Gość: Ania IP: 212.244.37.* 31.12.02, 08:46 Proszę o opinie, czy warto, jaki jest, czy duzo odcieni? Moze ktoras z was uzywala?A moze blended face powder? Czekam niecierpliwie. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silie Re: Gentle Light Powder-Clinique 31.12.02, 13:11 Odcieni jest mnóstwo, C. ma bogata kolorystykę.Nadaje sie raczej tylko do punktowego pudrowania, czyli skronie, powieki,dekolt, bo ma przeciez błyszczące drobinki, więc raczej na wieczór.Na pewno nie nada sie do pudrowania całej twarzy na codzień. Cena chyba ok. 170 zł. pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gentle Light Powder-Clinique IP: 212.244.37.* 07.01.03, 09:30 Mam puder gentle light i on nadaje sie na dzien i to na cala twarz. Te jego drobinki sa tak delikatne az prawie niewidoczne. Buzia nabiera takiegozdrowego blasku, ale nie blyszczacego. Super, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gentle Light Powder-Clinique IP: 57.66.48.* 07.01.03, 09:51 podpisuje sie pod twoja opinia - jest to puder na dzien! czy on naprawde kosztuje w Polsce 170 zl???!!! Jesli tak, to jestem z lekka zszokowana - ja go kupilam w Londynie za 18.50 gbp... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaz Re: Gentle Light Powder-Clinique 07.01.03, 10:02 W Polsce kosztuje 130 zl, nie 170. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Gentle Light Powder-Clinique 02.01.03, 08:01 dołączam sie do Ciebie z pytaniem, zamierzam nabyć puder sypi (i w kamieniu o tym samym odcieniu) + podkład do cery mieszanej (Clinique ma sporo odcieni) i chciałabym poznać Wasze opinie: jaki puder sypki najlepiej? co polecacie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vikcia Re: Gentle Light Powder-Clinique 02.01.03, 09:58 Z Clinique bardzo polecam Blended Face Powder- oferta odcieni jest bardzo szeroka, ładnie matuje i to nie tylko rano, ale też po paru godzinach- w ramach poprawek, ale jest bardzo leciutki, wręcz transparentny, nie robi maski. Cena jest bardzo korzystna bo w pudełku jest go dużo (chyba nawet wychodzi taniej, niż wiele ze średnich półek), ja swój mam już ponad rok i chyba nawet połowa się nie zuzyła. Opakowanie wygodne- zakręcane, nic się nie wysypuje nawet w podróży, dodają pędzelek- fajny, wykręcany (i "niełysiejący"!!!), dla mnie trochę za mały na codzień, ale nadaje się na wyjazdy. Całość bardzo estetyczna, jak to u Clinique prosta,"czyściutka", wręcz ascetyczna. Świetny jest też sypki YR, tylko wycofali mój kolor i już go nie kupię... Do ewkam: na mojej mieszanej cerze ten puder świetnie się sprawdza; z podkładów polecam Divinorę (mam od niedawna i jestem zachwycona, w noc sylwestrową sprawdziła się nadzwyczajnie); ciut lżejszy i mniej kryjący, ale również rewelacyjny (miałam obfite próbki i chyba będzie następny, albo na lato) jest DP Chanela- tylko ja miałam problem z odcieniem...; w torebce najczęściej noszę do szybkich poprawek matujący Manhattan i też jestem b.zadowolona. Sorry, bo to trochę off-topic, ale może Ci się przyda. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Gentle Light Powder-Clinique 02.01.03, 11:51 ogromne dzięki za rady ! napewno się przydadzą ! Odpowiedz Link Zgłoś