Gość: S. IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.03.06, 18:38 Jeśli ktoś zna ten nowy zapach proszę o opinie na ich temat.Czy jest to delikanty zapach czy słodki,mocny,może są podobne do jakiś innych perum? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: Perfumy Waterfall-Cindy Crawford IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.03.06, 18:42 Przepraszam mały błąd w nazwie miało być "Waterfalls" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Perfumy Waterfall-Cindy Crawford IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.03.06, 21:15 Oj coś chyba dzisiaj ciężki dzień mam :)Oczywiście prawidłowo powinno być"opinie na jego(a nie ich)temat"i na koncu miało byc"perfum" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Perfumy Waterfall-Cindy Crawford IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.03.06, 15:32 Up :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apo Re: Perfumy Waterfall-Cindy Crawford IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:39 delikatny, świeży, dziewczęcy i jak dla mnie ma w sobie coś bardzo intrygujacego, zapach zaliczam raczej do lekkich nie spotkałam się jeszcze z negatywną opinią o tym zapachu, znajomi mówią mi że po prostu pieknie pachne zapach polecam naturalnej, młodej dziewczynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Perfumy Waterfall-Cindy Crawford IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.03.06, 18:52 Bardzo Ci dziękuję :)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś