kwiatek79 28.07.06, 10:20 j.w. ostatnio używałam vichy w kulce (48 h), ale nie byłam zbyt zadowolona. Teraz zamierzam kupić dermedic. Proszę o opinie. Poza tym czy jest skuteczny chciałabym wiedzieć czy nie brudzi ubrań. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
philo77 Re: dezodorant dermedic - czy ktoś używał??? 28.07.06, 10:26 Witaj wg mnie to bardzo dobry antyperspirant. Duzo korzystniejszy ekonomicznie (pojemność + cena) od tego z Vichy. Używałam obu i z obu byłam zadowolona, bo żaden nie plami, chroni należycie i nadaje się nie tylko do pach. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek79 dezodorant dermedic - czy ktoś używał??? 28.07.06, 10:31 Dziękuję, a moż pamiętasz ile płaciłaś za dermedic? i za jaką pojemność? Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: dezodorant dermedic - czy ktoś używał??? 28.07.06, 11:03 Mi dermedic wogóle nie odpowiadał. Nie pocę się jakoś intensywnie - zazwyczaj używam zwykłych hipermarketowych rexon i adidasów, dostałam próbkę dermedica ale efekt był żaden. Tzn czułam sie nie swieżo po krótkim czasie a bluzka była niestety przepocona. Polecam najpierw próbkę dezodorantu -bez problemu dostaniesz w aptece zanim wydasz pieniądze. Jak widać niektórym ten kosmetyk odpowiada więc masz szanse 50/50. Odpowiedz Link Zgłoś
suzi650 dermedic + 28.07.06, 12:05 dermedic kosztuje koło 23 zł. używam go od kilku lat i jak dotąd nie znalazłam niczego bardziej skutecznego. możesz go używać nawet po goleniu, zwykle antyperspiranty drogeryjne działały na mnie dużo gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
philo77 Re: dezodorant dermedic - czy ktoś używał??? 28.07.06, 19:58 właśnie sprawdziłam - zapłaciłam za poj.80 ml 26,80 zł. Mi on o tyle pasuje, że nie podrażnia mi skóry, co niestety powodują "zwykłe" (nieapteczne) antyperspiranty z drogerii. Odpowiedz Link Zgłoś