Gość: Ala88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:25 dziewczyny co sądzicie o kosmetykach Biotherm? Nigdy nie używałam bo przerażała mnie cena. Zastanawiałam się przede wszystkim nad preparatami zwalczającymi cellulit. Używałyście? Działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l81 Re: Kosmetyki Biotherm -hit czy kit? 21.03.06, 09:33 Ja używałam kremu pod oczy. Mi się sprawdziło, niektóre kremy nawilżające też, ale nie wszystkie. O preparatach cellulitowych nic nie wiem.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_ziel Re: Kosmetyki Biotherm -hit czy kit? 21.03.06, 10:48 To, że kosmetyk kosztuje ponad 100 czy 200 nie znaczy, że jest od razu hitem. Ja przed zakupem zawsze sprawdzam opinie na wizażu. Jeżeli wiekszość jest pozytywnych to kupuje. Tak było np z peeligiem Biothermu Biopur, żelem na ujędrnianie czy maseczką tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Kosmetyki Biotherm -hit czy kit? 21.03.06, 16:31 mialam rozne produkty tej firmy i uwazam ze sa dobre, choc hitem bym ich nie nazwala - no moze peeling biopur zasluguje na to okreslenie i cytrusowy balsam do ciala. Mysle ze seria antycellulitisowa to taki sam kit jak i takie serie innych firm. Nie ma cudow! Odpowiedz Link Zgłoś