Dodaj do ulubionych

maseczka OCZYSZCZAJĄCA

15.01.06, 14:49
na wągry... jaka??
Obserwuj wątek
    • Gość: dwa_buciki Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:36
      Ja mam Lemon Time Erisa, ale mam poważne obawy, czy nakładać ten szajs na
      twarz:/ Może ktoś używał??
      • pump_it_up Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA 15.01.06, 15:40
        czemu szajs? skoro nie uzywalas, to czemu tak mowisz o tej maseczce?
        • Gość: anka Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.d4.club-internet.fr 15.01.06, 16:00
          kolezanka dwa_buciki jest uprzedzona do polskich kosmetykow o czym wielokrotnie
          mowila na forum...
          • Gość: dwa_buciki Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:06
            No niezupełnie do polskich. Do kiepskich:) Jestem też uprzedzona do kosmetyków
            Nivea visage- wszystkich. I do ich kosmetyków do włosów. Natomiast kremy do
            opalania Nivea robi świetne. Nie lubię Erisa, Lirene i wszystkiego tej marki. Po
            prostu na mojej skórze te kosmetyki się nie sprawdzają. Tę maseczkę kupiła mi
            mama, więc głupio byłoby ja wyrzucić- dlatego testuję. Pianka do cery wrażliwej
            z tej serii zrobiła mi z pyska masakrę:/

Nie jestem uprzedzona do polskich kosmetyków, bo urzywam kremów Iwostin, toniku
            Ziaji (nagietkowego- bardzo dobry!)- ale już żadnego kremu z tej serii bym sobie
            na twarz nie nałożyła- i bardzo lubię krem do ciała Bielendy Beauty Milky.
            • Gość: dwa_buciki Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:07
              No i gratulacje dla pani powyżej.... :/ Oczywiście uŻywam....
        • Gość: dwa_buciki Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:01
          Przeczuwałam najgorsze, kiedy spojrzałam na skład:) Ale właśnie nałożyłam ją na
          twarz i już nie muszę ptrzeczuwać- straszliwie śmierdzi, oczy łzawią, bo zawiera
          alkohol, twarz szcypie. Z rąk trudno ją było zmyć, ciekawe czy zejdzie z
          twarzy:) Napiszę za kilka minut.
          • Gość: Kasia Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 16:03
            Ja uzylam RAZ. Koszmar. Opinie na Wizazu:
            www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=64c6ed6bae0a9bbcec06dd7c80cad7b0&cmd=details&itemid=10647
          • Gość: dwa_buciki Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:00
            Zlazła z twarzy na szczęście:) Rezultaty po użyciu:... żande. Nic się nie stało
            na szczęście, ale też nic się nie polepszyło. Można śmiało nakładać dla własnego
            komfortu psychicznego;) Po użyciu przyda się tonik, albo krem, bo ściąga skórę.
            Wcale nie rozświetla, nie rozjaśnia. W niektórych miejscach zaczerwienia skórę,
            podskreśla suche partie twarzy.
        • Gość: Kasia Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 16:02
          Ja uzylam RAZ i wystarczy. Koszmarna maseczka. Zobacz opinie na Wizazu:
          www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=64c6ed6bae0a9bbcec06dd7c80cad7b0&cmd=details&itemid=10647
          • Gość: Kasia Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 16:03
            O przepraszam, dwa razy poszlo :)
    • Gość: sisi Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 16:48
      Jestem maniaczką maseczek oczyszczających. Nie wiem jak działają na wągry, bo
      nie mam z nimi problemu ale moje typy to:
      - APIS, Dead Sea Line, Maseczka oczyszczająco-wygładzająca z minerałami z Morza
      Martwego - absolutny numer 1 - "odkurzacz" porów :)

potem dość długo nic, i:
      - Soraya, Witaminowa Terapia Matująca, Maseczka do twarzy aktywnie
      oczyszczająco-normalizująca
      - Eris, seria "poniżej 20", Maseczka przeciwtrądzikowa z wyciągiem z drożdży
      • pump_it_up Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA 15.01.06, 17:10
        oki, juz rozumiem, spoko. ja lubie erisa, bo jest tani i nie najgorszy. uzywam
        maseczki zwezajacej pory z lirene, szczypie, ale niezle matuje.
        • pump_it_up Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA 15.01.06, 17:12
          natomiast maseczki drozdzowej z erisa bardzo nie lubie, jeszcze wiecej pryszczy
          mi po niej wyskoczylo:/
          • kasia.jun Re: maseczka OCZYSZCZAJĄCA 15.01.06, 20:10
            a drogie one są? ostatnio w hipermarkecie godzine po pułkach szukałam, nie
            znalazłam NIC...
            a moje pory wołają o pomoc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka