Gość: asia IP: *.chello.pl 17.02.06, 19:06 Dlaczego zawsze testuje się takie drogie kremy? Ile Polek na nei stać? Jaki sens mają artykuły, w których chodzi chyba wyłącznie o zareklamowanie kremu na życzenie producenta??? Co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbara Re: Kremy do cery wrażliwej IP: *.ust.tke.pl 17.02.06, 21:39 Mam cerę bardzo wrażliwą. Pojawił mi się rumień na twarzy, skóra była bardzo przesuszona. Po wielokrotnych wizytach u dermatologa wyrzuciłam masę pieniędzy w błoto nic nie pomogło. Dopiero znajoma farmaceutka poleciła mi krem dla dzieci Oilatum soft krem. Poprostu rewelka - rumień znikł, cera jest dobrze nawilżona i wygląda jak pupcia niemowlaka a mam 35 lat. POLECAM wszystkim mającym problemy z cerą suchą i wrażliwą Oilatum soft krem w aptece kosztuje 17,50. Jak nie pomoże wam to będą go używały dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzynek Re: Kremy do cery wrażliwej IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.05.06, 10:15 Mam cerę wrażliwą, dermatolog przepisała mi maść ELIDEL, po której nie widać żadnych efektów, i nie mogę się pozbyć tego uciązliwego zaczerwienienia, używam kremów do cery wrażliwej i nic... nie wiem już co robić :( ale wyprobuje ten krem, mam nadzieję na poprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
solariummalibu Re: Kremy do cery wrażliwej 11.05.06, 12:09 z artykulu mozna wywmnioskowac, iz cera wrazliwa nie powinna uzywac sobie przyjemnosci?!Chodzi o kremy zapachowe,balsamy itp?A przeciez to nie prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Kremy do cery wrażliwej IP: *.acn.waw.pl 11.05.06, 15:51 Używać sobie przyjemności? Co ty pleciesz? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Kremy do cery wrażliwej 05.02.07, 10:15 substancje zapachowe to jedne z najczęstszych alergenów. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaw75 Re: Kremy do cery wrażliwej 27.05.06, 16:30 zawsze tylko drogie kremy a jak kogoś na nie niestać to co? dermika czy AA też ma dobre kremy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldyna wyciąg z rumianku dla cery wrażliwej? 05.02.07, 09:59 To naprawdę nowość. Z własnego (i nie tylko) doświadczenia- odradzam. Skóra wrażliwa, skłonna do alergii może nie tolerować rumianku, który silnie uczula. Odpowiedz Link Zgłoś