Dodaj do ulubionych

Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:12
prosze by nie odpowiadalay te panie,ktore lubuja sie w komentowaniu
nowopowtsalych watkow,lecz te ktore istotnie na temat moga cos napisac.mam
komplex tej czesci ciala i chce wiedziec czy wam sie to udaje,niezaleznie od
kontekstu indywidualnego.tak czy owak bedzoe to bodziec i motywacja.czy mozna
te czesc ciala odchudzic znacznie?np o 7 cm?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nessie Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.acn.waw.pl 11.02.06, 16:19
      Może tu znajdziesz odpowiedź:

tinylink.com/?acKhDRwYC1
      • Gość: autorka Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:53
        znam ten link,byt duzo tu opinii nie na temat.
        18-lipcowa-ile centymetrow ci schudly?czy tylko dieta?cwiczenia sa konieczne?
      • Gość: Kaśka Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.icpnet.pl 13.02.06, 12:02
        Czy aż tyle - zależy jak grube masz łydki... A raczej ile z nich to tłuszcz.
        Przepraszam za te wyrażenia.
        Moim zdaniem na łydki świetnie działa górski trekking zimą. Nawet sofciarskie
        trasy.
    • 18_lipcowa tak 11.02.06, 16:40
      zawsze najszybciej chudną mi nogi i tyłek, oraz ramiona i twarza
      potem cała reszta dopiero....;-((( znaczy środek, heh
      • Gość: autorka Re: tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:42
        ale chyba i tak nie za szybko:/
        • 18_lipcowa Re: tak 11.02.06, 17:57
          Gość portalu: autorka napisał(a):

> ale chyba i tak nie za szybko:/

bardzo szybko...
          • Gość: anka lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:19
            18-lipcowa,napisz wiecej prosimy,widzisz jakie jestesmy glosne jakis info na
            ten temat. jaki byl twoj efekt ?raczej 2 cm mniej w ludce czy mzoe 7?slowem
            malo czy duzo?jaki czas na to poswiecilas?dieta bez cwiczen?
            • 18_lipcowa Re: lydki 11.02.06, 18:26
              Gość portalu: anka napisał(a):

> 18-lipcowa,napisz wiecej prosimy,widzisz jakie jestesmy glosne jakis info na
              > ten temat. jaki byl twoj efekt ?raczej 2 cm mniej w ludce czy mzoe 7?slowem
              > malo czy duzo?jaki czas na to poswiecilas?dieta bez cwiczen?

Nie wiem ile cm to było ale myślę że sporo. Widać było i to znacznie.
              Co robilam? Chodziłam dużo na piechotę, poza tym weekendowo basen, a w tygodniu
              silownia. Dieta bez specjalnych szalenstw, nie jadłam kolacji.
              • Gość: ada Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:56
                wroce raz jeszcze.spory efekt?wiesz moje lydki to glownie tluszcz,nie
                podejrzewam siebie o miesnie wiec pwnie schuudna .ale ile to u ciebie cm?
              • Gość: autorka Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:53
                a ile ważyłaś wcześniej??? 80???????
                • 18_lipcowa Re: lydki 11.02.06, 23:03

> a ile ważyłaś wcześniej??? 80???????

ja???????????
                  • Gość: autorka Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:09
                    no chyba nie ja:)

Pytam się, bo to ważne, z jakiej wagi się schudło. Chciałam wiedzieć, co z tymi
                    łydkami i czy ja też mam szansę...

Widziałam tutaj gdzieś Twoje zdjęcie, ja ważę 68 kg, a wyglądałaś na sporo
                    grubszą, więc pytam jaimi efektami odchudzania możesz się pochwalić. Schudłaś 5
                    czy 15 kg? I z jakiej wagi????
                    • Gość: edzia Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:51
                      ja tez chcialabym wiedziec?tak mniej wiecej jakie bylo oto odchudzenie tych
                      lydek?duzo centymetrow?
                      • Gość: ja Re: lydki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:09
                        ja mam wrazenie ze ostatnio schudły mi łydki i to całkiem ładnie
                        wczesniej tez strasznie na nie narzekałam ale teraz sa całkiem oki
                        tylko ze przy okazji i uda mi schudły :-))
                    • 18_lipcowa Re: lydki 12.02.06, 13:28

>
                      > Pytam się, bo to ważne, z jakiej wagi się schudło. Chciałam wiedzieć, co z
                      tymi
                      > łydkami i czy ja też mam szansę...

Nie sądze by to było ważne.

>
                      > Widziałam tutaj gdzieś Twoje zdjęcie, ja ważę 68 kg, a wyglądałaś na sporo
                      > grubszą, więc pytam jaimi efektami odchudzania możesz się pochwalić.

No to mialas złe fotki bo ja waze mniej od ciebie.

Schudłaś 5
                      > czy 15 kg? I z jakiej wagi????
                      • Gość: autorka Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:09
                        Ja nie miałam żadnego zedjęcia, to było Twoje. Widziałam tylko Ciebie od pasa w
                        górę i byłaś sporo grubsza. Możliwe, że teraz jestę chudsza i właśnie chcę
                        wiedzieć- o ile??? To jakię sekret. Bo jak schudłaś z 20 kilko, to na pewno
                        dobrze wyglądasz, a jak 6, to chyba jeszcze jesteś na diecie??? No i widziałam,
                        że miałaś bardzo grube ręce, więc pewni masz ten typ męskiej otyłości- tyje
                        brzuch, biust, ramiona, a nogi na końcu. IWęc chyba łatwiej Ci było odchudzić
                        łydki, trudniej walczyć z grubym brzuchem... Dlatego uważam, że to ciekawe, i
                        chciałabym usłyszeć, jak tego dokonałaś.
                        • Gość: anka Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:57
                          napisz nam 18-lipcowa z ilu kg spadlas?juz nie rozwazajcie tych zdjec itp p
                          prostu nam odp jesli mzoesz.z ilu cm lydek na ile?
                          • 18_lipcowa Re: lydki 12.02.06, 17:40

> napisz nam 18-lipcowa z ilu kg spadlas?juz nie rozwazajcie tych zdjec itp p
                            > prostu nam odp jesli mzoesz.z ilu cm lydek na ile?

Ale ja wam nie potrafie powiedzieć jak to jest z tymi łydkami
                            No jezu chudnie sie iles tam to i łydki chudna, to jest normalne
                            nie mierzylam sie nigdy
                        • 18_lipcowa Re: lydki 12.02.06, 17:38
                          Nie mogłaś widzieć mnie od pasa w górę niestety.
                          Ręce mam szczupłe, brzuch też, dół też.
                          Nie podam Ci recepty, ja po prostu ćwiczyłam i byłam na diecie.
                          A 68 kilo to dużo. Ile masz wzrostu?
                          • Gość: anka Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 17:53
                            sluchaj,ale twoje lydki wg ciebie osiagnely efekt duzy czy niewielki?2 cm czy
                            ogromna roznica np 7 cm?tak mniej wiecej
                            • 18_lipcowa Re: lydki 12.02.06, 17:59

> sluchaj,ale twoje lydki wg ciebie osiagnely efekt duzy czy niewielki?2 cm czy
                              > ogromna roznica np 7 cm?tak mniej wiecej

jezu nie wiem
                              nie mierzylam sie!
                              • Gość: ciekawa Re: lydki IP: *.ghnet.pl 12.02.06, 18:03
                                O co chodzi z tymi łydkami?! To jakas obsesja? W każdym wątku dotyczącym
                                odchudzania pojawia się problem łydek. To jakas nowa moda? Teraz trzeba mieć
                                chude łydki?
                                • Gość: ada Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:10
                                  18-lipcowa,wuerze ze tego nie robilas,tj nie mierzylas,ale przevciez jestes w
                                  stanie odp mi jaki byl efekt?spektakularny?niewielki??
                                  • 18_lipcowa Re: lydki 12.02.06, 18:55
                                    Gość portalu: ada napisał(a):

niewielki bo dużo do zrzucania nie było
                          • Gość: autorka Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:36
                            177cm
                          • Gość: autorka Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:43
                            No ale widziałam Rwoje zdjęcie!!! Właśnie od pasa w górę. Przecież nikt normalny
                            zdjęć od pasa w dół nie zamieszcza... Masz czarne włosy, okrągłą buzię, byłaś
                            tam w kucyku7, masz przylegające uszy. Miałaś na sobie jakiś podkoszulek w
                            ciemnym kolorze z krótkim rękawem, było widać ręce.

No to jak to jest z tym chudnięciem w przypadku otyłości "męskiej"??? Pewni
                            łydki i tak masz nieproporcjonalnie chude do swojej sylwetki, skoro tłuszcz
                            odkłada się w brzuchu, piersiach i ramionach, ale powiedz jaki efekt. Pewnie
                            łydki zaczęły chudnąć na początku??
                            • Gość: Aniulka Re: lydki IP: *.aster.pl 12.02.06, 18:53
                              Wszystkie forumki przepraszam za poniżesz słowa, ale poniosło mnie przy autorce
                              i do niej kieruję te słowa.Kobieto, puknij się w głupi łeb. Masz jakąs obsesję?
                              Przestań tyle żreć, zacznij ćwiczyć i dupsko i łydki ci schudną, a nie
                              wypytujesz innych o to, ile centymetrów schudli. To że ty się mierzysz co 5
                              minut, nie znaczy, ze inni tak robią! Tak trudno to zrozumiec?!
                              • Gość: autorka Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:57
                                no ale to nie ja się co chwilę dopytuję o te centymetry. Może chciałabym
                                wiedzieć, w jakim tempie schudła lipcowa, która tak się tym chwali. Skoro już
                                się pochwaliła, to dlaczego nie powie, co jej wcześniej schudło i mniej więcej
                                ile. Ja się też nie mierzę, tylko szacuję to na oko... Kiedy ostatnio widziałam
                                zdjęcie lipcowej była nieźle przy kości, więc ciekwi mnie ile i w jakim tempie
                                schudła.

I w przeciwieństwie do ciebie, nie żrę, tylko jem. I ruszam się. Jak jesteś
                                sfrustrowana, nie obwiniaj o to innych.
                                • 18_lipcowa Re: lydki 12.02.06, 18:59

> no ale to nie ja się co chwilę dopytuję o te centymetry. Może chciałabym
                                  > wiedzieć, w jakim tempie schudła lipcowa, która tak się tym chwali. Skoro już
                                  > się pochwaliła, to dlaczego nie powie, co jej wcześniej schudło i mniej więcej
                                  > ile.

Dziecko drogie...
                                  Ja sie nie chwale, ja po prostu napisalam że mi schudły łydki tak jak całe
                                  cialo.
                                  A ile nie wiem, nie mierzyłam.

Kiedy ostatnio widziałam
                                  > zdjęcie lipcowej była nieźle przy kości, więc ciekwi mnie ile i w jakim tempie
                                  > schudła.

Nigdy nie byłam "nieźle przy kości"
                            • 18_lipcowa Re: lydki 12.02.06, 18:57

> No ale widziałam Rwoje zdjęcie!!! Właśnie od pasa w górę. Przecież nikt
                              normaln
                              > y
                              > zdjęć od pasa w dół nie zamieszcza... Masz czarne włosy, okrągłą buzię, byłaś
                              > tam w kucyku7, masz przylegające uszy. Miałaś na sobie jakiś podkoszulek w
                              > ciemnym kolorze z krótkim rękawem, było widać ręce.

Taaaaa

> No to jak to jest z tym chudnięciem w przypadku otyłości "męskiej"??? Pewni
                              > łydki i tak masz nieproporcjonalnie chude do swojej sylwetki, skoro tłuszcz
                              > odkłada się w brzuchu, piersiach i ramionach, ale powiedz jaki efekt. Pewnie
                              > łydki zaczęły chudnąć na początku??

Nie. Najszybciej tyję w pasie.
                              W ręce, nogi, najwolniej.
                              Po prostu.
                              • Gość: autorka Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:12
                                nie taaaaaa, bo było tutaj kiedyś twoje zdjęcie w topiku gdzie babki wklejały
                                swoje zdjęcia. I twoje też były. Wiem co widziałam.

Teraz juz rozumiem, czemu nie chcesz się przyznać. Jeśli schudłaś z 5 kg, to
                                żadna różnica. Spoko. Nie musisz. Tylko tak zapytałam. Miałam nadzieję, że skoro
                                tak chętnie się chwalisz, to może opowiesz, jak ci poszło. Nie to nie. Żegnam.

Aha, zależy co dla ciebie znaczy "przy kości", ale moim zdaniem jesteś sporo
                                grubsza nawet ode mnie. Chyba niepotrzebnie się martwię o wagę, skoro ty
                                uważasz, że nie byłaś przy kości:/
                                • 18_lipcowa Re: lydki 12.02.06, 19:15

> nie taaaaaa, bo było tutaj kiedyś twoje zdjęcie w topiku gdzie babki wklejały
                                  > swoje zdjęcia. I twoje też były. Wiem co widziałam.

Taaa i co z tego?
                                  >
                                  > Teraz juz rozumiem, czemu nie chcesz się przyznać. Jeśli schudłaś z 5 kg, to
                                  > żadna różnica. Spoko. Nie musisz. Tylko tak zapytałam. Miałam nadzieję, że
                                  skor
                                  > o
                                  > tak chętnie się chwalisz, to może opowiesz, jak ci poszło. Nie to nie.
                                  Żegnam.

Nie chwalę się chętnie bo nie ma czym
                                  Schudłam, to i łydki mi schudły. Normalne .Nie ma nad czym sie tu zastanawiac.

> Aha, zależy co dla ciebie znaczy "przy kości", ale moim zdaniem jesteś sporo
                                  > grubsza nawet ode mnie.

Może jestem, moze nie jestem,
                                  Tego nie wiem ja i nie wiesz ty.

Chyba niepotrzebnie się martwię o wagę, skoro ty
                                  > uważasz, że nie byłaś przy kości:/

Jasne ze nie byłam.
                                  • Gość: daria Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:44
                                    nie kocie sie kobiety nie ma o co!18-lipcowej udalo sie super,my tez chcemy:)
                                    nie bylas przy kosci ok,niech autorka da temu psok,nas interesuje ile te lydki
                                    schudly-bo to temat watku jest.duzo malo?
                                    • Gość: autorka Re: lydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:19
                                      co za wariatki... Jedna wygląda jak wieloryb i mówi, że nie jest przy kości a
                                      druga co i rusz przybiera inny pseudonim i całe forum zaśmieca tymi samymi
                                      pytaniami o łydki:/ Coś z wami nie tak! Wycofuję swoje pytanie i więcej tutaj
                                      nie zaglądam. Powinnyście jakoś sobie pomóc i może udać się do lekarza......
    • Gość: ada Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:09
      lipcowa odpowiedz prosze
    • Gość: ASA Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 11:30
      czy to molziwe by schudly?ile?
      • Gość: n Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.anon-online.org 10.04.06, 22:37
        ile schudl;y?
    • Gość: luca3105 Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: 62.40.80.* 13.02.06, 12:12
      Won z forum ,kretynki! Ile można pie...yć o tym samym? Obsesje leczy sie u
      psychiatry!
      • Gość: ja Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:16
        ale zauważ, że to cały czas ta sama i jedna osoba, tylko pod różnymi nickami.

A lipcowej nie musicie się pytać, bo ona nawet jak wygląda na wyrzuconego na
        brzeg walenia, i tak uważa, że jest chuda.
        • Gość: luca3105 Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: 62.40.80.* 13.02.06, 12:26
          Wiem, że to jedna i ta sama kretynka pod różnymi nickami i to jest chyba setny
          wątek na temat łydek, który założyła. Wkurzyła mnie nieziemsko, bo dziewczyny
          dobrze jej radzą, co ma robić, a ona za 2 dni znowu swoje. Dlatego najlepiej
          nie odpisywać.
          • Gość: ada Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:28
            luca-odejdz w pokoju biedna nie majaca jak zagospodarowac czasu idiotko.pedzisz
            po wszytskich foarch piep...ony kacie?won tobie mowimy,moze ktos sesnowmy sie
            odezwie tobie mowimy nie.zaloz swoj watek pt-nie nawidze watku o nogach
            • Gość: luca3105 Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: 62.40.80.* 13.02.06, 14:34
              Rozumiem, że z wściekłości trzęsą ci się ręce i dlatego robisz okropne
              literówki, ale muszę cię zmartwić, polszczyzna też ci kuleje!Polecam
              psychiatrę, a potem słownik oritograficzny.
              Nie chce mi się z tobą gadać...
              • Gość: ada Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:33
                wiec zmykaj biedactwo.nie bede sie silic i kompensowac sobie zycia na forach
                jak ty(poprawnoscia chcesz zakryc niepowodzenie z zyciu zawodowym??).zdaje
                sobie sparwe ze wszytskiego ,ale mam ten luxus anonimownosci ze nie musze
                nikomu niczego udowadniac jak ty.poprawiasz sobie nastroj?ego?czyn tak
                dalej.ale powtarzam nic bardziej zalosnego niz angazowanie sie w watek ktory
                ciebie nie dotyczy-totalna strata czasu.wiesz ile amsz rpoboty na innych forach
                kretynko?
        • mila1981 Re: do Ja!!! 15.02.06, 08:27
          Hej! Jak sprawdzić czy dana osoba występuje pod kilkoma różnymi "nikami" :)))
          Pozdrawiam!
    • Gość: anna m Tak, łydki też chudną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:23
      ha, ha ha.. ale tu u was wesoło... dziewczyna może i ma obsesję, ale wiele z
      nas ma jakiś kompleks z którym sobie nie radzi. Ja po schudnięciu 7 kilo miałam
      znacznie chudsze łydki- to w odpowiedzi autorce. Na pewno nie 7 cm ale efekt
      wizualny był znaczny.. a właściwie to czemu dążysz do tych siedmiu??- jeśli
      chodzi o obwód, to wcześniej nie mieściłam się w żadne kozaki- nawet te
      wciągane jak "skarpeta", już nie mówiąc o tych na zamek. W tej chwili mieszczę
      się bez problemu w praktycznie każde które mierzę. Sugeruję zacząć dietę, to
      łydki na pewno schudną, nawet jeśli mniej niż spektakularnie, to obsesja ci
      trochę minie, przesiadując ciągle na forum nic nie osiągniesz.
      ćwiczenia suderuję bardziej rozciągające mieśnie łydek niż siłowe, może takie?:
      www.wizaz.pl/forum/archive/index.php/t-40952.html
      • Gość: ewa Re: Tak, łydki też chudną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 04:04
        Nie, nie schudna...
        To moj wieloletni kompleks, jeszcze z czasow dojrzewania. I mojej chudziutkiej
        mamy (45-8 kilo przy 164)
    • kalooo Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? 16.02.06, 21:48
      Tak,odkąd zaczęłam tańczyć w balecie rosyjskim. ;P
    • Gość: akalu Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.chello.pl 18.02.06, 11:13
      Kochane dziewczyny . Problem łydek jest dla niektórych naprawdę poważnym
      problemem. Przez całe życie nigdy nie byłam gruba, ale łydki i uda zawsze miałam
      nieco pulchniejsze i jeśli przytyłam to zawsze tam. Niestety to najtrudniejsze
      rejony do schudnięcia I DIETA WCALE nie wystarcza. Oczywiście jedzenie z umiarem
      pomaga, ale najważniejsze to łazić, łazić, maszerować , do tego pić herbatki z
      senesem i kruszyną( bo usuwają toksyny i wodę) a to jest właśnie problem łydek)
      Siłownia nie pomaga, bo po intensywnych ćwiczeniach miałam pięknie rozwiniętą
      łydę.Najlepsze są szybkie marsze. Polecam urlop i zwiedzanie - to okazja do
      kilkugodzinnego marszu dziennie - nawet w mieście, najlepiej w upalnym
      kraju(jeść się nie chce) Jeśli łydki schudną (a powinny) to i tak potem trzeba
      ich pilnować. Wbrew obiegowym opiniom polecam także wcieranie tych
      odchudzających kremów - nawet najtańszych- pomagają - oczywiście sam krem psu na
      budę- ale z marszami i dietą-rewelacja. Pozdrawiam .
      • melaska1 Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? 18.02.06, 11:20
        dzieki za odpowiedz.masz absolutna racje.forsowanie sie na nic,bo lydki sie
        rozrosna.tego sie boje,dlatego najpiew zamierzam sie odchudzic znacznie a potem
        cwiczyc,chodzic whatever.
        ile tobie sie udalo odchudzic centymetrow w lydkach?vo jak sadze udalo sie.tak
        ok?2 czy 7?wynik znacny czy niewielki?
        • Gość: akalu Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.chello.pl 18.02.06, 11:52
          Kurcze, coś mi znika odpowiedź dla ciebie , więc jeśli się wyśle trzy razy to
          sorka.nie mierzyłam łydek- ale gołym okiem było widać różnicę. Najpierw znikną
          ci buły przy kolanach - to najlepszy wizualny efekt. Masuj je, kremuj,
          podszczypuj i nie żałuj soli do kąpieli nawet kuchennej. Nie bagatelizuję
          Twojego kłopotu, bo wiem jaki to problem nawet dla szczupłych pań. Latem wybierz
          się nad morze i maszeruj po kolana w wodzie. Łydki często puchną i stąd też może
          być Twój kłopot- bo nawet jeśli tych komórek tłuszczowych nie jest dużo, to mogą
          nabierać wody i tkanka na łydce wygląda jak gąbka- sól pomoże i masaże
          też.Powodzenia i pozdrawiam
    • Gość: akalu Re: Czy schudły wam kiedyś znacznie Łydki? IP: *.chello.pl 18.02.06, 12:10
      Do globalnego odchudzenia:
      - odstaw makaron, ziemniaki, ryż a przede wszystkim chleb,
      -miej zawsze przy sobie jogurt naturalny,
      -wcinaj otręby(są takie przetworzone jabłokowe lub śliwkowe dobre) i płatki owsiane,
      -przegryzaj suszonymi owocami lub orzeszkami-nie solonymi,
      -pij jogurty ze śliwką i tymi bakteriami różnymi,
      -ponieważ jest zimno musisz coś ciepłego jeść, najlepiej rybę pieczoną,
      owoce morza, warzywa z mrożonek polej sobie przyprawionym jogurtem,
      -pij herbatki z sensem i kruszyną -po południu raz dziennie,
      - po 18 tej nie jedz, a jeśli musisz to jakiś twarożek,
      - z nabiałów tylko ser żółty nie jest wskazany- bo dzisiejsze żółte sery to
      jakieś przeróbki mleka z olejem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka