Dodaj do ulubionych

aparat przezroczysty

IP: *.attu.pl / 192.168.0.* 21.12.02, 18:57
Dziewczyny, jak to jest? Dzisiaj zalozylam sobie aparat ortodontyczny, gora
plus dol, mial byc przezroczysty, a nie do konca tak jest. Na czworkach,
piatkach i szostkach na dole mam metalowy, widac niestety, bo taki mam
usmiech. Pani powiedziala, ze tak musi byc, hmmmm. Co Wy na to? Nie ma
takiego efektu, jak mial niby byc :(((
Obserwuj wątek
    • Gość: BB Re: aparat przezroczysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.02, 12:06
      Interesuje mnie ile zapłaciłaś za tą niewątpliwą atrakcję i czy rzeczywiście w
      ogóle nie możesz go zdejmować. Też się zastanawiam nad aparatem.
    • Gość: Ja Re: aparat przezroczysty IP: *.stawiguda.sdi.tpnet.pl 23.12.02, 12:11
      Przyłączam się to tego pytania
      • telesfor4 Re: aparat przezroczysty 23.12.02, 12:19
        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=826192&a=826192&v=2
        Noszę aparat plastikowy (biały oczywiście). Tak to już jest z aparatami
        stałymi, że nie można ich "w ogóle" wyjąć. Widzę, że macie mętlik w głowie.
        Może Wam się coś rozjaśni po przeczytaniu mojego wątku sprzed roku?
        • Gość: pola5 Re: aparat przezroczysty IP: *.attu.pl / 192.168.0.* 26.12.02, 22:31
          drogi telesforku!
          napisz mi prosze cos wiecej o swoim aparaciku, jestem troszke spanikowana, tez
          mam chyba taki jak Twoj, tzn. plastikowy przezroczysty polaczony drutem (pisze
          plastikowy, bo jest "miekki", dosc wypukly i ma male kwadraciki), niby wszystko
          ok, ale to, co przeczytalam na Twoim watku... jak to jest z tym szkliwem po
          odklejeniu??? i co bedzie, jak mi sie jakis zamek TERAZ odklei, czy
          takie "poprawki" nie beda zabojstwem dla moich zabkow? sa dosc kruche, z
          przebarwieniami, bo kiedys bardzo chorowalam i teraz zeby sa silnie odwapnione,
          lekko skruszone na koncowkach... boje sie strasznie, i mimo, ze juz nie ma
          odwrotu, aparat zalozony i byl tego przymus leczniczy, to... bardzo potrzebuje
          spokoju ducha... napiszesz?? dziekuje...

telesfor4 napisała:

> <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          f=16&w=826192&a=8
          > 26192&v=2"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          f=16&w=
          > 826192&a=826192&v=2</a>
          > Noszę aparat plastikowy (biały oczywiście). Tak to już jest z aparatami
          > stałymi, że nie można ich "w ogóle" wyjąć. Widzę, że macie mętlik w głowie.
          > Może Wam się coś rozjaśni po przeczytaniu mojego wątku sprzed roku?
    • martaiti Re: aparat przezroczysty 23.12.02, 12:21
      ja mam na dolnych zębach przezroczysty i faktycznie go nie widać. ktoś, kto nie
      wie, że go mam raczej sie nie zorientuje.
      Jednak dużo zalezy od układu zębów, itd. U mnie w ogole nie widać, u koleżanki
      wszystko, bardzo dokładnie...
      Na 5 i 6 nalożone mam tzw. metalowe opaski, które sa w ogóle niewidoczne.

było już kilka wątków (bardzo dlugich) o aparatch ortodontycznych. Poszukaj.
      pozdrawiam
      marta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka