czas.
Obserwuj wątek
    • Gość: niunia Re: krem pod oczy dla 25-latki IP: *.chello.pl 04.12.05, 14:54
      Też mam 25 lat i używam super krem absolutnie nieuczulający YVES ROCHER pro
      retinol w ciemno zielonym słoiczku (to ważne bo seria jest bogata i można przez
      przypadek wziąść inny); krem ten nota bene można używać także na całą twarz!
      (dla nie rewelacja i wygoda-nie musze bawić się z dziesiątkami słoiczków); ma
      świetną konstystencję i się szybko wchłania dając uczucie komfortu; jest
      przeznaczony właśnie dla zapobiegania zmarszczkom; cena około 40 zł ale jest
      niezmiernie wydajny szczegółnie jeśli go używasz tylko pod oczy, polecam!
      • Gość: ania Re: krem pod oczy dla 25-latki IP: 83.168.125.* 04.12.05, 17:54
        Niunia!ten krem ktory radzisz jest chyba dosc silny tzn w sensie dla 25 letniej
        skory. jesli widzę w skladzie lub nazwie retinol to uciekam...gdyz z tego co
        wiem uzywanie kremu przeciwzmarszczkowego w zbyt mlodym wieku kiedy skora
        jeszcze sama potrafi sie zregenerowac spowoduję ze w przyszłości szybciej
        pojawia sie zmarszczki w tych okolicach bo skora nie bedzie wiedziala jak sie
        odnowic. A moze jestem w bledzie ale zawsze wmawiano mi ze przeciwzmarszczkowe
        kremy to od 35 lat a do tej pory to gl. nawilzanie.
        Niunia czy ten krem poleciła Ci Pani w sklepie??
        • justa_79 Re: krem pod oczy dla 25-latki 05.12.05, 10:40
          www.wizaz.pl/basia_kosmetyki_a_wiek.php
          www.wizaz.pl/basia_rozleniwianie_kosmetykami.php
        • margaretka2002 Re: krem pod oczy dla 25-latki 06.12.05, 09:46
          Ta seria jest od 20 roku zycia (nie cala), a krem z tej serii pod oczy (w
          tubce) kosmetyczka polecala mi juz dawno temu (mam 26 lat). Lubie go, chociaz
          od nie nawilza jakos bardzo. Ma za to rozowe drobinki maskujace cienie pod
          oczami. Teraz uzywam La Roche Posay Hydraphase i tez jest w porzadku - ten z
          kolei sciaga opuchlizne.
          Pozdrawiam,
          M.

• mamila Re: krem pod oczy dla 25-latki 04.12.05, 16:52
      Ostatnio kupilam krem pod oczy Avene, dobrze nawilza, na razie jestem zadowolona.
      pozdrawiam!
    • paul_ina Re: krem pod oczy dla 25-latki 04.12.05, 17:03
      Cześć,
      ja mam 26 lat i od jakiegoś czasu używam tego kremu i jestem bardzo zadowolona:
      mediweb.pl/sklep/product_info.php/products_id/2942
    • Gość: nina3 Re: krem pod oczy dla 25-latki IP: *.cc / *.oaza-dd.com 05.12.05, 10:58
      Polecam neutralny, nawilżający krem Mineral Care (do kupienia w galerii
      centrum) około 60 i nie jest przeciwzmarszczkowy. Eewntualnie z avonu od 25
      lat, taki w żelu z serii anew, też go używam, ale rzadziej, bo nie chcę skóry
      przyzwyczajać.
    • Gość: Aga.ta Re: krem pod oczy dla 25-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:47
      A co myslicie o Active C LRP? Na wizażu są skrajne opinie. :-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka