bycszczesliwa 05.01.06, 07:25 Nigdy nie używałam korektorów ale chyba czas zaczać... Mam w związku w tym pytanko - któr jest lepszy - w płynie czy w sztyfcie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luca3105 Re: korektory - który lepszy IP: 62.40.80.* 05.01.06, 07:46 Do niedawna używałam w sztyfcie, ale teraz "odkryłam" korektor w płynie i za nic bym się nie zamieniła na sztyft. Używam niedrogiego Rimmela, z aplikatorem z gąbeczki (takie opakowanie jak błyszczyk). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomidorekk Re: korektory - który lepszy IP: *.acn.waw.pl 05.01.06, 10:45 Polecam w sztyfcie Max Faxtor (30 zł) Bardzo jestem zadowolona z niego. Wcześniej długo użwyałam Margaret Astor - też fajny, ale Max Factor zdecydowanie fajniejszy (bardziej zbita konystencja sztyftu, nie jest tłusty). Odpowiedz Link Zgłoś
emi_forever Re: korektory - który lepszy 05.01.06, 12:53 podtrzymuję pytanie który korektor wybrać? w ogóle jakie marki polecacie w tej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: korektory - który lepszy 05.01.06, 12:56 tez uzywam rimmel, ale nie jest zbyt fajny. Odpowiedz Link Zgłoś