Gość: Anja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.03, 09:16 Witam! proszę o info na temat kremików z serii PLANTACEA Herbapolu. Nigdzie nie ma próbek, nie chcę kupować zupełnie w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Nowa seria Plantacea - Herbapol IP: *.80-202-238.nextgentel.com 25.02.03, 09:41 Ja kremiku nie uzywalam lecz pianke do mycia cery wrazliwej z wyciagiem z aloesu. Mam ostatnio nie co podrazniona skore twarzy i chcialam kupis cos lagodnego do jej mycia, cos co by i nawilzylo i zlagodzilo. Mialam do wyboru kilka kosmetykow i w ramach eksperymentu, zachecona nowoscia i wydawalo mi sie mila konsystencja pianki kupilam ja. Niestety po 2 uzyciach zaczelam zalowac. Nie jest lagodne, wysusza bardzo, podraznia...jestem na nie. Istnieje mozliwosc uzywania jej bez wody, robilam tak i nie bylam zadowolona. Moze przy normalnym stanie cery byloby ok, ale poniewaz stosuje teraz kremy z kwasami na noc, jest ona podrazniona i pianka ta ( jak pisalam DO CERY WRAZLIWEJ) przy mojej wrazliwej cerze sie nie spisala. Po 10 dniach zmienilam na cos innego. Na zel AA ktoregos kiedys uzywalam i znalam jego efekty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowa seria Plantacea - Herbapol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.03, 09:42 Mam kremik dla cery mieszanej - matująco-nawilżający. Stosuję go już ponad miesiąc na dzień i jestem zadowolona. Krem jest bardzo wydajny, mam jeszcze pół słoiczka. Dobrze się nakłada i szybko wchłania. Świetnie nawilża a przy tym matuje - nawet bardzo (jeśli chodzi o moją mieszaną cerę).Wydaje mi się też, że rozjaśnia nieznacznie skórę. Dobry pod makijaż. Ładnie pachnie. Trochę opakowanie jest nietrwałe, znaczy się zakrętka- pękła z boku i pokruszyła mi się już na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Nowa seria - do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.03, 09:46 Aga, czy to ten krem, który pachnie malinami? A jak samo opakowanie? Plastikowe, czy szklane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowa seria - do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.03, 09:53 Tak, to ten krem z wyciągiem m.in. z maliny i rokitnika. Słoiczek ma szklany taki jakby zmrożony (oszroniony) i plastikową srebrną zakrętkę.Krem ma bardzo lekką konsystencje - wodnistą. Odpowiedz Link Zgłoś
marrianna Re: Nowa seria Plantacea - Herbapol 25.02.03, 21:10 Mnie tez pekla i odpadla boczna czesc pokrywki :-) Jakas felerna seria... Kremik jest swietny, super nawilza, uelastycznia, odzywia - na noc wymarzony. Tylko mnie niestety nic a nic nie matuje, co jest zastanawiajace, bo cera mi sie nie przetluszcza specjalnie i nawet slaby krem matujacy dziala doskonale, a po tym cala sie swiece jak latarnia morska i wrecz czuje, ze cera jest natluszczona :-((( Zel jest sympatyczny, ale bardzo delikatny, nie mam wrazenia porzadnego oczyszczenia. Zielony Garnier jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Nowa seria Plantacea - Herbapol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 19:00 Ja mam żel do mycia cery mieszanej i jestm zadowolona. Może jest troszkę za mało wydajny, ale poza tym bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nowa seria Plantacea - Herbapol IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 09:48 A ja mam peeling do cery tłustej i mieszanej (malinowy) - bardzo przyjemny i skuteczny, zastanawiam się nad kupnem kremu matujacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nowa seria Plantacea - Herbapol IP: *.lodz-doly.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 10:48 Czy stosowałyście peeling z tj serii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shisha Re: Nowa seria Plantacea - Herbapol IP: 62.233.242.* 27.02.03, 11:58 Ja mam tylko tonik z tej serii, z maliną, i dla mnie jest super, delikatny i przyjemny, na pewno kupię następny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nowa seria Plantacea - Herbapol IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 15:34 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Czy stosowałyście peeling z tj serii? Ja stosowalam, opis powyzej Twojego linku. Peeling jest kremowy, ale nie za tłusty, ma dobre właściwości "ścierne", ładnie pachnie, dobrze się zmywa. Jako ścząsteczki peelingujące zmielone pestki brzoskwini. Mam go od niedawna ale jest bardzo wydajny, kupi ła też żel normalizujacy - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś