Dodaj do ulubionych

antykoncepcja - biust

IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.01.03, 11:44
Słyszałam ,że podczas przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych u niektórych powiększa się biust. Jestem ciekawa dlaczego tak się dzieje. Na ile jest to prawda.
Obserwuj wątek
    • mysia25 Re: antykoncepcja - biust 22.01.03, 12:26
      prawda, ale nie jest to ciekawa sprawa. powiększa się nie dlatego, że rośnie
      ale dlatego, że puchnie, tak jak przed okresem. więc pól numeru więcej w zamian
      za ból ;-((
      • moni_citroni Re: antykoncepcja - biust 22.01.03, 16:35
        Gdy zaczynalam brac moje pierwsze tabletki (Microgynon) biust troche mi urosl,
        zrobil sie bardziej okragly. Ale to trwalo tylko kilka miesiecy :-(((
        Teraz biore Harmonet i nie zauwazylam jego wplywu na biust.
        Slyszalam, ze piersi powiekszaja sie po tabletkach z wieksza iloscia estrogenu.
        (ale nie dam sobie lapy uciac, ze to prawda).
        • Gość: zuza Re: antykoncepcja - biust IP: *.chello.pl 22.01.03, 22:05
          mnie biust nie bolał, za to był fajny, teraz odstawiłam na chwilę i widzę że
          jakby zmalał
          • Gość: vesna Re: antykoncepcja - biust IP: proxy / *.torun.mm.pl 23.01.03, 10:55
            Biore Harmonet i moj biust zmienil sie z mikroskopijnego w taki... calkiem
            fajny. Wyraznie urosl, moj facet tez to zauwazyl ;) I nie boli, nie mam
            wrazenia, ze jest "spuchniety". Tabletki biore pol roku, nie mam pojecia, czy
            po ich odstawieniu piersi wroca do dawnego rozmiaru, czy nie. To bardzo
            fajny "skutek uboczny".
            • Gość: ixi Re: antykoncepcja - biust IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 21:41
              Na mój biust "powiększająco" wpływają tylko niektóre pigułki ( przetestowałam
              kilka rodzajów) - u mnie to były Mercilon i Femoden. Inne nie wpływały wcale
              lub wpływały minimalnie. Skład tych pigulek jest troche różny, nie wiem, czemu
              akurat one tak działały.
              • julita-73 Re: antykoncepcja - biust 23.01.03, 21:46
                Hejka!
                Ja niestety po tabletkach antykoncepcyjnych zmieniłam się nie do
                poznania.Urosły mi wąsy, broda,coś na kształt siurka u faceta,a piersi z kolei
                zanikły.Dlatego mąż z córką ciągle siedzą u teściowej, bo ja się wstydzę
                rozebrać przy nich.Chyba się osram ze szczęścia.
    • Gość: penelopa Re: antykoncepcja - biust IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.01.03, 21:49
      Dzięki za odpowiedzi :)))))
      Jeśli ktoś wie coś jeszcze na ten temat,
      to proszę.....
      • ania_surmacz Re: antykoncepcja - biust 23.01.03, 22:27
        Gość portalu: penelopa napisał(a):

> Dzięki za odpowiedzi :)))))
        > Jeśli ktoś wie coś jeszcze na ten temat,
        > to proszę.....

o penelopa.,,po raz pierwszy widze ze ktos jest z tego samego miasta co ja, jak
        miło :-)
      • Gość: ania Re: antykoncepcja - biust IP: 212.106.134.* 24.01.03, 13:04
        ja biore cilest i cycki tylko mi puchna a potem wracaja do poprzedniego stanu
    • Gość: ania Re: antykoncepcja - biust IP: 212.106.134.* 24.01.03, 13:09
      wiesz co zalezy u kogo niektórym cycki rosną a niektórym tylko puchną, po
      prostu nie ma na to reguły.Sama biorę cilest i piersi mi tylko puhną a potem
      wracają do poprzedniego stanu
    • sloneczko_x Re: antykoncepcja - biust 25.01.03, 17:51
      biore cilest i na początku rzeczywiscie cos tam urosło, ale wcale sie nie
      cieszyłam bo wczesniej narzekałam ze mam za duży...teraz znów wróciło do
      normy...w sumie to nie wiem czemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka