friend-of-sun 05.03.06, 14:43 Walnęłam sobie henne, jakieś pare tygodni temu. W sumie juz prawie całkiem zlazła, ale nie chce mi chwycic nic chemicznego:((. Da sie cos na to poradzic? bo mi zalezy na szybkim powrocie do koloru dawnego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
friend-of-sun jescze jedno.... 05.03.06, 14:44 ..jak wygląda na włosach Henna Color Venity, kolor "sloneczny blond"? czy nie jest on jakis rudawy albo zółtawy ?? Na opakowaniu wydaje sie żółtawy ://. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: ~~ Zadna Farba Nie Działa :-(( ~~ IP: *.acn.waw.pl 05.03.06, 14:49 Włosów farbowanych henną nie można farbować farbami "chemicznymi", i na odwrót. Musisz poczekać, aż ci odrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
friend-of-sun Re: ~~ Zadna Farba Nie Działa :-(( ~~ 05.03.06, 14:53 Az odrosna?????????????????????? ;-(((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc Nessie IP: *.chello.pl 05.03.06, 14:57 proszę napisz, dlaczego nie można na włosy farbowane henną nakładac chemii - pytam tylko z ciekawości.. Pół roku temu się zawzięłam i czekam na swój kolor - dosyć farbowania :)) ps.Prawda, że ładnie wyglądają nasze wątki u góry :)))gratuluję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Nessie IP: *.acn.waw.pl 05.03.06, 15:02 Wiesz co, ja nie wiem dlaczego :) Tak mi powiedziała moja fryzjerka. Zbadam temat dogłębniej. Fajnie nasze wątki wyglądają, fajnie :) Mam nadzieję, że będzie ich przybywać. Odpowiedz Link Zgłoś
friend-of-sun Re: Nessie 05.03.06, 15:04 wiedzialam ze chemiczne farby nie lapia na hennie, ale myslalam ze wystarczy poczekac az henna zejdzie ://. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc coś znalazłam IP: *.chello.pl 05.03.06, 15:08 "Nie można nigdy łączyć preparatów ziołowych z syntetycznymi; wynik takiego połączenia jest nieprzewidywalny, nawet fryzjer jest bezsilny póki barwnik się sam nie wymyje z włosa, a trwa to około 2- 3 miesięcy." źródło: www.wizaz.pl/kurs_fryzury_farbowanie.php Odpowiedz Link Zgłoś
bromba-i-inni Re: ~~ Zadna Farba Nie Działa :-(( ~~ 05.03.06, 15:14 Na kazdym opakowaniu farby jest zawsze ostrzeżenie zeby nie stosować po wczesniejszym farbowaniu henną. Odpowiedz Link Zgłoś
friend-of-sun Re: ~~ Zadna Farba Nie Działa :-(( ~~ 05.03.06, 15:42 Wiem, widziałam. Zastanawiam sie tylko ile mam czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc friend of sun IP: *.chello.pl 05.03.06, 15:46 przeciez przekopiowałam Tobie ile trzeba czekać - spójrz na mój post "znalazłam" Odpowiedz Link Zgłoś
friend-of-sun Re: friend of sun 05.03.06, 15:47 widziałam :P odpowiadalam tylko na pytanie "brombie" :P Odpowiedz Link Zgłoś