Dodaj do ulubionych

Meteorites Guerlain

02.05.06, 12:38
Nabralam ogromnej ochoty na te kuleczki, mam cere jasniutka tak ze mysle ze
nr 01 mystik bedzie pasowal.Tylko nie mam pojecia jak ich uzywac, na podkla
nakladam puder sypki clinique i co meteroryki jeszcze na to? czy tylko na
wybrane partie twarzy? Ale na jakie? Policzki, skronie? A co z rozem uzywac
dodatkowo czy meteoryty wystarcza jako roz? Pomozcie jak go aplikujecie?Czy
waro kupic?
Obserwuj wątek
    • delicja11 Re: Meteorites Guerlain 02.05.06, 12:47
      zaczne od tego ,że konieczne jest ich prawidlowe uzywanie , aby długo Ci
      posluzyły- robisz tak... wewnatrz opakowania jest taki puszek, gąbeczka , jak
      chcesz uzyc kulek to nie otwierasz wogole pudelka tylko lekko potrzasasz
      pudelkiem tak aby kuleczki delikatnie obiły się o puszek i zostawiły drobinki
      ten pyłek na tym puszku ... nastepnie otwierasz pudełko i pedzlem do pudru
      zbierasz ten pyłek z gabeczki i kładziesz na twarz. Dlaczego o tym pisze....
      nakladajac puder pedzlem bezposrednio z kuleczek zostawiasz na tych kuleczkach
      czastki podkladu i takie tam , po pewnym czasie kulki zrobia Ci sie twarde jak
      kamień a w momencie kiedy bedziesz używala ich tak jak pisze posłużą Ci kilka
      lat.
      To jest sposób nakladania który poznalam od szkoleniowca marki guerlain
      puder mozesz nakladać na ten ktorym wykanczasz twarz. poprostu kuleczki to
      ostatni kosmetyk jaki kladziesz, możesz omiatać nim cała twarz i tak bedzie to
      malo widoczne , skóra sprawi efekt świerzej i czystej.
      Polecam kuliki 01 te które ukazalu sie jako pierwsze.
      pozdrawiam
    • fiku5 Re: Meteorites Guerlain 02.05.06, 12:55
      Dziekuje Delicjo za rade czy te 01 o ktorych pisalas maja jaks nazwe? i czy po
      omiotaniu twarzy kuleczkami kolor nie bedzie sie odcinal od szyi? Z gory dzieki
      • delicja11 Re: Meteorites Guerlain 02.05.06, 18:00
        nie pamietam czy one maja jakąś nazwe... wszystkie 3 kolory kulek sa naprawde
        delikatne i moim zdaniem ten 01 nie bedzie sie odcinał od skóry. Kiedys byl
        tylko ten jeden kolor i pasowal wszystkim . Ja jak jestem opalona to omiatam
        nim sobie tylko środek twarzy i okolice pod oczami aby dodac skórze
        świerzości . Jak bedziesz kupowac w perfumerii to fachowa obsługa powinna Ci
        pomóc - przetestuj sobie na miejscu wszystkie kolory i porównaj w których Ci
        lepiej.
    • ywonna Re: Meteorites Guerlain 02.05.06, 13:26
      Ja tez "choruje" na te kulki... Trzeba w koncu odzalowac i kupic...
      • Gość: basiek13 Re: Meteorites Guerlain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 15:09
        Ja mam nr 03 beige i sa świetne. Dodam,że mam jasną cerę i nie wyobrażałam sobie
        używania 01. Beige są i tak bardzo delikatnie widoczne i nie można potraktować
        ich jako np.róż. Robią ciepłą rozświetlająca poświatę - super.
        • fiku5 Re:Do basiek13 Meteorites Guerlain 03.05.06, 13:09
          Moglabys napisac dlaczego nie wyobrazasz sobie uzywania 01 za jasny czy ?
          Chcialabym kupic meteorytki w nastepnym tygodniu i juz nie wiem jakie wybrac.Z
          gory dzieki
    • Gość: dziewczynazbagien Re: Meteorites Guerlain IP: *.bulldogdsl.com 03.05.06, 13:36
      też mam podobny kłopot mam bbb jasna cere babka w sklepeie powiedziza ze
      kolorowe sa dla mnie lepsze niz te bezowe i sama juz nie wiem a chcialam miec
      taki lekko brazujacy odcien....ale boje sie zeby nie byly za ciemne a z koleji
      tamte kolorowe jakos do mnie nie przemawiaja..co tu zrobic?moze ja nie za
      dokladnie sie rozgladalam popytam jeaszcze dzis.
      • llilly Re: Meteorites Guerlain 03.05.06, 13:42
        Witam!Polecam Meteoryty bo są świetne, ale chciałam dodać, że te "klasyczne"
        czyli 01 Mythic są naprawdę bardzo bardzo jasne, nie mam niestety porównania bo
        nie używałam 03 Beige Chic, ale z powodu aury wiosenno-letniej zastanowiłabym
        się 2 razy przed zakupem, bo wydaje mi się że na teraz 03 bedą lepsze, nawet do
        jasnej cery.Pozdrawiam.
        • fiku5 Re: Meteorites Guerlain 04.05.06, 01:20
          Dziekuje za odpowiedzie w sumie to nie wiem ktore kupie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka