oxy_gen_86 06.07.06, 22:01 wiadomosci.onet.pl/1351960,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tori86 Re: Solarium mowimy nie! 06.07.06, 22:13 popieram:) w solarium bylam tylko raz i to jakies 5 lat temu, zle sie to dla mnie skonczylo i juz nie poszlam i napewno nie skorzystam z tego wynalazku jezeli ludzie chca to niech chodza na solarium, ale dla mnie nie dosc, ze jest to niezdrowe to w dodatku opalenizna wyglada bardzo sztucznie, a kobiety uzywajace nalogowo solarium zaczynaja wygladac starzej Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: Solarium mowimy nie! 06.07.06, 23:08 A słońce wcale nie lepsze. Chyba trzeba zacząć zamykać się w domach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Solarium mowimy nie! 06.07.06, 23:15 tylko patrzec jak nastanie moda na biala skore, a my wszystkie bedziemy chodzic z parasolami od slonca, jak to kiedys bywalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: Solarium mowimy nie! 07.07.06, 07:53 a ja znalazlam rozwiazanie - BALSA BRAZUJACY. Swietna sprawa. Tyle lat probowalam opalic nogi, a teraz mam to bez problemu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Solarium mowimy nie! 07.07.06, 08:10 No proszę, a ja właśnie od tego roku (zawsze troszkę opalałam się na wiosnę) zrezygnowałam z solarium. I ze specjalnego pieczenia się na słońcu też. Szkoda skóry, nie tęsknię za zmarszczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: Solarium mowimy nie! 07.07.06, 09:07 No własnie ja też w tym roku stanowczo mniej się opalam na solarium. W zeszłym roku całe lato chodziłam żeby utrzymać taki lekki brązik, na słońcu rzadko miałam okazję się poopalać. A teraz to skoczę na sol. z 1 raz na 3 - 4 tygodnie i smaruję się balsamami brązującymi. Jakoś nie podoba mi się brąż na skórze i wystarcza mi lekko złotawy. Poza tym pora już nie dodawać sobie zmarszczek :) Sporo się naczytałam o szkodliwości solarium i słońca i jakoś mi się odechciało. Mam andzieję że zrezygnuję zupełnie z solarium, może uda mi się nie straszyć chorobliwą bielą :) (najgorzej jest jednak zimą, wygladam jak śmierć na chorągwi) Odpowiedz Link Zgłoś
anxipanxi Re: Solarium mowimy nie! 07.07.06, 09:58 Solariom i smażeniu się na słońcu ZDECYDOWANIE NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Solarium mowimy nie! 07.07.06, 10:48 od lat sie o tym mowi co to za rewelacja opalanie sie szkodzi czy w solarium czy nad morzem po czranobyly i tak poumieramy na nowotwory co za roznica czego? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Solarium mowimy nie! 07.07.06, 21:01 nie mogę chodzić do solarium ale czasami innym zazdroszczę takiej fajnej opalenizny Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Solarium mowimy nie! 08.07.06, 09:40 Nie korzystam z tego wynalazku, bylam ze 2 razy 10 lat temu i wystarczy.Moje kolezanki , ktore postanowily zbrazowic sobie skore po 10 min. seansie wychodziły wrecz przypieczone- czerwona, piekaca skora.Za wlasne pieniadze sobie szkodzic? Inna- stala bywalczyni solara- coprawda caly rok ladnie opalona, ale za to zmarszczki na twarzy, cialo 20 latki, twarz lekko 35. Uzywam samoopalacza, na nogi nanosze "rajstopy w sprayu" Sally Hansen i wygladam jak nalezy, bladoscia nie strasze.Mam 34 lata i ze 2 leciutkie zmarszczki na czole- mimiczne.Zamierzam jak najdluzej utrzymac ten stan:). Dziewczyny- pomyslcie, ze atrakcyjna chce sie byc w kazdym wieku, nie tylko majac dwadziescia lat, zeby poźniej nie plakac musicie juz teraz dbac o skore, zwlaszcza zabezpieczajac ja przez niszczycielskim dzialaniem opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
katka159 Re: Solarium mowimy nie! 23.07.06, 17:10 A MOŻESZ POWIEDZIEC JAKI KOLOR RAJSTOP SALLY HANSEN UŻYWASZ? NIE WIEM JAKI KOLOR DOBRAC; MAM JASNĄ KARNACJĘ ALE OPALAM SIE NA OLIWKOWO-BRĄZOWO, MOŻE COŚ PORADZISZ? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Solarium mowimy nie! 23.07.06, 17:25 najlepiej w ogole nie wychodzic z domu spaliny w naszych miastach tez szkodza szkodzi zywnosc kupowana w sklepach o dlugim terminie waznosci szkodza roznego rodzaju E dodawane do zywnosci szkodzi glosna muzyka sluchana z mp3 i na koncertach szkodza wysokie obcasy bo cierpia stopy, kregoslup itp szkodza antyperspiranty i milion innych rzeczy ale na cos trzeba umrzec wiec ja mowie solarium TAK TAK TAK lubie chodzic i bede chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Solarium mowimy nie! 23.07.06, 17:39 > ale na cos trzeba umrzec Jak chcesz to umieraj sobie na czerniaka w mlodym wieku, ja nie zamierzam.Co za głupie gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Solarium mowimy nie! 23.07.06, 23:16 znajoma umarla na czerniaka nigdy przenigdy sie nie opalala, filtry po miescie maksymalnie wysokie, nigdy w zyciu nie byla na solarium nie ma reguly Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Solarium mowimy nie! 23.07.06, 17:41 Mam Tan Glow.Ma odrobine rudawy odcien, ale po rozsmarowaniu wyglada ok. To sredni odcien, ciemniejszy za bardzo by sie odcinal od reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Solarium mowimy nie! 23.07.06, 17:38 zazdroszcze ludziom opalenizny, bo sama nie moge miec zima. problemy z sercem, zylaki w rodzinie. wole nie ryzykowac, a szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Solarium mowimy nie! 23.07.06, 17:48 od czasu do czasu i przed wyjazdem w cieple kraje czemu nie?Grunt to korzystac z tego z rozsadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś