Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Krakowie??

IP: *.rmf.pl 26.02.03, 13:54
Krakuski- jaki fryzjer/ka jest dobry w Krakowie? Wypróbowlam juz kilku ale
wiekszosc to porazka.Mam cienkie slabe ulizane wlosy i dam kazde pienadze za
DOBREGO fryzjera.:-)
Dobry fryzjer = fachowiec+słucha co sie do niego mówi
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: 148.246.105.* 26.02.03, 22:48
      bardzo polecam salon fryzjerski w plaza krakow (niestety nazwa wyleciala mi z
      glowy). komfortowe wnetrze, kosmetyki swietnej jakosci, super czysty, jasny,
      bardzo uprzejme panie fryzjerki, kawa na zyczenie. ale chyba najistotniejsze
      jest to, ze fryzura, rodzaj obciecia, kolor itp. dobierane sa indywidualnie
      przez specjalistke, ktora motywuje swoj wybor, i oczywiscie to, ze wychodzisz z
      salonu pachnaca, zadowolona i z podniesiona samoocena.
      • mika_1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? 26.02.03, 23:17
        Frank Provost? Jeśli o tym salonie mówisz, to ja osobiście go nie polecam - wyszłam stamtąd "obszarpana" jak nie wiem co.... Czysto owszem, kawa jest, ale efekt mnie nie zadowolił. To już zdecydowanie wolę JLD, ale też nigdy nie wiadomo do końca, co ci zrobią na głowie:( Ja wciąż poszukuję dobrego fryzjera, więc podpinam się pod pytanie:)
        • Gość: kaska Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.tele2.pl 27.02.03, 01:42
          w Krakowie jest tylko jeden dobry fryzjer - stylista, Jacek Tatomir na ul
          Slawkowskiej bodajze 4, w bramie na I pietrze. Jest drogi, jak wszystko, co
          dobre.
      • Gość: aneta do KT1 IP: *.net.autocom.pl 28.02.03, 18:48
        tzn co Kasiu, nie doradzil ci nikt, nie zaproponowal jakiejs fryzury pasujacej
        do twojej urody, tak wnioskuje z twojego postu, a czy maja tam jakies fajne
        katalogi z fryzurami, czy trzeba opisywac dokladnie co sie chce miec, bo np. u
        chochola maja katalogow mnostwo ale coz z tego, kiedy jak przychodzi co do
        czego to i tak strzyga po swojemu.
        czy trzeba sie umawiac wczesniej, jezeli tak to jakie sa termniny
        pozdr.aneta
    • x_anka Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? 27.02.03, 03:40
      Niedawno byl juz podobny watek... ja juz zwyczajowo polecam salon NEO na
      Grodzkiej. Bylam tam 3 razy i za kazdym razem wychodzilam odmieniona i
      zadowolona :) I na pewno pojde tam jeszcze nie raz. Kompetentna mloda ekipa, z
      wyobraznia. Polecam.
      • Gość: kt1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.ceti.pl 27.02.03, 08:56
        Właśnie dzisiaj sie tam wybieram po pracy (zachęcona dobrymi opiniami na forum)
        jutro zdam relacje. Uff czemu kazda wizyta u fryzjera tak mnie przeraża? :-))))
        • Gość: Edy Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.rmf.pl 27.02.03, 11:02
          Wielkie dzieki kochane!!- pytanie ile bierze ten stylista w bramie:-))???
          Czy chodizl o Fr Provost w Plazie?
          • Gość: kaska Re: stylista w bramie;-) IP: *.tele2.pl 27.02.03, 13:52
            Gość portalu: Edy napisał(a):

> Wielkie dzieki kochane!!- pytanie ile bierze ten stylista w bramie:-))???
            > Czy chodizl o Fr Provost w Plazie?

Stylista w bramie bierze roznie, zalezy od wlosow, okolo 120 za sciecie a razem
            z balejazem okolo 350, przy czym jak pierwszy raz do niego poszlam mialam
            katastrofe na glowie, wiec scial mi krociusiensko az doprowadzil do tego ze
            nsoze krotkie ale NIE ZA krotkie wlosy, i zawsze scina tak, ze umyje, reka
            troche roztrzepie i mam fryzure. Balejaz raz na dwa miesiace, nei trzeba
            czesciej, wystarczy zajrzec do tzw poprawki a to juz kosztuje mniej. Plus
            kupuje u niego szampony i odzywki zawsze. Ja sie tam czuje znakomicie.
        • Gość: Edy Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.rmf.pl 27.02.03, 11:05

"> Właśnie dzisiaj sie tam wybieram po pracy "
          Do tego stylisty? Prosze napisz wsyztsko!!!!!!!!!! Cene, jakosc i moze ma
          telefon?
          • Gość: kaska Re: telefon do stylisty IP: *.tele2.pl 27.02.03, 13:54

>
            >
            > "> Właśnie dzisiaj sie tam wybieram po pracy "
            > Do tego stylisty? Prosze napisz wsyztsko!!!!!!!!!! Cene, jakosc i moze ma
            > telefon?

Jacek Tatomir (bo jeszcze scina tam drugi jacek, inny), ale ja chodze tylko do
            tatomira: 4302213 lub 4302170
    • Gość: aneta Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.net.autocom.pl 27.02.03, 11:24
      ja niestety nie trafilam jeszcze na dobrego fryzjera, u chochola jest tak
      sobie bylam tam mnostwo razy bo nie znam innych miejsc, raz bylam u JLD ale
      to bylo jakies nieporozumienie, czekam z niecierpliwoscia na wiecej opinii o
      tym NEO,gdzie to jest dokladnie na grodzkiej, a jezeli chodzi o tego goscia ze
      slawkowskiej to ile on kosztuje?
      aneta
      • Gość: triss Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.markom.krakow.pl 27.02.03, 11:42
        co do pana Jacka Tatomira to juz chyba- co kto lubi...
        Ja nie przepadam za zmanierowanym szarpaniem mnie za włosy z
        okrzykami "krzystna baza naturalna" cokolwiek mialoby to oznacza ;) a nastepnie
        jak ktos realizuje na mnie swoja "wizje", bez konsultacji, dopytywanie sie jest
        nie na miejscu - fryzura zupelnie nie do mojego kształtu twarzy, balejaz OK,
        ale biorac pod uwage ile sie płaci -200 - 250 pln to juz chyba lekka przesada.
        No chyba ze ktos jest panią Niemczycką np. Lub chce byc:) No moja kolezanka, na
        ktorej taką akcję obserwowalam, nie jest. ale coz...
        Choc p.JT i sposob jego działania stanowi dosc ciekawy obiekt do obserwacji ;)
        No ale o gustach sie nie dyskutuje.
        • Gość: Edy Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.rmf.pl 27.02.03, 13:16
          Co t ojest to: pl.rec.uroda ??
          • Gość: kaska Re:tansza od Tatomira jest... IP: *.tele2.pl 27.02.03, 13:57
            Malgosia Babicz, chlopaki tam niezle scinaja, kiedys tam chodzilam, ale
            zdecydowanie lepiej czuje u Tatomira. Mozna powiedziec, ze uratowal mi wlosy.
      • x_anka Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? 27.02.03, 12:11
        Gość portalu: aneta napisał(a):

> czekam z niecierpliwoscia na wiecej opinii o
        > tym NEO,
        dosyc sporo o NEO, bylo tez na pl.rec.uroda

> gdzie to jest dokladnie na grodzkiej
        Dokladny adres Grodzka 63. Idac od Rynku w strone Wawelu, po prawej stronie,
        kawalek za kosciolem sw. Andrzeja.

xanka
        • Gość: aneta Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.net.autocom.pl 27.02.03, 17:32
          dzieki za namiar na NEO, juz postanowilam ze sie tam wybiore, bo i tak gdzies
          musze isc zrobic wiosenne porzadki...na glowie
          pozdr.
          aneta
          • Gość: katrina Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.02.03, 18:43
            ja jestem bardzo zadowolona z Romana Chochoła.
          • Gość: syla Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 27.02.03, 18:43
            TERNDY
            TRENDY
            TRENDY

Mają swoje salony na ul. Starowiślnej oraz przy Rondzie Młyńskim (koło
            Krakchemii).

W przyszłą sobotę będę tam już np. 3 raz robić balejaż - jestem niesamowicie
            zadowolona z tego jak go robią. 120 zł za balejaż przy włosach do ramion, 3
            godziny siedzenia - ale za to jaki super efekt!!
            Poza tym dostaje sie karte stalego klienta i co któras tam kuracja jest gratis.
            Naprawde polecam ten salon. Ja zawsze chodze do tego przy Rondzie Młyńskim i
            jestem zadowolona.
            Polecam!
            • Gość: kt1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.ceti.pl 28.02.03, 08:42
              A ja wczoraj byłam w NEO i jestem nawet dosyć zadowolona (to i tak spory sukces
              jak na mnie bo po kazdej wizycie u fryzjera mam załamkę:-)) Balejaż super
              delikatne farby miła obsługa strzyżenie szybkie ale chyba dosyć dobre bo
              dzisiaj rano po umyciu nie miałam problemów z ułożeniem włosów brakowało mi
              tylko doradzenia jaka fryzura była by ok może wymyslenia czegoś innego. Ale
              ogólnie polecam naprawde fajna atmosfera bardzo mili ludzie. Raczej wybiorę się
              tam następnym razem. (chyba że zdecyduje się na test wszystkich polecanych
              fryzjerów na forum)
              Pozdrowienia
              Kasia
    • Gość: Aga Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 12:28
      Kobiety, upadłyście na głowę? Trzy stówy za fryzjera? Najlepszym miejscem jest
      salon Agaty Dziedzic. Włascicielka bardzo dobrze i starannie ścina,
      perfekcyjnie dobiera fryzurę do kształtu twarzy, chodzisz do niej najwyżej raz
      na dwa, trzy miesiące bo tak dlugo jesteś zadowolona z owłosu. Balejaż
      niezwykle subtelny, pięknie dobrane kolory, RAZ NA CZTERY MIESIĄCE, częściej
      nie trzeba, koloty dobrane do karnacji, naturalnego koloru wlosów itp. Wielka
      kultura, żadnego zmanierowania i wciskania ludziom kitu, że wystarczy wstać
      rano i wstrząsnąc grzywą a wlos sam się ułoży. Może sie uloży, jak jest gęsty
      i podatny. ja mam wlosy cienkie, delikatne i kompletnie nieukładające się.
      Jednak Agata spowodowała, że za pomocą prostych zabiegów modelujących co rano
      (niestety, jeszcze się taki nie urodził, co by spowodował u mnie efekt
      wstrząśnięcią grzywą i już) mam fajną, fryzurkę, trzymającą się cały dzień.
      Agata jest młoda, kulturalna i utalentowana. I za ścięcie plus modelowanie
      bierze ok. 70 zł, a nie 130 jak ten pajac ze Slawkowskiej. Za rekomendację może
      służyć fakt, że zaproszono ją do Twojego Stylu, przy tworzeniu nowej "kolekcji"
      fryzur. Agata sporo się doksztalca, jeździ za granicę i wie, co w trawie
      piszczy. Sama jest najlepszą reklamą firmy. Jest bardzo do przodu. Jeżeli jej
      fryzura wydaje wam się dziwna, to znaczy, że taka będzie obowiązywać za jakieś
      dwa, tzry sezony. Pa.
      • Gość: wadera2 Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.vdi.pl 30.03.03, 13:31
        Aga! Czy możesz podać jakieś namiary na panią Agate Dziedzic? Już o niej
        słyszałam, ale nie znalazłam gdzie ona ma salon.
        Pozdrowienia!
        • Gość: Becia Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: 80.48.38.* 31.03.03, 09:08
          podtrzymuje pytanie,tez jestem zainteresowana:)
        • Gość: Becia Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: 80.48.38.* 01.04.03, 12:08
          Gość portalu: wadera2 napisał(a):

> Aga! Czy możesz podać jakieś namiary na panią Agate Dziedzic? Już o niej
          > słyszałam, ale nie znalazłam gdzie ona ma salon.
          > Pozdrowienia!

znalazłam jej stronke:) www.dziedzic.krakow.pl/

a czy ktoś był w salonie EXPANDER na Długiej??

• Gość: Edy Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.rmf.pl 31.03.03, 12:03
        Aga daj namiar na panią!
    • Gość: Ana Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.krakow.pl 30.03.03, 14:10
      Ja chodze do Pani Ewy w Salonie Eric Stipa (dawny Laurent) na Wielopolu....
      Fryzjerka młoda, miła, mozna z nia przyjemnie porozmawiać (i nie jest w tym
      natretna jak większość fryzjerów z którymi miałam do czynienia)..... no i
      oczywiście jestem bardzo zadowolona z jej usług.
    • Gość: crazysexy cool Re: Dobry fryzjer w Krakowie?? IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 30.03.03, 17:55

> Krakuski- jaki fryzjer/ka jest dobry w Krakowie? Wypróbowlam juz kilku ale
      > wiekszosc to porazka.Mam cienkie slabe ulizane wlosy i dam kazde pienadze za
      > DOBREGO fryzjera.:-)
      > Dobry fryzjer = fachowiec+słucha co sie do niego mówi

Z dobrym to nie za dobrze jest... wiem na pewno,że nie ma co chodzić do
      Expandera na Piłsudskiego... Coprawda Grzesiu jest bardzo przystojny i sie robi
      troche na Robbiego Williamsa, ale mysli że jest najmądżejszy i nie da sobie nic
      powiedzieć. na wejsciu powiedziałam ze zadnego cieniowania a i tak mam! za
      balejaż i ścięcie dałam 220 zł co uważam za lekkie przegięcie, zwłaszcza ze
      farba dosłownie spłynęła mi z włosów po 2 tygodniach! nie polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka