Gość: dwa_buciki Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:36 Ja mam Lemon Time Erisa, ale mam poważne obawy, czy nakładać ten szajs na twarz:/ Może ktoś używał?? Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA 15.01.06, 15:40 czemu szajs? skoro nie uzywalas, to czemu tak mowisz o tej maseczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.d4.club-internet.fr 15.01.06, 16:00 kolezanka dwa_buciki jest uprzedzona do polskich kosmetykow o czym wielokrotnie mowila na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:06 No niezupełnie do polskich. Do kiepskich:) Jestem też uprzedzona do kosmetyków Nivea visage- wszystkich. I do ich kosmetyków do włosów. Natomiast kremy do opalania Nivea robi świetne. Nie lubię Erisa, Lirene i wszystkiego tej marki. Po prostu na mojej skórze te kosmetyki się nie sprawdzają. Tę maseczkę kupiła mi mama, więc głupio byłoby ja wyrzucić- dlatego testuję. Pianka do cery wrażliwej z tej serii zrobiła mi z pyska masakrę:/ Nie jestem uprzedzona do polskich kosmetyków, bo urzywam kremów Iwostin, toniku Ziaji (nagietkowego- bardzo dobry!)- ale już żadnego kremu z tej serii bym sobie na twarz nie nałożyła- i bardzo lubię krem do ciała Bielendy Beauty Milky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:07 No i gratulacje dla pani powyżej.... :/ Oczywiście uŻywam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:01 Przeczuwałam najgorsze, kiedy spojrzałam na skład:) Ale właśnie nałożyłam ją na twarz i już nie muszę ptrzeczuwać- straszliwie śmierdzi, oczy łzawią, bo zawiera alkohol, twarz szcypie. Z rąk trudno ją było zmyć, ciekawe czy zejdzie z twarzy:) Napiszę za kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 16:03 Ja uzylam RAZ. Koszmar. Opinie na Wizazu: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=64c6ed6bae0a9bbcec06dd7c80cad7b0&cmd=details&itemid=10647 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:00 Zlazła z twarzy na szczęście:) Rezultaty po użyciu:... żande. Nic się nie stało na szczęście, ale też nic się nie polepszyło. Można śmiało nakładać dla własnego komfortu psychicznego;) Po użyciu przyda się tonik, albo krem, bo ściąga skórę. Wcale nie rozświetla, nie rozjaśnia. W niektórych miejscach zaczerwienia skórę, podskreśla suche partie twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 16:02 Ja uzylam RAZ i wystarczy. Koszmarna maseczka. Zobacz opinie na Wizazu: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=64c6ed6bae0a9bbcec06dd7c80cad7b0&cmd=details&itemid=10647 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 16:03 O przepraszam, dwa razy poszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 16:48 Jestem maniaczką maseczek oczyszczających. Nie wiem jak działają na wągry, bo nie mam z nimi problemu ale moje typy to: - APIS, Dead Sea Line, Maseczka oczyszczająco-wygładzająca z minerałami z Morza Martwego - absolutny numer 1 - "odkurzacz" porów :) potem dość długo nic, i: - Soraya, Witaminowa Terapia Matująca, Maseczka do twarzy aktywnie oczyszczająco-normalizująca - Eris, seria "poniżej 20", Maseczka przeciwtrądzikowa z wyciągiem z drożdży Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA 15.01.06, 17:10 oki, juz rozumiem, spoko. ja lubie erisa, bo jest tani i nie najgorszy. uzywam maseczki zwezajacej pory z lirene, szczypie, ale niezle matuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA 15.01.06, 17:12 natomiast maseczki drozdzowej z erisa bardzo nie lubie, jeszcze wiecej pryszczy mi po niej wyskoczylo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA 15.01.06, 20:10 a drogie one są? ostatnio w hipermarkecie godzine po pułkach szukałam, nie znalazłam NIC... a moje pory wołają o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś