Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:51 Warto kupić?Jakie rezultaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evitka21 Re: Elseve-lustrzany blask 13.01.06, 08:04 ja mam odżywkę i dla mnie rewelacja-najlepsza jaka do tej pory miałam ze sklepowych. włosy są pachnace,błyszczące i takie gładziutkie. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: Elseve-lustrzany blask 14.01.06, 00:55 evitka21 napisała: > ja mam odżywkę i dla mnie rewelacja-najlepsza jaka do tej pory miałam ze > sklepowych. > włosy są pachnace,błyszczące i takie gładziutkie. > > POLECAM Popieram :) Mam już drugą butelkę, podobnie jak szamponu. Co prawda szampon może nie zachwyca tak, jak odżywka, ale w duecie działają świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bycszczesliwa Re: Elseve-lustrzany blask 16.01.06, 08:37 Czy w/w szamponik nadaje sie do wlosów cieniutkich, farbowanych przetłuszczajacych sie u nasady?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Elseve-lustrzany blask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:25 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Elseve-lustrzany blask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:29 Naprewdę fany zestawik,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Elseve-lustrzany blask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 07:11 ale zestaw w sensie : szampon, odzywka i jeszcze ten krem, czy tylko szampon i odzywka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwuniaw Re: Elseve-lustrzany blask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:36 Ja mam takie właśnie włosy, i dla mnie lipa. Przynajmniej szampon. Włosy są jeszcze bardziej przyklapnięte, i szybko się przetłuszczają. Wolę Elseve do farbowanych. Po nim włosy lepiej się błyszczą. Odpowiedz Link Zgłoś