IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 00:17
Czemu najwięcej chce mi się jeść późnym wieczorem/nocą. Też tak macie? Zjadłam
przed chwilą dwa Grześki, cztery kanapki i duży jogurt a ostanio to
najchętniej zamknęłabym lodówkę na klucz, pochłaniam za dwoje.
Oki, dobranoc forumowe laski :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: jejku! Re: apetyt IP: *.range81-159.btcentralplus.com 23.02.06, 00:39
      Nie , ja tak nie mam. jak moglas zjesc 4 kanapki na raz i 2 grzeski i jescze
      jogurt? jejku, mi po takim poslku by sie 'ulewalo'!
      Staraj sie jesc wiecej w ciagu dnia, a kolacje najpozniej o 8-9pm, moze pomoze?
      • zoe28 Re: apetyt 23.02.06, 00:43
        Mnie też dopada apetyt późnym wieczorem, ale mam zasadę - nie tykam niczego po
        20...i trzymam się dzielnie już od wielu lat. Za to popijam nocami różniste
        herbatki :)
        • Gość: carolinascotties Zoe28 IP: *.chello.pl 23.02.06, 00:53
          help!!!ja też mam napady :) tylko ostatnio zamiast słodyczy jem wafle ryżowe :)
          wiem, ze to moze byc spowodowane moim trybem zycia - nie jem sniadan, a spac
          ide po 3 w nocy , a poziom cukru we krwi spada mi tak okolo 23.30 :) - czyli
          wtedy kiedy dla mojego organizmu jest "kolacja" hihi
          juz się nie śmieję, naprawdę mam z tym problem - i to jest taki głód, że nie
          wiem, czym go zabić - herbatki nie pomagają, a piję je litrami.
          • zoe28 Re: Zoe28 23.02.06, 01:01
            To tak jak ja, też nie jadam śniadań chociaż powinnam. Czasem pierwszy posiłek
            jem o w południe, a zdarza się i po południu.
            Nie wiem jak Ci pomóc :( bo mnie te herbatki wystarczają. Może powinnaś chrupać
            jakieś sucharki, albo pieczywo wasa...w sumie to chyba nieszkodliwe prosdukty, a
            zawsze "zapchają" brzuszek :)
      • Gość: polla4 Re: apetyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 01:01
        kochana, od 20tej do drugiej w nocy (przeciętna pora spania) to ja zjem jeszcze
        ze dwie kolacje :)
        • Gość: carolinascotties Re: apetyt IP: *.chello.pl 23.02.06, 01:02
          hihi - to pieknie!!! ja od tygodnia jestem na dietce białkowej, bo zaczęłam
          biegać i muszę spalić zimowy tłuszczyk...
          • Gość: frogus Re: apetyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 01:17
            to dobry sposob wybralas. Ja tez tak planuje - bialko i treningi karidio min.
            40 min. - efekt gwarantowany - tylko z motywacja marnie :))
            • Gość: carolinascotties Re: apetyt IP: *.chello.pl 23.02.06, 01:41
              zaczęłam biegać i kręcić hula-hop :) a jutro wybieram się na poszukiwania
              skakanki z prawdziwego zdarzenia - tj. z rzemyka, z drewnianymi rączkami i
              łożyskami w rączkach - miałam kiedyś taką ale nie wiem, czy uda mi się taką
              znależć...
              • zoe28 Re: apetyt 23.02.06, 01:44
                Właśnie, też się przymierzam do skakanki :) tylko, jak zwykle, motywacji brak.
                Poza tym muszę wyskrobać gdzieś jakieś ćwiczenia rozciagające, bo po steperze
                starszne skurcze mam.
                • Gość: carolinascotties ćwiczonka dla zoe28 i nie tylko IP: *.chello.pl 23.02.06, 01:51
                  www.halhigdon.com/15Ktraining/Stretch.htm
                  www.womensheartfoundation.org/content/Exercise/stretching_exercise.asp
                  images.google.pl/images?q=stretching+exercises&hl=pl&lr=&sa=N&tab=ii&oi=imagest
                  • zoe28 Re: ćwiczonka dla zoe28 i nie tylko 23.02.06, 01:54
                    Karolinko, baaardzo dziękuję :))) i od jutra zaczynam :)
    • Gość: carolinascotties miłej nocy Drogie Panie :) a jutro IP: *.chello.pl 23.02.06, 01:54
      tzn. juz dziś TŁUSTY CZWARTEK...o rety :)))
      • zoe28 Re: miłej nocy Drogie Panie :) a jutro 23.02.06, 01:55
        faktycznie, i tłusciutkie pączusie babuni w perspektywie :)))
        Dobranoc Karolinko :) ja też zmykam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka