Dodaj do ulubionych

Filip Galas-freehair

IP: *.acn.waw.pl 03.01.06, 20:04
czy któraś z Was korzysta z usług tego fryzjera?bądź chodzi do innej osoby z
tego salonu?jakie wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: nosek Re: Filip Galas-freehair IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.06, 21:30
      O właśnie, a czy któraś ma telefon? :)
      • Gość: daga Re: Filip Galas-freehair IP: *.acn.waw.pl 03.01.06, 21:32
        www.freehair.pl/index.php?menu=4
    • Gość: daga Re: Filip Galas-freehair IP: *.acn.waw.pl 03.01.06, 22:01
      dziewczyny-która poda jakieś wiarygodne info na jego temat;)prosze...poszukuje
      dobrego fryzjera...
      • tora83 Re: Filip Galas-freehair 04.01.06, 09:24
        Ja polecam Avangarde i Daniela tam. Bylam kawalek czasu temu, a wlosy nadal
        swietnie sie ukladaja i nadal slysze komplementy, ze sa super obciete.
        • Gość: daga Re: Filip Galas-freehair IP: *.acn.waw.pl 04.01.06, 20:12
          nikt nic nie pisze:(
    • Gość: maja Re: Filip Galas-freehair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:52
      podbijam, też chcę wiedzieć:)
      • Gość: KSZ Re: Filip Galas-freehair IP: *.microsoft.com 07.03.06, 10:38
        Jestem mężczyzną, ale moją żona chodzi do Filipa i dam każde pieniądze żeby
        nadal tam chodziła (farbowanie i strzyżenie to 250PLN) ja chodziłem ale 70PLN
        jak dla mnie na miesiąć za męskie to trochę drogo. Więc polecm wszystkim Panią.

A chodziliśmy do niego w Radomiu i teraz w Warszawie również wiec to o czymś
        świadczy.
    • Gość: fiona Re: Filip Galas-freehair IP: 81.210.22.* 17.02.06, 14:20
      Filip jest geniuszem... Weszłam do salonu jako blondi z kiepsko sciętymi
      włosami. Poddałam się w pełni jego sygestiom. Teraz mam ... hmmm piękny, rudo -
      brązowy kolor włosów, ciekawą fryzurkę. Cena mile mnie zaskoczyła. Polecam.
      Gorąco.
      • moggie Re: Filip Galas-freehair 17.02.06, 16:15
        A mogłabyś podać cenę? Ja chodziłam do Maćka Wróblewskiego, ale w ciągu pół
        roku ceny wzrosły z 280 na 360, jak dla mnie to za dużo, zwłaszcza,że
        umiejętności tak bardzo w stosunku do cenu nie wzrosły i też zastanawiałam się
        na Galasem
        • Gość: escimo Re: Filip Galas-freehair IP: *.cst.tpsa.pl 01.03.06, 11:19
          dokładnie - U MAĆKA STRZYŻENIE ZE 120 SKOCZYŁO PRZEZ TYDZIEŃ NA 160 ZŁ
          MASAKRA:-(

Co do Filipa kiedys się wybierałam ale skończyłam u Maćka.
          Prace Filipa mozna obejrzeć na stronach URODY - w metamorfozach.
          Moim zdaniem - z tego co widze- jest godny polecenia ale osobiście nie
          sprawdziłam;-) Nastepnym razem sie do niego własnie wybiore;-)
          pzdr
          • moggie Re: Filip Galas-freehair 08.03.06, 13:35
            Byłam. Nie jestem zadowolona. Ceny są niższe,ale nie dużo. Nie moge stwierdzić
            czy jest dobry czy zły, ja w każym razie źle się czuje w dobranym przez niego
            kolorze, wracam do Maćka, niech mi zrobi jak było.Pozdrawiam
            • moggie Re: Filip Galas-freehair 10.03.06, 16:34
              po kilku dniach stwierdzam,że włosy sa koszmarne, kolor źle zrobiony, źle
              dobrany, fryzura podkreśla to co powinna zatuszować, wszyscy znajomi się
              śmieją, idę dzisiaj do fryzjera, tylko szkoda,że wywaliłam 400 zł w błoto.
              Zdecydowanie odradzam!!
              • Gość: escimo Re: Filip Galas-freehair IP: *.cst.tpsa.pl 10.04.06, 10:22
                Moja znajoma w końcu u niego była, a ja wciąż nie mam kiedy się sama wybrać;-)
                Moim zdaniem jest bardzo ładnie:dobrze dobrany kolor i fajne strzyzenie;-) Nie
                wiem jeszcze jak się włosy 'w praniu' układaja bo dopiero co u niego była i
                jeszcze nie myła głowy ale jak na razie jest ładnie. Fryzurka taka lekka, nie
                przestylizowana;-)miała być własnie taka aby nie wymagała specjalnego układania
                ale jak to bedzie zobaczymy....................
                dam znac;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka