syla.norge 06.09.06, 16:27 za miesiac mam zabieg yellow peel czy ktos juz moze mial robiony ten peling prosze napiszcie cos wiecej dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomidorekk Re: yellow peel!!!!!! 06.09.06, 16:52 forumowiczka "Bzzzk" miała i bardzo sobie chwaliła. Może sie odezwie na Twojego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: yellow peel!!!!!! 06.09.06, 21:24 Działanie Yellow Peel, oprócz powierzchownego działania, stymuluje układ krążenia w skórze własciwej a przez to poprawia jej odzywienie. Przechodzi przez warstwe rogowa i pobudza naczynia mikrrokrazenia, a takze stymuluje fibroblasty w skorze wlasciwej do produkcji mukopolisacharydow, czyli glownie kwasu hialuronowego. A ze kwas hialuronowy zatrzymuje wode w skorze i poprawia jej wyglad - nawilza ja. Odpowiedz Link Zgłoś
syla.norge Re: yellow peel!!!!!! 06.09.06, 21:34 ok dzieki za info czytalam tz o tym w internecie ale interesuje mnie czy naprawde jest taka poprawa wygladu skory po tradziku i przebarwieniach Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: yellow peel!!!!!! 06.09.06, 23:00 Jest naprawdę dobra poprawa. Miałam niewyobrażalne przebarwienia, po 7 dniach po peelingu buzia była o niebo lepsza, a już po 30 dniach rewelacyjna. Nie spodziewałam się takiego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
syla.norge Re: yellow peel!!!!!! 09.09.06, 21:57 mam pytanko czy jest to bolesny zabieg?i czy skora jest mocno podrazniona po takim pilingu czy normalnie mozna funkcjonowac[praca)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś