Dodaj do ulubionych

ile lat ma Eva Minge?

16.11.02, 22:16
Z daleka, w poprzedniej fryzurze wyglądała świetnie.
Ale teraz........
Ta naciągnięta twarz, sztuczny grymas ust.....
Kamera chyba przestała ją lubić.
Obserwuj wątek
    • znak_yrden Re: ile lat ma Eva Minge? 16.11.02, 22:19
      a w elle została wyśmiana za swój strój .... wygląda tam jak kopia joan
      collins. I to marniutka.
      • imoia Re: ile lat ma Eva Minge? 16.11.02, 22:22
        A tak ją promują nasze gwiazdy.
        A nawet nasza Prezydentowa ;-(((
        • yosemite przepraszam 16.11.02, 22:54
          za dyletanctwo, ale kim jest eva minge?? nigdy o niej nie slyszalam, pliiiz,
          uswiadomcie mnie!

pzr
          • imoia Re: przepraszam 16.11.02, 23:05
            Baaaaaaaardzo znana projektantka mody.
            Ponoć miała szyć nawet :-) dla Britney Spears lub innej Christiny Aquilery.
            He,he,he.

A dla córki J. Kwaśniewskiej zaprojektowała suknię na "bal debiutantek".

• yosemite Re: przepraszam 16.11.02, 23:15
              no prosze, cos nie nadazam za wydazeniami z "wielkiego swiata" hi, hi. ale
              jesli ona projektuje stroje b. spears to stwierdzam, ze to zdecydowanie nie moj
              gust;). a co do balu debiutante - myslalam, ze uczestniczki to panny z
              krolewsko-ksiazecych rodow, blekitna krew itd...
              • imoia Re: przepraszam 16.11.02, 23:21
                A jednak. Oleńkę chwalono tam za kreację, a jak powiedziała pani Kwaśniewska
                wszędzie zachwycano się polską projektantką i wymawiano jej nazwisko " ewa męż"
                :-))))))))))))))
                • nioma Re: przepraszam 17.11.02, 10:18
                  dorzuce i swoje 2 grosze - dla mnie EM jest sztuczna jak celofanowa torebka,
                  brzydka, zmanierowana i odpychajaca.
                  Strasznie nei lubie takich typow.
                  • Gość: Joanka Re: przepraszam IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 16:10
                    Ej, nie przesadzajcie. Macie rację, w poprzedniej fryzurze wyglądała lepiej,
                    moim zdaniem nawet super. A to, ze teraz nie wygląda bosko to nie powód, żeby
                    ją jak zjechać. Kobitka osiągnęła sukces, dobrze sobie radzi, robi co chce i
                    płacą jej za to - nic tylko pozazdroscić. Ja się cieszę, jak komuś się udaję,
                    tym bardziej kobiecie. Szkoda, że tak często w Polsce kobiety spotykają sie z
                    zawiścią - i to właśnie ze strony innych kobiet. Ok, nie wszystkich trzeba
                    lubić, ale wydaje mi się, ze facetów tak ostro nie oceniacie... Jeśli zamiast
                    kobiecej solidarności będzie dominować zawiść to wcale nie będzie nam łatwiej...
              • banieczka Re: przepraszam 18.11.02, 17:50
                yosemite napisała:

> a co do balu debiutante - myslalam, ze uczestniczki to panny z
                > krolewsko-ksiazecych rodow, blekitna krew itd...

widziałam gdzieś zdjęcie zbiorowe z tego hm... "balu debiutantek" - toż to była
                ewidentnie impreza dla curuś nuworyszów jakichś! Większość to Amerykanki,
                jakieś Japonki, ponoć parę z Francji. No i ta nasza... Jeszcze mogłoby ujść (bo
                w sumie każdy ma prawo się bawić), gdyby przynajmniej zachowały obowiązujące od
                wieków paru normy, m.in. białe (tzn. dziewicze) suknie dla panien i odpowiedni
                owych panien wiek (jakieś 16-17 lat, czyli moment debiutu - wchodzenia w
                dorosłość). A tamte panny dziewic raczej nie przypominały... Kupa bezguścia. Z
                przewagą kupy.
                • Gość: Olka Re: przepraszam IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 20:26
                  A macie namiary na bal debiutantek?
      • damona Re: no wlasnie, ile? 18.11.02, 15:51
        www.vipnews.pl/php/wow.php
        • Gość: Aga Re: no wlasnie, ile? IP: *.future-net.pl 18.11.02, 16:10
          Zależnie od kaprysu fotografa 35-45:) Za dużo leży w solarium imo:) no i ma
          fatalna tą grzywkę a la jaga hupało.
          • helena25 Re: no wlasnie, ile? 18.11.02, 16:14
            Ja tam nie jestem zawistna, jak tu niektore Panie sugerowaly.
            Wyglada jak "obcy", jakby chirurg platyczny ja za bardzo naciagnal i oczy z
            brawiami jaj sie przemiescily i odksztalcily. Koszmar!!!!!
            Co jej projektow, niektore sa naprawde niezle, choc logo firmy Minge jest takie
            tandetne i peerelowskie.
            Pozdrawiam
            H.
    • bezimienna_ Re: ile lat ma Eva Minge? 18.11.02, 16:32
      A jakie znaczenie mają rysy twarzy tej pani, czy jej fryzura. W końcu to
      modelki prezentują ciuchy, które Eva Minge PROJEKTUJE. Ludzie nie przesadzajcie
      z tym kultem ciał.
    • Gość: iga Re: ile lat ma Eva Minge? IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 18.11.02, 21:24
      Byłam w nowootwartym sklepie "Minge" w Galerii Centrum i wiecie co?
      Załamałam się.
      Fakt,ciuchy z pomysłem ale te ceny!!!
      Naprawdę futerko z marnych króliczych pit (trochę się znam na futrach)
      przekracza sumę 2.000,- , wydaje mi się że ta pani zapomniała że dolce &
      gabbana pracowali na swoją markę przez dwa pokolenia i za metkę to płaci się
      wtedy gdy futro jest z FUTRA ,a nie z odcinków końcówek. Wciska kit i myśli że
      to przejdzie. Kiedy kupuję ciuch markowy (za granicą tylko bo tam zdecydowanie
      większy wybór i TANIEJ) to jest on tak skrojony i z takiego materiału, że mucha
      nie siada i jest aktualne przez kilka następnych sezonów.
      A tu ani materiał ani krój... tylko cena kładzie i kosi...
      • kasiulek Re: ile lat ma Eva Minge? 18.11.02, 21:45
        Zajrzalam na te strone podana przez Damone i przyznam, ze spodziewalam sie
        jakiegos potwora... typu Violetta Villas na przyklad... bo nie widzialam jak
        Ewa Minge wyglada.
        Minge nie musi sie nikomu podobac, w moim guscie zupelnie nie jest. Ale czy nie
        czepiacie sie przypadkiem za bardzo?

PS. To pytanie retoryczne. Odpowiedzi nie oczekuje:)))
        Pozdrowka:)))
        • damona Re: ile lat ma Eva Minge? 18.11.02, 22:00
          zajrzalam sobie jeszcze raz na ta stronke i w sumie Minge nie jest najgorsza,
          tez myslalam, ze to kolejne wcielenie J. Collins.
          Ladnie wyglada na ostatnim zdjeciu, moim zdaniem.
          Na pozostalych wydala mi sie przesadnie plastikowa, ponaciagana, faktycznie
          ciezko powiedziec ile ma lat, ale z daleka wyglada ok.

A jak wyglada z bliska...czy mniej, czy bardziej plastikowo, czy to wazne?

• kasiulek Re: ile lat ma Eva Minge? 18.11.02, 22:09
            damona napisała:

> zajrzalam sobie jeszcze raz na ta stronke i w sumie Minge nie jest najgorsza,
            > tez myslalam, ze to kolejne wcielenie J. Collins.
            > Ladnie wyglada na ostatnim zdjeciu, moim zdaniem.
            > Na pozostalych wydala mi sie przesadnie plastikowa, ponaciagana, faktycznie
            > ciezko powiedziec ile ma lat, ale z daleka wyglada ok.
            >
            > A jak wyglada z bliska...czy mniej, czy bardziej plastikowo, czy to wazne?
            >
            >

Damona:))))))))) Dzieki:)))))
            Wlasnie o to mi chodzilo, nie to ladne, co sliczne, ale to co sie komu
            podoba:)))
            A obiektywnie ta Minge jest atrakcyjna.
            Z bliska na nia i tak nie patrze:)))

• Gość: Aga Re: ile lat ma Eva Minge? IP: *.future-net.pl 18.11.02, 22:09
          kasiulek napisała:

> Zajrzalam na te strone podana przez Damone i przyznam, ze spodziewalam sie
          > jakiegos potwora... typu Violetta Villas na przyklad... bo nie widzialam jak
          > Ewa Minge wyglada.
          > Minge nie musi sie nikomu podobac, w moim guscie zupelnie nie jest. Ale czy
          nie
          >
          > czepiacie sie przypadkiem za bardzo?
          >
          > PS. To pytanie retoryczne. Odpowiedzi nie oczekuje:)))
          > Pozdrowka:)))

Bo tam są baaardzo pochlebne zdjęcia:) Bodajże w Elle w rankingu najbrzydziej
          ubranych Polek jest i ona, i wyglada jak powtór, a na dodatek posypała się jak
          Michael Jackson:) Czy może w TS? Kurczę, wszędzie teraz te rankingi. W kazdym
          razie ostatnio było w prasie kobiecej kilka jej zdjęć na których wyglada tak,
          że Villas to małe miki, zresztą Villas nigdy nie wyglądała staro, tylko hm:)
          troszkę miała dziwny image:))) Teraz Minge ma grzywkę do pół czółka, w której
          każdy wygląda jak debilek i jakąś dziwną koafiurę plus krzywe usta po kolagenie
          i mnóstwo zmarch.
          • kasiulek Re: ile lat ma Eva Minge? 18.11.02, 22:19
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> kasiulek napisała:
            >
            > > Zajrzalam na te strone podana przez Damone i przyznam, ze spodziewalam sie
            >
            > > jakiegos potwora... typu Violetta Villas na przyklad... bo nie widzialam j
            > ak
            > > Ewa Minge wyglada.
            > > Minge nie musi sie nikomu podobac, w moim guscie zupelnie nie jest. Ale cz
            > y
            > nie
            > >
            > > czepiacie sie przypadkiem za bardzo?
            > >
            > > PS. To pytanie retoryczne. Odpowiedzi nie oczekuje:)))
            > > Pozdrowka:)))
            >
            >
            > Bo tam są baaardzo pochlebne zdjęcia:) Bodajże w Elle w rankingu najbrzydziej
            > ubranych Polek jest i ona, i wyglada jak powtór, a na dodatek posypała się
            jak
            > Michael Jackson:) Czy może w TS? Kurczę, wszędzie teraz te rankingi. W kazdym
            > razie ostatnio było w prasie kobiecej kilka jej zdjęć na których wyglada tak,
            > że Villas to małe miki, zresztą Villas nigdy nie wyglądała staro, tylko hm:)
            > troszkę miała dziwny image:))) Teraz Minge ma grzywkę do pół czółka, w której
            > każdy wygląda jak debilek i jakąś dziwną koafiurę plus krzywe usta po
            kolagenie
            >
            > i mnóstwo zmarch.

OK, OK, niech bedzie.
            Nie widzialam tych czasopism, nie widzialam Minge na zywo, pierwszy raz w zyciu
            dopiero na tych zdjeciach, nie wiem, nie znam, nie orientuje sie - zarobiony
            jestem:)))

• damona Re: ile lat ma Eva Minge? 18.11.02, 22:37
              ciekawe czym sie Minge narazila tej gazecie? hehe....

podaje jeszcze pierwsze lepsze linki znalezione w sieci, na dwoch jest ok, na
              trzecim czarownica:
              sama nie wiem co myslec, moze zamieszczaja same stare zdjecia na ktorych
              wyglada ok? Albo z bliska dopiero widac uplyw czasu?

de.fashionet.pl/?sid=wywiad&page=view&view=11
              www.kobiety.pl/podstrony/14/index6.html
              www.gentleman.pl/09.2002/moda.minge.shtml

• Gość: r Re: ile lat ma Eva Minge? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.02, 22:56
              kasiulek napisała:

, nie wiem, nie znam, nie orientuje sie - zarobiony
              > jestem:)))
              >

Dzięki kasiulek za przypomnienie tego tekstu, jak go czytam, albo słyszę, to mi
              się buzia sama rozdziawia :)
              • kasiulek Re: ile lat ma Eva Minge? 18.11.02, 23:00
                Gość portalu: r napisał(a):

> kasiulek napisała:
                >
                > , nie wiem, nie znam, nie orientuje sie - zarobiony
                > > jestem:)))
                > >
                >
                > Dzięki kasiulek za przypomnienie tego tekstu, jak go czytam, albo słyszę, to
                mi
                >
                > się buzia sama rozdziawia :)

:)))))))))))))))
                To "Brunet wieczorowa pora", prawda?

• Gość: r Re: ile lat ma Eva Minge? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.02, 08:31
                  kasiulek napisała:

>
                  > :)))))))))))))))
                  > To "Brunet wieczorowa pora", prawda?

Tak, to brunet :) Kopalnia tekstów, tak jak i inne filmy Bareji.

A co do Ewy Minge, oceniam ją jako artystke i kobietę interesu, i tu nie ma co
                  jej zarzucić. A wygląd to sprawa drugorzędna. Jest trochę przerysowana, ale
                  przynajmniej zapada w pamięć ;)
                  >
                  • Gość: ap77 Re: Kuba wojewodzki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 14:55
                    W ostatnim "Kubie Wojewódzkim", była Minge "na żywo". Mnie się nie podoba,
                    ponaciągana, oczy zrobione skalpelem "na kota", tylko krzywo. Odrażajace, po
                    co sie tak szpecić?
                    Anka
    • sublustris Re: ile lat ma Eva Minge? 19.11.02, 19:59
      Ewa M. kojarzy mi sie z ta blondynka z BB3(?) z "maska" na twarzy. Wydaje sie,
      ze jej look jest b. pracochlonny i wszystko ma doczepiane.
      • Gość: renia Re: ile lat ma Eva Minge? IP: proxy / *.radio.com.pl 20.11.02, 20:36
        Ewa ma 35 a od 10-ciu jest w zawodzie. To istny koszmarek. Jako projektantka
        jest dla mnie szczytem kiczu, bezguścia itp. Byłam w jej butiku w Promenadzie
        bodajże, beznadzieja. A dzisiaj rano w dwójce pokazywała buty - malowane farbą
        samochodową. Mówiła, że wygląda się w nich smuklej i zgrabniej. A buciory były
        wiązane jak glany (imitacja), z suwakiem z boku, na ogromnej słoninie.
        Niebiesko-cieniowane. Dżizas!!!! I powiedziała, że noszenie czarnych butów i
        czarnej torebki jest niedopuszczalne. Zwłaszcza do beżowych ciuchów. Wy też tak
        sądzicie? Moim zdaniem to bzdura.
        • Gość: mala Re: ile lat ma Eva Minge? IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.11.02, 22:47
          Ona dokladnie zarzucial niektorym kobietom noszenie bezowych spodni i
          gory,makijaz bezowy,brazowy czy zloty i tylko jeden czarny dodatek-buty-to jej
          sie tak nie podoba;mowila ze ewentualnie bezowe ciuchy i czarne buty a do tego
          chociaz czarna torebka...sluchajmy uwazniej...
          • Gość: r Re: ile lat ma Eva Minge? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.02, 22:52
            Gość portalu: mala napisał(a):

> Ona dokladnie zarzucial niektorym kobietom noszenie bezowych spodni i
            > gory,makijaz bezowy,brazowy czy zloty i tylko jeden czarny dodatek-buty-to
            jej
            > sie tak nie podoba;mowila ze ewentualnie bezowe ciuchy i czarne buty a do
            tego
            > chociaz czarna torebka..

..i czarne włosy - tak to dokładniej brzmiało. Na mnie robi bardzo sympatyczne
            wrażenie - to co mówi.
            • Gość: mala Re: ile lat ma Eva Minge? IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.11.02, 23:04
              "..i czarne włosy - tak to dokładniej brzmiało. Na mnie robi bardzo sympatyczne
              wrażenie - to co mówi. "
              dokladnie:).pozdrawiam:)
              m.

• Gość: r Re: ile lat ma Eva Minge? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.02, 23:08
                Gość portalu: mala napisał(a):

> "..i czarne włosy - tak to dokładniej brzmiało. Na mnie robi bardzo
                sympatyczne
                >
                > wrażenie - to co mówi. "
                > dokladnie:).pozdrawiam:)
                > m.

Za tydzień znów będzie okazja, aby ją w tym programie obejrzeć i posłuchać.
                (choć Młynarskiej nie cierpię, przerywała Minge, jakby w ogóle nie słuchała co
                ta mówi, brr)
                pozdrawiam :) r.

>
                >
                >
                • Gość: mala Re: ile lat ma Eva Minge? IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.11.02, 23:21
                  Gość portalu: r napisał(a):

>
                  > Za tydzień znów będzie okazja, aby ją w tym programie obejrzeć i posłuchać.
                  > (choć Młynarskiej nie cierpię, przerywała Minge, jakby w ogóle nie słuchała
                  co
                  > ta mówi, brr)
                  > pozdrawiam :) r.
                  >
                  racja, Mlynarska nie potrafi sie zachowac w zadnej rozmowie i sytuacji, nie
                  lubilam jej nigdy, ale pocieszmy sie ze za tydzien spotkamy sie razem przed
                  telewizorkiem:) .milej nocy.
                  m.
          • Gość: renia Re: ile lat ma Eva Minge? IP: proxy / *.radio.com.pl 21.11.02, 15:14
            Powiedziała dokładnie tak - "Czarna torebka i buty, to niedopuszczalne." Jeśłi
            już czerń jako akcent. O czarnych włosach tez mówiła i to jest dopiero tandeta.
            Włosy jako dodatek. A ty pisz po polsku.
    • damona Re: ile lat ma Eva Minge? 21.11.02, 19:52
      obejrzalam sobie jej zdjecia w gazecie bedac w Empiku, ciezko uwierzyc, ze ma
      35 lat. Przy oczach ma takie zmarszczki jakby miala co najmniej 10 lat wiecej.
      Moze to skutek tego naciagania?
      • heti Re: ile lat ma Eva Minge? 22.11.02, 09:57
        damona napisała:

> obejrzalam sobie jej zdjecia w gazecie bedac w Empiku, ciezko uwierzyc, ze ma
        > 35 lat. Przy oczach ma takie zmarszczki jakby miala co najmniej 10 lat wiecej.
        > Moze to skutek tego naciagania?
        Tez widzialam te zdjecia w "Na Zywo", te zmarszczki wokol oczu sa straszne,
        wiec raczej operacji raczej nie miala. Moim zadniem wyglada na wiecej niz 35
        lat, ale atrakcyjna z niej kobieta.
        • Gość: agatonek Re: ile lat ma Eva Minge? IP: *.kutno.mediaclub.pl 22.11.02, 22:59
          Raczej mało atrakcyjna z tą grzywką na czole. 35 lat może mieć ale tylko na
          metryczce. Za dużo pudru, za częste solarium, lifting miała na pewno.
          A obecna kolekcja- kicz do kwadratu (choć początki miała obiecujące).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka