Gość: FA IP: 62.148.95.* 04.12.02, 15:52 Jaki zapach uważacie za najbardziej sexy i działającyc na facetow? Kiedyś było to Opium, póżniej Obsession... Co mamy teraz ze sprawdzonych na panach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nell26 Re: najbardziej sexy zapach 04.12.02, 15:57 Gość portalu: FA napisał(a): > Jaki zapach uważacie za najbardziej sexy i działającyc na facetow? > Kiedyś było to Opium, póżniej Obsession... > Co mamy teraz ze sprawdzonych na panach ? Lolita Lempicka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifi Re: najbardziej sexy zapach IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.12.02, 21:43 Moim zdaniem najlepszy jest Armani - srebrny...Bardzo, bardzo zmysłowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fa Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 16.12.02, 14:23 Fifi- co to jest srebrny Armani ( nazwa )? Jak pachnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: najbardziej sexy zapach IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 16:20 Ja właśnie zużywam drugą buteleczkę wody toaletowej Fragile. Oj, działa na facetów i to jeszcze jak! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: najbardziej sexy zapach 04.12.02, 16:31 Świetny wątek! Ja miałam olejek, który przywiozłam z Egiptu. Działał bardzo pobudzająco. Ale się skończył :-( Więc czekam co napiszecie, żeby coś sexi kupić. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ko Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 04.12.02, 16:57 Na mojego mana zawsze działało Diune Diora. Chociaż czerwone Dolce Gabbana też Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: najbardziej sexy zapach 04.12.02, 16:56 zapach skory zaraz po wyjsciu z aromatycznej kapieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: najbardziej sexy zapach 04.12.02, 17:26 Zgadzam się! Choć jestem zapachowcem i uwielbiam piękne perfumy sądzę ,że najbardziej działa zapach czystej skóry ukochanej osoby.A wspomniane wyżej Opium i Obsession pachną seksem :))Nie wszyscy mężczyzni lubią, gdy kobieta przychodzi na randkę wyperfumowana orientalnymi wonnościami .Duszą się;) i nici ze zmysłowej atmosfery.To tak samo jak z czerwoną szminką.Niby zmysłowa, niby działa na facetów, ale...rzadko który lubi ją u kobiet.Orientalne, seksowne perfumy szczególnie wymagają by dobrze skomponowały sie ze skórą właścicielki inaczej będą sprawiały wrażenie wulgarności. Mój Ukochany lubi gdy na co dzień używam Jaipur Saphir Boucherona. Mężczyznom- współpracownikom niezmiernie podobał sie Hot Couture i banalny moim zdaniem Deci Dela Niny Ricci. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: najbardziej sexy zapach 04.12.02, 18:27 cos w tym jest. zauwazylam, i czytalam tez o tym, ze faceci w sumie nie zawsze lubia takie wyszukane ciezkawe zapachy, ktore z kolei my babki uwazamy za swietne, typu samsara, shalimar, dune. z kolei np hot couture czy gio na mojego mena zawsze dziala b pozytywnie. moze to kwestia jakiegos konkretnego skladnika? sama jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealistka Dziewczyny!!! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 01:07 faceci nas uwielbiają za to jakie jesteśmy a nie dlatego, że czuć od nas Diora, Kenzo czy Gevenchy!!!! p.s. hmm... na Angel'a nieźle reagują, spróbujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fa Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 05.12.02, 10:04 Z moich obserwacji faceci nie lubią świeżych, zimnych zapachów a la cytryna czy morze.Kojarzą im się chyba z czystością muszli klozetowej ( patrz Brise ). Lubią ciepłe, lekko egzotyczne, ale nigdy ciężkie i duszące! Tysiące lat temu z wojaży przywiozłam Maxi Max Factora. U nas wtedy tego nie było. Pół Warszawy za mną latało... Dałam na próbę koleżance, która nie cierpiała na nadmiar adoracji menów. Było to samo a kumpelka nie chciała mi oddać tych perfumek. Ferromony ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: najbardziej sexy zapach IP: 57.66.48.* 04.12.02, 18:46 Zdecydowanie Boudoir (Vivien Westwood)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: najbardziej sexy zapach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 19:27 Gość portalu: gosc napisał(a): > Zdecydowanie Boudoir (Vivien Westwood)! o tak! ale to działa na mnie, a mojemu chłopakowi się nie podoba, mówi że za ciężkie. na niego działa Fleur de The YR :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: najbardziej sexy zapach 04.12.02, 19:18 zdecydowanie Angel - moi panowie sa nim zachwyceni wszyscy ;) poza tym wycofane niestety zapachy Sephory - miód, karmel, wanilia, kokos :) mniam, takie słodkie, zmysłowe ale nie nachalnie seksualne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: najbardziej sexy zapach 04.12.02, 19:39 tak, "oni" baaaardzo lubia wanilie! to podobno jakies skojarzenia z dziecinstwem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: najbardziej sexy zapach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 19:54 no ale ja nie lubie wanilii. i co w takiej sytuacji? jesteśmy z moim chłopakiem okropnie nie dobrani "węchowo" :( Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: najbardziej sexy zapach 04.12.02, 19:59 ladyblue napisała: > mniam, takie słodkie, zmysłowe ale nie nachalnie seksualne ;) Czyli zgadza się: lubią błogie słodkości, bo wspomniane wyżej Deci Dela są owocowe i smakowite.Kiedy ich używałam każdy facet chciał mnie obwąchiwać;)A pachną te perfumy i morelami i malinami i czerwona porzeczką .A w tle orzechowy aromat.A we wspomnianych(ulubionych przez mojego mężczyznę)Jaipur Saphir chyba jest brzoskwinia. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: najbardziej sexy zapach 04.12.02, 20:07 oj te slodkosci, mi tez wlasnie nie zawsze pasuja, np moj man zakupil ostatnio - zaznaczam, na prosbe o olejek sandalowy - olejek waniliowy ("bo nic innego mu sie nie podobalo w sklepie") do "zapachniania" domu. ja nie moge, pachnie kokosem z taksowki, a on jest zadowolony. z kolei kiedy ja wstawilam do kominka drzewo cedrowe, fajny, taki ostrawo dziwny zapach, to niepytany sam stwierdzil ze "cos tu zalatuje stechlizna". czyli jakis zloty srodek trza znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: najbardziej sexy zapach 04.12.02, 20:22 I to by tłumaczyło raczej czestą u meżczyzn niechęć do wytrawnych, zimnych zapachów.Rzadko ktory mężczyzna lubi ożywcze ,świeże zapachy(bo ich nie wyczuwa?:))Owszem dezodorant czy żel może tak pachnieć ,ale żeby perfumy? Mój nie przepada za Pamplelune,ale akceptuje,choć nie rozumie moich zachwytów tym zapachem. Odpowiedz Link Zgłoś
yassna Re: najbardziej sexy zapach 06.12.02, 18:57 mój też za nimi nie przepada. ale za to lubi całą "słodszą" resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buziaczek1000 Re: najbardziej sexy zapach IP: *.proxy.aol.com 04.12.02, 21:49 A moi faceci uwielbiaja Escade "Sexy Graffiti". Moi faceci,czyli moj szef , moi koledzy i oczywiscie moj Mezczyzna. Wszyscy chodza za mna i wachaja, a to zapaszek raczej owocowo-kwiatowy. Ja sama kocham ten zapach i nie wiem co zrobie jak go kompletnie wycofaja(to zapach sezonowy). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: najbardziej sexy zapach IP: 217.98.124.* 05.12.02, 10:14 Mój facet kiedyś kupił mi OPIUM YSL, a ja nie mogłam ich używaż bo tak mi hmmm śmierdziały(sorry).Obecny uwielbia Tresor , ale Miracle nie trawi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Femme Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 05.12.02, 10:22 To co Fa napisała zgadza się ! Znam ten zapach ( to już historia) ale efekt był!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ko Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 06.12.02, 11:24 W/g sugestii obwąchałam wczoraj Loitę Ł. i Angel - po 15 min na mnie niczym się nie różnią. A mój man się skrzywił i stwierdził, ze to smród i on woli zdecydowanie 5th Avenue " bo jest kobiece " I co Wy na to ? Mają inny gust ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 06.12.02, 14:34 Kiedyś to był Halston by Halston -nawet wątek założyłam-ale nie mogę tego od dawna u nas dopaść. A szkoda - było boskie....Może coś wiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: najbardziej sexy zapach 06.12.02, 18:46 a jakie to bylo to halston? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 06.12.02, 16:12 Idzie Sylwester i karnawał - warto pomyśleć nie jaki zapach my same lubimy ale jaki kręci naszych panów. Rozbieżnosci są spore ! Ja lubię białe Kenzo, za którym mój pan nie szaleje. Szaleje za to za Good life for women Davidoffa bo są wg niego zmysłowe. A wy jakie macie obserwacje ? Co lubią Wasi panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: najbardziej sexy zapach IP: *.astercity.net 06.12.02, 18:01 Na moich kolegów z pracy (wszystkich bez wyjątku) działa Kenzo Jungle. Pierwszego dnia, kiedy się tym wyperfumowałam zbierałam same komplementy (o dziwo nie tylko pod adresem mojego zapachu, ale ogólnie - wyglądu, a przecież się nie zmieniłam). To trwało przez kilka dni dopóki się nie przyzwyczaili. Mój narzeczony podobno nie jest zachwycony tym zapachem, ale już dwa razy mi kupił te perfumy. Kiedy wyperfumowałam się wanilią (Kashmir) lub kokosem - nikt nie zwrócił na to uwagi i nie powiedział słowa mimo iz ja byłam zachwycona swoim zapachem. To chyba nie jest reguła, że mężczyźni lubią słodkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia30 Re: najbardziej sexy zapach IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.12.02, 13:12 Potwierdzam, że Hot Couture zwraca b. uwagę mężczyzn. Także podoba się kobietom. Podobnie Sexy Graffiti. I chyba faktycznie coś w tym, że słodkie i owocowe działają ;o) .................... pozdr renia30 Odpowiedz Link Zgłoś
8_obcy_pasazer_nostromo najbardziej sexy zapach 06.12.02, 18:59 jaki znam to zapach kobiety. nie ma nic bardziej podniecajacego od tego zapachu miedzy nogami... uzywane czarne majteczki...pokryte kropelkami potu cialo...ale coz, wy tego nie rozumiecie, myjecie sie po 10 razy dziennie, oblewacie flakonami perfum i wydajecie na to kupe kasy. wiadomo myc sie trzeba, ale nie pozbawiajcie nas tego swiezego kobiecego zapachu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
8_obcy_pasazer_nostromo Re: najbardziej sexy zapach 06.12.02, 19:20 trupcia napisała: > Przemiły kolego, mamy tu na forum dziewczyne, która w ogóle się nie podmywa, > nawet jej od tego jajniki zgniły. Napisz do niej na priva, na pewno się z tobą > umówi, bo jej żonaty "narzeczony" nie bardzo spisuje się w łózku. Adres: > agul1@gazeta.pl > Serdecznie pozdrawiam;-))))) a ty co, w majtki jej zagladasz, ze wiesz, ze sie nie podmywa? a moze jestes jej byla kochanka i jestes o nia zazdrosna bo sobie znalazla chlopa a ty zostalas sama na lodzie? brzydko o niej piszesz, bo chcesz sie zemscic? wiesz, z padlina nie bede dyskutowal. ZA MOCNO CUCHNIE. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: organza 11.12.02, 12:13 cos jest na rzeczy...bylam wczoraj wieczorem w zadymionym zatloczonym barze, i moj wlasny mezczyzna dyskretnie acz zauwazalnie zwracal sie w kierunku barmanki ktora woniala wlasnie organza... barmanka zupelnie nie tego, ale ten zapach rzeczywiscie musze przyznac cos w sobie ma. a zawsze myslalam ze jest banalny. jednak wieczorem staje sie magnetyczny. moze sprobuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: najbardziej sexy zapach IP: *.studiokwadrat.com.pl 07.12.02, 13:39 damski - angel meski - jungle Kenzo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: najbardziej sexy zapach 07.12.02, 16:38 przypomnialo mi sie jeszcze Image Cerrutti - tez b. "im" sie podoba, choc nie ma ani odrobiny wanilii. ale za to jest swiezy w intrygujacy sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: najbardziej sexy zapach 07.12.02, 16:39 przypomnialo mi sie jeszcze Image Cerrutti - tez b. "im" sie podoba, choc nie ma ani odrobiny wanilii. ale za to jest swiezy w intrygujacy sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: najbardziej sexy zapach 08.12.02, 16:20 Mój chłopak ise na mnie rzucał, jak używałam Organzy. Zabawne, bo ona mi sie nawet nie bardzo podoba. Dostałam ją (Jeeezu, 100 ml) i w końcu używałam tylko na randki. :-))) A swoją droga zauwazyłyście, że jak dobrze pachniemy, to jesteśmy zazwyczaj częściej komplementowane... za wszystko? Nie tylko za zapach, ale za inne rzeczy też. Zabawne. --------------------------------------- "każde wyjście jest wejściem gdzieś indziej..." Odpowiedz Link Zgłoś
bezimienna_ Re: najbardziej sexy zapach 08.12.02, 22:25 Powiem więcej - kiedy dobrze pachniemy, ładniej wyglądamy. Piękny zapach zawsze poprawia mi nastrój, częściej się uśmiecham, czuję się bardziej kobieca. Niektóre perfumy (np.Jungle Kenzo) sprawiają, że jestem (zachowuję się) po prostu bardziej sexi;) Otoczenie nie może tego nie zauważyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: najbardziej sexy zapach 08.12.02, 22:32 Po testach na sobie - Champs Elysees Guerlaina. A najbardziej pozytywne reakcje i komentarze slyszalam kiedys, kiedy uzywalam Mon Parfum Bourjois...teraz to juz zniklo, bardzo zaluje, bo zuzylam butelke, przerzucilam sie na jakies 5 lat na inne perfumy, ostatnio mi sie przypomnialo i nici z tego - nigdzie nie ma. A bylo doslownie powalajace, podchodzili do mnie mezczyzni i pytali, czym pachne, bo chcieliby kupic dla zony! Czy ktoras z Was to pamieta??? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia76 Re: najbardziej sexy zapach 08.12.02, 23:20 Zasadniczo... ... chyba zapach mojego faceta. I tyle nata.76 Odpowiedz Link Zgłoś
toska^ Re: najbardziej sexy zapach 09.12.02, 10:09 Każdy zapach, którego używa kobieta, która im się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 09.12.02, 14:45 Dziewczyny - a to Jungle Kenzo to z tygrysem czy ze słoniem ? A co myslicie o "seksowności " Pięknego Świata (żółtego) też Kenzo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: najbardziej sexy zapach IP: 195.116.62.* 09.12.02, 14:59 jungle - chyba ze słoniem jest bardziej drapieżne i seksowne. tygrys jest bardziej otulający, przynajmniej dla mnie. a żółte - nie nazwałabym go seksownym, ale i tak jest piękne! w końcu nie samym seksem żyje człowiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 09.12.02, 16:03 Czy możecie opisać Fragile , Haute Cotoure i Piękny Świat Kenzo? Jak się mają do Jungle ? Z góry dzięki za opis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: najbardziej sexy zapach IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 16:47 Jungle Tiger - kwiatowo-orientalny, styl zapachu, to harmonia pomiędzy dzikością i łagodnością (wg reklamy), oprócz bardzo egzotycznych składników jak kumquat, kwiat Davana, osmanthus itp jest także cynamon. Fragile II (edt) - kwiatowy, wg jego twórcy ten zapach to powrót zmysłowości i pełnej elegancji kobiecości, wśród składników pierwsze skrzypce gra kwiat tuberozy, lecz w wersji toaletowej jest znacznie dyskretniejszy (woda perfumowana może zabić swoją intensywnością). Hot Couture - kwiatowo-owocowo-drzewny, określany jako apetyczny, zmysłowy i radosny, prym wśród składników wiedzie malina. Le Monde est beau - kwiatowy, niezwykle świeży, delikatny i prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: najbardziej sexy zapach IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 16:57 Zapomniałam jeszcze o Jungle Elephant - korzenny, pełen mocy, dzikości i namiętności, wśród składników jest min. kardamon, kminek, lukrecja i wanilia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 10.12.02, 10:32 Pia; Jesteś genialna i cudowna ! Wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
ala44 Re: najbardziej sexy zapach 09.12.02, 16:20 Ja goraca polecam Wam Eternity calwina kleina. Gdy sie czlowiek tym "popryska", to czuje sie piekny, sexowny i pewny siebie. To nie zart! POZDROWIENIA! alicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najbardziej sexy zapach IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 01:15 Gość portalu: Ja napisał(a): > Dziewczyny - a to Jungle Kenzo to z tygrysem czy ze słoniem ? zdecydowanie słoń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ko Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 11.12.02, 10:45 a kto zna O.J. Perrin ? Podobno odlot ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 13.12.02, 13:15 A co sądzicie o Saphir Jaipur ? Kopałam w zapachach na lotniskach i mało jest naprawde ciekawych i "porywających". Coś Was urzekło do szaleństwa ? Zauważam monotonię zapachową.. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: najbardziej sexy zapach 13.12.02, 17:31 Z tego co pamiętam pisałam na tym wątku o tym zapachu :))Mój mężczyzna uwielbia kiedy go używam. Jaipur Saphir to najlżejszy chyba zapach Boucherona.Jest w delikatny sposób zmysłowy,ale nie w stylu Organzy czy innych mocnych zapachów.Jest orientalny,ale ma też nuty kwiatowe i owocowe(na pewno brzoskwinię!).Wydaje mi się ,ze ma sporo elementów wspólnych z Chaumet(zapach którego używalam ze 2 lata temu i wrócę do niego ).Oba są kobiece,ale nie nachalne, na pewno nie męczą otoczenia.Myślę ,ze to zapachy z klasą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez74 Re: najbardziej sexy zapach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 18:10 Z moich wywiadów i obserwacji wynika, że najbardziej sexy zapach - wg opinii facetów - to: Angel, Opium, Hypnotic Poison; słyszałam też, że bardzo zmysłowa jest "Alchemia" Rochas. Nie ukrywam, że równiez moim zdaniem coś tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 17.12.02, 10:23 W reklamówkach Sephory dużo pisze się o Must II Cartiera. Co o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: najbardziej sexy zapach 17.12.02, 13:22 z moich doswiadczen bardzo dobrze na panow dziala Allure ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: najbardziej sexy zapach IP: 62.148.95.* 18.12.02, 16:23 A Doce Gabbana czerwona ? Też niezła... Odpowiedz Link Zgłoś