verunia1 13.02.06, 19:36 witam,powiedzcie czy ten krem pod oczy jest oryginalny? nigdy nie kupowalam na allegro kosmetykow i nie umie rozroznic oryginalow od"oryginalow"!!!1 jak myslicie???? www.allegro.pl/show_item.php?item=85553613 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llilly Re: lancome czy to oryginal???? 13.02.06, 21:06 Sprawdzałam na stronach Lancome, kanadyjskiej i amerykańskiej, w tej serii jest tylko krem do cery normalnej w kierunku suchej i normalnej w kierunku mieszanej, serum nie znalazłam.Po drugie to nie jest wersja pełnowymiarowa, po trzecie ktoś w negatywach wspomniał o kremie który miał być 10 mililitrami a były 2ml, poza tym ostrożnie z kremami na Allegro, często oryginał jest wyciągnięty, a w jego miejsce wsadzone badziewie.Ja bym tego nie kupiła.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy hippo Re: lancome czy to oryginal???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:19 nie ma serum? to ciekawe. tinyurl.com/94jup A czy warto kupic - to probka, 1/3 tego, co jest oferowane za $70 w USA. Co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: lancome czy to oryginal???? 13.02.06, 21:30 Gratuluję, zwracam honor (sprzedajacemu na Allegro ;-))) ) mimo wszystko ja na aukcjach kremów nie kupuję , za duże ryzyko.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: lancome czy to oryginal???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:00 To 10ml darmowa próbka, jeśli w ogóle nie podróba. No i skoro gościu pisze, że kupuje w NY i Londynie, skąd ma mieć rzecz z Kanady? Odpowiedz Link Zgłoś