Gość: daga IP: *.acn.waw.pl 03.01.06, 20:04 czy któraś z Was korzysta z usług tego fryzjera?bądź chodzi do innej osoby z tego salonu?jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nosek Re: Filip Galas-freehair IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.06, 21:30 O właśnie, a czy któraś ma telefon? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Filip Galas-freehair IP: *.acn.waw.pl 03.01.06, 21:32 www.freehair.pl/index.php?menu=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Filip Galas-freehair IP: *.acn.waw.pl 03.01.06, 22:01 dziewczyny-która poda jakieś wiarygodne info na jego temat;)prosze...poszukuje dobrego fryzjera... Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Filip Galas-freehair 04.01.06, 09:24 Ja polecam Avangarde i Daniela tam. Bylam kawalek czasu temu, a wlosy nadal swietnie sie ukladaja i nadal slysze komplementy, ze sa super obciete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Filip Galas-freehair IP: *.acn.waw.pl 04.01.06, 20:12 nikt nic nie pisze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Filip Galas-freehair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:52 podbijam, też chcę wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSZ Re: Filip Galas-freehair IP: *.microsoft.com 07.03.06, 10:38 Jestem mężczyzną, ale moją żona chodzi do Filipa i dam każde pieniądze żeby nadal tam chodziła (farbowanie i strzyżenie to 250PLN) ja chodziłem ale 70PLN jak dla mnie na miesiąć za męskie to trochę drogo. Więc polecm wszystkim Panią. A chodziliśmy do niego w Radomiu i teraz w Warszawie również wiec to o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Filip Galas-freehair IP: 81.210.22.* 17.02.06, 14:20 Filip jest geniuszem... Weszłam do salonu jako blondi z kiepsko sciętymi włosami. Poddałam się w pełni jego sygestiom. Teraz mam ... hmmm piękny, rudo - brązowy kolor włosów, ciekawą fryzurkę. Cena mile mnie zaskoczyła. Polecam. Gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
moggie Re: Filip Galas-freehair 17.02.06, 16:15 A mogłabyś podać cenę? Ja chodziłam do Maćka Wróblewskiego, ale w ciągu pół roku ceny wzrosły z 280 na 360, jak dla mnie to za dużo, zwłaszcza,że umiejętności tak bardzo w stosunku do cenu nie wzrosły i też zastanawiałam się na Galasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escimo Re: Filip Galas-freehair IP: *.cst.tpsa.pl 01.03.06, 11:19 dokładnie - U MAĆKA STRZYŻENIE ZE 120 SKOCZYŁO PRZEZ TYDZIEŃ NA 160 ZŁ MASAKRA:-( Co do Filipa kiedys się wybierałam ale skończyłam u Maćka. Prace Filipa mozna obejrzeć na stronach URODY - w metamorfozach. Moim zdaniem - z tego co widze- jest godny polecenia ale osobiście nie sprawdziłam;-) Nastepnym razem sie do niego własnie wybiore;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
moggie Re: Filip Galas-freehair 08.03.06, 13:35 Byłam. Nie jestem zadowolona. Ceny są niższe,ale nie dużo. Nie moge stwierdzić czy jest dobry czy zły, ja w każym razie źle się czuje w dobranym przez niego kolorze, wracam do Maćka, niech mi zrobi jak było.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moggie Re: Filip Galas-freehair 10.03.06, 16:34 po kilku dniach stwierdzam,że włosy sa koszmarne, kolor źle zrobiony, źle dobrany, fryzura podkreśla to co powinna zatuszować, wszyscy znajomi się śmieją, idę dzisiaj do fryzjera, tylko szkoda,że wywaliłam 400 zł w błoto. Zdecydowanie odradzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escimo Re: Filip Galas-freehair IP: *.cst.tpsa.pl 10.04.06, 10:22 Moja znajoma w końcu u niego była, a ja wciąż nie mam kiedy się sama wybrać;-) Moim zdaniem jest bardzo ładnie:dobrze dobrany kolor i fajne strzyzenie;-) Nie wiem jeszcze jak się włosy 'w praniu' układaja bo dopiero co u niego była i jeszcze nie myła głowy ale jak na razie jest ładnie. Fryzurka taka lekka, nie przestylizowana;-)miała być własnie taka aby nie wymagała specjalnego układania ale jak to bedzie zobaczymy.................... dam znac;-) Odpowiedz Link Zgłoś