Dodaj do ulubionych

Taka figura mmm

02.10.06, 13:55
co zrobic by miec taka figure jak ta dzieczyna z fotki?

www.fotka.pl/osoba.php?id=1750630
Obserwuj wątek
    • miss_paradox Re: Taka figura mmm 02.10.06, 13:57
      urodzić sie z takim typem figury :)

i ćwiczyć :)
    • saskiaplus1 Re: Taka figura mmm 02.10.06, 15:00
      Dobrze ustawić się do zdjęcia?
      • wytrwala Re: Taka figura mmm 02.10.06, 23:48
        zywic sie woda i warzywami i w mniejszym stopniu owocami i cwiczyc.
        • osa00 Re: Taka figura mmm 03.10.06, 07:13
          ona wogole nie jest kobieca!!!
          • wesola_internautka Re: Taka figura mmm 10.10.06, 00:25
            popieram, taka jeszcze niedojrzala
    • honey13 Re: Taka figura mmm 03.10.06, 18:33
      mnie sie ona wydaje dosc przecietna, i ma małe
      piersi:/ no ewentualnie buzia...ale ja wiem??
      • motylek773 Re: Taka figura mmm 03.10.06, 19:14
        No pewnie, że ona nie jest kobieca. Za chuda i jakaś taka nieładna.
        • gata81 Re: Taka figura mmm 03.10.06, 20:38
          Ma za dużą głowę do reszty ciała. Twarz ma ładną ale wygląda troche jak "stara
          maleńka". To chyba troszke retusz tu zadziałał
    • gata81 Re: Taka figura mmm 03.10.06, 20:39
      A tak w ogóle to dlaczego chcesz mieć taką figurę?Nie wygląda to zbyt
      atrakcyjnie.
      • wytrwala Re: Taka figura mmm 03.10.06, 20:47
        rzeczywiscie twarz ma beznadziejna ale brzuch super, nie mowcie ze jest zly.
        Zauwazylyscie taka tendencje, ze te brzydkie dziewczyny (przecietne) maja
        przewaznie super figury? albo inaczej - widze panne o super figurze, laske,
        potem gdy odwraca sie stwierdzam, ze ma fatalna gebe (ale zrobione wloski,
        makijazyk, kolczyczek w uchu i faceci nie zwracaja przez to uwagi na naprawde
        ladne dziewczyny, tylko te teledyskowe pacynki). No ale brzuch taki bym
        chciala !!!!!
        • oxy_gen_86 Re: Taka figura mmm 03.10.06, 22:32
          To teraz ja plujne swoim jadem;P

A wiec tak: caloksztalt beznadziejny. Taka dyskotekowa panienka. Wyglada
          strasznie monotonnie (jak co 3 dziewczyna spotkana na ulicy), farbowany skwarek
          z bonusowymi pasemkami. JAk juz ktoras z WAs wspomniala taka "stara malenka"
          ala Weronika Rossati. Reasumujac - wyglada jakby ja zdjeli z rozkladowki albo z
          witryny burdelu.
          Pewnie zaraz posypia sie w moja strone kamienie ale skoro ktos daje swoje
          zdjecia na fora publiczne musi liczyc i na slowa zachwytu jak i krytyki.

BTW jak takie cos moze sie podobac?

A figura - fakt, brzuch ma plaski ale nie widze nic nadzwyczajnego zeby zakladac
          nowy watek.
          Troche "pachnie" mi podstepem...czyzby autorka watku i "modelka" ze zdjecia to
          jedna i ta sama osoba?
          • maggi9 Re: Taka figura mmm 03.10.06, 22:35
            Zgadzam się z Tobą:)
            Co nie zmienia faktu, że dziewczyna brzuch ma ładny ale na twarz i "styl" na pewno bym sie z nia nie zamienila
            • mojave Re: Taka figura mmm 04.10.06, 09:34
              albo te zdjęcia sa xle zrobione albo ona jest taka nieproporcjonalna - duza
              głowa i krotkie nogi.
              Osobiście mi sie nie podoba ani uroda ani styl
    • komyszka Re: Taka figura mmm 04.10.06, 10:35
      co do figury- jak dla mnie całkiem ok. co do urody- juz definitywnie nie mój
      typ. ogólnie dziewczyna zadbana i dobrze "zrobiona" ( nie mam tu na myśli stylu,
      który takze nie w moim guście, ale detale typu zadbana skóra, przemyślany
      makijaż fryzura itp.) generalnie całość miła dla oka lecz naturalnie nie każdego
      musi zachwycić czy odrzucić.
      • andzia265 Re: Taka figura mmm 05.10.06, 20:35
        Jak chcesz mieć taki brzuch, to poćwicz sobie. Dziewczyna mi się nie podoba, za
        chuda, mocno wymalowana. Nie ma co zazdrościć.
    • moon_isia Re: Taka figura mmm 05.10.06, 21:21
      > co zrobic by miec taka figure jak ta dzieczyna z fotki?

trzeba mieć 13 lat
    • bubster Re: Taka figura mmm 05.10.06, 21:37
      ale ona nie ma dobrej figury
      tylko chuda jest
      • iwionna Re: Taka figura mmm 05.10.06, 23:33
        eeeeeeeee jakas słaba !
    • wysoka9 Re: Taka figura mmm 06.10.06, 10:17
      nic konkretnego o tej dziewczynie nie mozna powiedziec bo cala jest sztuczna,
      solarium, włosy farbowane, wytunningowana na maksa itd. ma ładny owal twarzy
      ale buźka to niekoniecznie, raczej bym sie wystraszyła takiej dziewczyny. brrr
      ale to jest tylko moja opinia,i myśle ,ze albo autorka wątku jest na zdjęciu
      albo napewno ktos znajomy jej
      • domko1 Re: Taka figura mmm 06.10.06, 21:47
        Faktycznie zgrabna. Wielu facetów lubi takie filigranowe.
        • kat_ja1 Re: Taka figura mmm 07.10.06, 00:59
          Też myślę, że dziewczyna z fotki i założycielka postu to ta sama
          osoba...najpierw lansowała się tam, teraz tu:) Z drugiej strony, gdyby tak nie
          było, raczej nie powinna wklejać tu czyjegoś zdjęcia prywatnego??, czy tak?:)
        • kat_ja1 nie samą figurą człowiek.. 07.10.06, 01:03
          A dziewczyna mi się nie podoba, oprócz figury, do której nie mam zastrzeżeń, za
          dużo solarki, za dużo pozowania jak do kalendarza dla panów, i w ogóle
          typ.stadionowo-dyskotekowy...Nie to pewnie chciała usłyszeć założycielka, więc
          na pocieszenie powiem, że w oczach chłopaczków, którzy równie chętnie
          umieszczają swoje fotki na "fotce", na pewno jest "the best":)
    • mroofka2 Re: Taka figura mmm 07.10.06, 20:50
      ładna...choc przeciętna...ale ładna ;P figura of course:)
    • m.a.l.a.m.i Re: Taka figura mmm 07.10.06, 20:57
      ale buźkę ma ładną za to zazdrośniczki:D
      • kat_ja1 Re: Taka figura mmm 07.10.06, 22:45
        m.a.l.a.m.i napisała:

"ale buźkę ma ładną za to zazdrośniczki:D"

Nie zrozumiałaś? Figurę ma i owszem, co do jak piszesz, buźki...zastanówmy się,
        małe oczy, niekształtny, za długi nos, wąskie usta, twarz jakich pełno, a nawet
        więcej wszędzie....Buźkę, to ładną, a nawet piękną ma Angelina Jolie albo Monica
        Belluci, ze taką twarz można dać się zabić:) Tutaj naprawdę nie ma czego
        zazdrościć, no chyba że pospolitości..
        • komyszka Re: Taka figura mmm 08.10.06, 07:35
          ja za te "buźki" (Jolie/Bellucci) nawet bym sie drasnąć nie dała;).
          bardzo surowo oceniasz dziewczyne ze zdjecia (jasne- nie wnikam co sie komu
          podoba bo to jego prywatna sprawa). wychwalasz zas ww panie. czy kiedykolwiek
          widziałaś je z bliska? ale tak z reką na sercu- na wyciągnięcie ręki? bo w
          dzisiejszych czasach wiara w wykreowane medialnie "piekno" to ...co najmniej
          lekkomyslność. ja z zadziwieniem patrze na ogłupiająca kampanię wokół Moniki B.
          i RYCZE ze śmiechu:):):):):). i napisze krótko- to CUDOWNY przykład co dobry
          marketing i styling moze zdziałać:). nie zaprzecze - nie można nazwac ja
          brzydką- ale kilka lat temu gdy nie była jeszcze megagwiazdą... "małe oczy,
          niekształtny, za długi nos, wąskie usta, twarz jakich pełno"- to stwierdzenie
          pasuje jak ulał. i nie pisze tego złosliwie. bo Monisia jest niezła aktorka, ma
          pewną charyzme ale pod wzgledem urody znajdzie wiele sobie równych.
          podsumowując- nie dajcie się dziewczyny "zabijać" za niczyją twarz! bo nie
          zdajecie sobie czesto sprawy ze to moze właśnie za waszą można by było dać się
          zabić:)
          pozdrawiam WSZYSTKIE piękne kobiety!!:);)
      • oxy_gen_86 Re: Taka figura mmm 07.10.06, 22:47
        m.a.l.a.m.i napisała:

> ale buźkę ma ładną za to zazdrośniczki:D

Nie rozumiem - panna ze zdjecia ma "buzke" (feee co za wstretne slowo)
        zazdrosniczki czy my jestesmy zazdrrosniczki? Na przyszlosc prosze wstawiac
        znaki interpunkcyjne bo strasznie ciezko sie Ciebie czyta...

Jesli to 2 to pytam: czego mam zazdroscic? Farbowanych wlosow, i solarium za
        50gr/1 min? A figury tez nie zazdroszcze bo nie ma w niej nic szczegolnego,
        podejrzewam, ze ona nie wazy mniej ode mnie.

BTW jak sie tak porzadnie przyjzec to widac, ze to 15letnie (ale wytynkowane)
        dziecko!

Pozdrawiam
        Zazdrosnica Oxy;P;D;D
        • kat_ja1 Re: Taka figura mmm 07.10.06, 23:30
          Oxy, jeżeli jesteś z W-wy, to pewnie wiesz, że takie właśnie "buźki", widuję się
          za każdym razem w GM, czy Arkadii, zazwyczaj głośno się śmieją, żeby być
          bardziej widoczne. Chodzą stadami i nie wiedzieć czemu, wydaje im się, że każdy
          im zazdrości?... Każda, co dość charakterystyczne, ma tak samo jak panna ze
          zdjęcia obcięte włosy i balejaż, zmienia się tylko kolor pasemek:)Zupełnie,
          jakby wszystkie chodziły do tego samego fryzjera,...i każda ma taki właśnie,
          sorry, ale jak dla mnie stadionowy styl ubierania. I jeszcze ta solarka...Nie
          narzekam na swoją fizjonomię, ale naprawdę, tak jak napisałam poprzednio, mogę
          zazdrościć urody kobietom, które mają w sobie coś takiego, że nawet ubrane w
          worek, mają klasę..za takie właśnie uważam w/w aktorki. Albo taka Audrey
          Hepburn...I tutaj rzeczywiście mogę się przyznać do zazdrości. Chociażby tego,
          że one mają/miały spojrzenie, które nie pozwala odwrócić wzroku. Wg,mnie,
          oczywiście. Pani ze zdjęcia ma spojrzenie, które ma pewnie też zachęcić, ale
          mnie odrzuca. Jednoznaczne i bez wyrazu, mimo warstwy makijażu.

Nie rozumiem więc, dlaczego ktoś uważa, że powinnam zazdrościć naprawdę
          pospolitej urody. Jaki szczegół ma ta twarz, że zasługuje na to, żeby zatrzymać
          się na niej chociażby minutę? Przepraszam, jeżeli kogoś urażę, ale nie
          zamieniłabym się na twarz ze zdjęcia, za żadną cenę..
    • oxy_gen_86 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 11:04
      To znow ja;P

A wiec tak (zakladajac oczywisice, ze autorka i dziewczyna ze zdjecia to nie
      jedna i ta sama osoba) - co urzeklo Ciebie w tej dziewczynie, ze sposrod setek
      (o ile nie tysiecy) wybralas wlasnie ja?? Przeciez na fotce jest mnooosssstwo
      ladniejszych, interesujacych, intrygujacych Pan niz ta ze zdjecia?

PS. Nie, nie jestem z Warszawy:)
      • jessica26 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 11:13
        Nie obchodzi mnie reszta. Zauważyłam ją i spodobala mi sie jej figura. Co mnie
        obchodzi jej twarz? Nie wiem czy macie problemy z czytaniem ale ja o twarzy,
        typie urody itp nic nie wspominalam.
        • oxy_gen_86 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 11:21
          essica26 napisała:

> Nie obchodzi mnie reszta. Zauważyłam ją i spodobala mi sie jej figura

W takim razie masz kiepskie "wyczucie smaku" Nie wszystko co szczuple to zgrabne...
        • kat_ja1 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 13:06
          Zauważyłaś ją i ot tak wycięłaś i tu wkleiłaś? Czy to nie naruszenie czyichś
          tzw. dóbr osobistych?:)
          Problemów w czytaniem nie mamy, ale sobie pozwoliłyśmy ocenić:)
    • oxy_gen_86 Podpucha i tyle! 08.10.06, 11:04
    • kakao2006 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 11:15
      Na tym ostatnim zdjęciu to chyba z synem jest? :-> No bo chyba to nie chłopak?
      Może w ostateczności dużo młodszy brat...
    • cometa_14_88 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 11:48
      szczerze to nie ma wyjątkowej figury i ogólnie nie jest wyjątkowa, pałno takich
      chodzi po mieście, jak juz cos ona ma 18 lat, i ma drugie konto
      ooonokijaooo.fotka.pl

a poza tym TO NIE ŁADNIE OBGADYWACZKI :P
      • wytrwala Re: Taka figura mmm 08.10.06, 11:54
        na tym drugim koncie wyglada jeszcze gorzej, niz na pierwszym.... na pierwszym
        delikatna w miare, drugie to juz kompletna solara z brzydka geba... to chyba
        nie te same osoby.
        • kat_ja1 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 13:03
          Ta sama:) Od razu można ją poznać, ta sama broda..Poza tym, najwyraźniej albo ma
          problem z zębami, albo ma brzydki uśmiech, np;uśmiecha się dziąsłami:) Dobra,
          nie będę już krytykować, ale skoro jak pisał ktoś poprzednio, puściła swoje
          fotki w necie, to musi być bardzo przekonana o swojej "urodzie":)

"bardzo surowo oceniasz dziewczyne ze zdjecia (jasne- nie wnikam co sie komu
          podoba bo to jego prywatna sprawa). wychwalasz zas ww panie. "
          -po prostu, tamte, wg mojego gustu, mają klasę, czego brakuje pannie ze
          zdjęcia.Tak w ogóle weszłam sobie na tę całą fotkę( jeszcze na niej "nie
          siedziałam":)i powiem krótko, więcej tam jest po prostu takich samych, w tych
          samych "seksownych" pozach, niż tych ładniejszych. Nie wiem jaki cel ma ta cała
          fotka ,czy tam się ocenia osobę, czy też poznaje? Obejrzałam tylko trochę zdjęć
          i póz:) i jedno co mogę powiedzieć, że taką masę tandety, rzadko można znaleźć w
          jednym miejscu.

"ja z zadziwieniem patrze na ogłupiająca kampanię wokół Moniki B.
          i RYCZE ze śmiechu:):):):):)".

-mogę to samo powiedzieć, o gustach się nie dyskutuje:)

"małe oczy,
          niekształtny, za długi nos, wąskie usta, twarz jakich pełno"- to stwierdzenie
          pasuje jak ulał.

-wiesz, to jest tak, że całość musi pasować do siebie, Bellucci ma wszystko w
          takiej proporcji, że akurat to stwierdzenie ma się trochę nijak do jej
          fizjonomii. To moje zdanie. Aha, nie widziałam żadnej z bliska, ale nie opieram
          się raczej na fotkach, bo z tymi wiadomo, można cuda zdziałać, ale bardziej na
          filmach. Nie wiem, oglądałam niedawno po raz bodajże 5,6? "Malenę", jeżeli ktoś
          oglądał, to wie, że naprawdę M.B. miała tam tak małą kwestię, że mniejszą to już
          chyba mają tylko statyści przemykający po planie:) Ale oglądałam ten film
          właśnie dla M.B. To nie jest tak, że uważam, że jest najpiękniejsza w świecie,
          są piękniejsze, zwłaszcza, że ona nosi rozmiar, nie wiem 42,44? coś koło tego.
          Tylko że w niej jest coś takiego, że akurat do niej, to też pasuje. I w tej
          scenie, kiedy ją biją i "pełznie" potem z powycinanymi włosami..też jest piękna.

"nie zdajecie sobie czesto sprawy ze to moze właśnie za waszą można by było dać
          się zabić:)"

-:) Nie narzekam, ale nie sądzę:) Wiesz, ja, żeby mieć klasę, to muszę się ubrać
          z klasą, a worku wyglądam...jak w worku:) A tamte, mają ją ot tak, i to nie jest
          marketing i tzw."zrobienie się", to się albo ma, albo nie. Mam przyjaciółkę ze
          szkoły średniej i ona też to ma:) Nawet jak jadła to wszystko było takie
          delikatne. I też we wszystkim wyglądała dobrze. I tego zazdroszczę wszystkim
          pięknym i nie tylko pięknym kobietom:)
          pozdrawiam
    • k1k2 nie zapuscic sie 08.10.06, 17:29
      od 14-16 roku zycia, kiedy to latwo miec taka figure - potem trzeba o nia dbac.
      dobre geny tez nie zawadza. ja mam ponad 30 lat, rozmiar 34 i bardzo podobna
      figure (lacznie z wyrzezbionym brzuchem).
      • kat_ja1 Re: nie zapuscic sie 08.10.06, 22:52
        Dokładnie tak, nawet 20-23 lata, to nic takiego. Utrzymać taką, kiedy ma się 30
        i kilka lat, gotuje dla faceta, łyka tabl.anty etc. to jest faktycznie godne
        podziwu.
    • nymphaea88 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 17:40
      taka figura nie jest ''mmm'', taka figura jest ''bleee''. i jeszcze ta wstretna
      opalenizna. coś okropnego
    • noma69 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 17:51
      Jesteście chore na zazdrość dziewczynz figure ma ładną pewnie te co krytykują
      mają fałdy na brzuchu i ważą po 70 kg przemawia przez was zazdrość i tyle.Ale
      to normalne u niektórych kobiet z kompleksamii.Krytyka też ma swoje grznice
      nikt was nie pytał czy ta dziewczyna się wam podoba autorka pytała jedynie jak
      mieć taką figure?Nauczcie się czytac ze zrozumieniem
      • nymphaea88 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 18:33
        Jeśli chodzi o mnie to jestem szczupła, a to że krytykuje wygląd tej dziewczyny
        nie znaczy wcale że jestem zazdrosna. Po prostu nie podoba mi sie i już. Ma
        niekobiecą figurę, okropna opaleniznę, a do tego jeszcze tandetny styl.
        • kinga38 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 21:35
          nymphaea88 napisała:

Po prostu nie podoba mi sie i już. Ma
          > niekobiecą figurę, okropna opaleniznę, a do tego jeszcze tandetny styl.

Zgadzam się w 100%!Nic dodać nic ująć:)
      • kat_ja1 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 23:09
        Wiesz noma, nie cierpię w tym przypadku na zazdrość, już pisałam chyba
        wyczerpująco kogo i czego komu zazdroszczę, a że tandeta nie leży w kwestii
        moich zainteresowań, to i nie zazdroszczę. Co do reszty, to zapewniam Cię, że
        nie każdy kto krytykuje, sam wygląda jak potwór. Ja mam zarówno i czas i chęć i
        pieniądze, żeby w wieku 33lat, mieć taką figurę, której mi zazdroszczą, może nie
        wprost dziewczyny, a ich faceci, głównie koledzy mojego 9 lat młodszego faceta.
        Do twarzy też nie mam zastrzeżeń, pewnie dlatego nigdzie nie zamieszczam swoich
        fotek, bo wiem jak wyglądam i nie potrzebuję taniego dowartościowania.
    • noma69 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 18:40
      ma bardzo kobiecą figurke zobacz na jej talie jest szczuplutka filigramowa
      opalenizna faktycznie przesadzona ale zapewniam cie że nie jedna młoda
      dziewczyna dużo by dała by miec taką figurkę
    • noma69 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 18:45
      www.fotka.pl/osoba.php?id=1750630 na tej fotce chyba najlepiej widać jej
      ładną figurke.To ja niewiem dziewczyny jak wy wyglądacie chyba same miss sa na
      tym forum
      • noma69 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 18:46
        sorry na tej fotce z odkrytym brzuchem www.fotka.pl/osoba.php?id=1750630
        • noma69 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 18:47
          hm nie moge jej wkleic w kazdym badz razie druga fota z kolej gdzie pokazuje
          brzuch
          • tonieja77 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 19:41
            w skrócie bo nie chce mi sie rozpisywać:jeśli pozbędziemy sie
            opalenizny,retuszu komputerowego,przesadnego makijazu i stadionowych ciuchów,
            zostanie nam drobniutka,chudziutka jakaś 13-15 letnia dziewczynka i tyle.nic
            specialnego.
            ps.noma69-rozwalił mnie test"zazdrośnice ważące po 70kg":))))rozumiem,że waga
            70kg jest poza wszelką krytyka i lepiej z domu nie wychodzić?:)i uprzedzając
            komentarz-nie,nie zazdroszcze tej dziewuszce bo w jej wieku wyglądałam podobnie
            jesli chodzi o figure.
            • k1k2 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 23:59
              zapewniam cie ze wielu mezczyzn takie 'nic' bardzo lubi. drobne, zgrabne,
              jedrne cialo ktore dobrze wyglada nago!

i nie tylko 'dziewuszki' takie maja, bo kobiety tez.

> rozumiem,że waga
              > 70kg jest poza wszelką krytyka i lepiej z domu nie wychodzić?:)

alez wychodzic, wychodzic, ale nie tylko do pracy przy biurku czy do ciastkarni
              ale i na basen, pobiegac, itp.
              • tonieja77 Re: Taka figura mmm 09.10.06, 00:36
                wiesz co myślałam,że to stwierdzenie ,że 70kg to TAKA waga mnie załamało ale
                jednka nie ty przebiłas to swoim nie tylko do ciastkarani:)no po prostu...juz
                mi sie tego nawet komentowac nie chce.glupota ludzka nie zna granic tylko tyle
                powiem.amen.
                • k1k2 waga 70 kg jest w porzadku jesli ma sie 09.10.06, 17:34
                  180cm wzrostu

moim zdaniem wiekszosc kobiet 70kg ma nadwage, wynikajaca nie z choroby
                  (realistycznie - jaki procent ma np. niedoczynnosc tarczycy lub musi brac
                  sterydy?) lecz z zaniedbania

jedza za duzo, zajadaja stresy slodyczami i produktami z bialej maki, nie maja
                  czasu albo ochoty na fitness - wystarczy poczytac posty typu "strasznie
                  przytylam przez zime, podajcie mi jakas super diete, tylko nie mowcie ze mam
                  cwiczyc bo tego nienawidze"

• tonieja77 Re: waga 70 kg jest w porzadku jesli ma sie 09.10.06, 18:14
                    no to ci napisze jak u mnie jest...171cm 69kg,za słodyczami nie przepadam,dość
                    duzo sie ruszam-zwłaszcza chodze,nie przejadam sie i jem dośc zdrowo(nie będę
                    tu pisała bajek ,że nigdy nie "grzeszę"ale sporadycznie),ciemne pieczywo,dużo
                    jarzyn i owoców-tych pierwszych więcej,woda niegazowana,sokow pije niewiele.co
                    jeszcze...hmmmm w stresie nie jem,i co waga stoi w miejscu juz od wielu lat-
                    czasmi chudne jeśli tak jak pisałam jestem w stresie ale potem wracam
                    do"magicznej"70....a za ta głupote przepraszam wkurzyłam się:)pzdr.
                    • oxy_gen_86 Re: waga 70 kg jest w porzadku jesli ma sie 09.10.06, 18:19
                      tonieja77 napisała:

> no to ci napisze jak u mnie jest...171cm 69kg,za słodyczami nie przepadam,dość
                      >
                      > duzo sie ruszam-zwłaszcza chodze,nie przejadam sie i jem dośc zdrowo(nie będę
                      > tu pisała bajek ,że nigdy nie "grzeszę"ale sporadycznie),ciemne pieczywo,dużo
                      > jarzyn i owoców-tych pierwszych więcej,woda niegazowana,sokow pije niewiele.co
                      > jeszcze...hmmmm w stresie nie jem,i co waga stoi w miejscu juz od wielu lat-
                      > czasmi chudne jeśli tak jak pisałam jestem w stresie ale potem wracam
                      > do"magicznej"70....a za ta głupote przepraszam wkurzyłam się:)pzdr.

A u mnie tak: 160cm/46kg (waga wacha sie miedzy 45-47). Jem slodycze w
                      mega-duzych ilosciach (czekolada, batony, paluszki, cukierki), jem duzo jogurtow
                      (a wiadomo, ze od nich tez sie tyje). Jednym slowem jem wszystko! (jedynie
                      staram sie ograniczac ostre potrawy i przekaski ale to ze wzgledu na powracajacy
                      tradzik). Ile bym tego wszystkiegi nie zjadla to i tak nie przkrocze wagi 47kg.
                      • tonieja77 Re: waga 70 kg jest w porzadku jesli ma sie 09.10.06, 19:26
                        jeszcze napisz ile masz lat,bo wydaje mi sie,że to co nam uchodzi na sucho w
                        mlodości potem daje o sobie znać...ale w sumie to tylko takie
                        moje "gdybanie",bo tak to jest z ta przemiana materii.powiedz czy przy takim
                        odżywianiu nie masz żadnych kłopotów ze zdrowiem?
                        • oxy_gen_86 Re: waga 70 kg jest w porzadku jesli ma sie 09.10.06, 20:51
                          Tak jak w niku - 20. Zadnych niepokojacych objawow klopotow ze zrrowiem nie
                          zauwazylam. A masz cos konkretnego na mysli?
                          • k1k2 Re: waga 70 kg jest w porzadku jesli ma sie 10.10.06, 00:08
                            to moze ja odpowiem - bo w Twoim wieku odzywialam sie podobnie jak ty i tez mi
                            sie nic (jeszcze) nie dzialo

> Jem slodycze w mega-duzych ilosciach (czekolada, batony, paluszki, cukierki)
                            > jem duzo jogurtow(a wiadomo, ze od nich tez sie tyje).
                            > Jednym slowem jem wszystko!

na slodkim swiat sie nie konczy :)) naprawde jesz 'wszystko'?
                            a warzywa? oliwa? ryby? pelne pieczywo?

u mnie w wieku lat 30-stu organizm zaczal sie jednak zmieniac i przede
                            wszystkim zauwazylam ze od takiej ilosci cukru jaka kiedys spozywalam jestem
                            ZMECZONA i wpadam w ciag kawa-slodkie-kawa-slodkie...

druga sprawa to cholesterol. w paluszkach czy batonach masz nie tylko biala
                            make i cukier ale i szkodliwe tluszcze utwardzane. no i mniej apetytu na np.
                            platki owsiane na sniadanie albo tlusta rybe z grilla na obiad, ktore sie
                            przydaja w diecie w profilaktyce chorob krazenia.

>Ile bym tego wszystkiegi nie zjadla to i tak nie przkrocze wagi 47kg.

teraz moze nie. Daj Boze zeby tak Ci zostalo :) prawdziwe wyzwanie zaczyna sie
                            po 30, potem jeszcze trudniej jak dojdziesz do 35, a po 40 to juz tylko
                            bohaterki utrzymuja niskazitelna figure.
                    • k1k2 Re: waga 70 kg jest w porzadku jesli ma sie 09.10.06, 20:35
                      a ja przepraszam za stereotyp z ciastkarnia, to bylo niesprawiedliwe w stosunku
                      do niektorych kobiet

jezeli jednak kiedys bylas tak szczupla jak ta dziewczyna na zdjeciu, a teraz
                      od lat masz inna wage, to co sie stalo miedzy "wtedy" a "teraz"? nie pytam
                      zlosliwie lecz mnie to zaintrygowalo, jak moze nastapic taki skok prze zdrowym
                      trybie odzywiania ktory opisujesz?
                      • komyszka Re: waga 70 kg jest w porzadku jesli ma sie 10.10.06, 07:54
                        nie wiem jak było w przypadku koleżanki ale takie kwiatki z wagą mogą byc np.
                        wynikiem zmian natury hormonalnej lub odezwały sie geny tzn. dziedziczna
                        SKŁONNOŚĆ (skłonność-podkreślam)do tycia. moja dobra znajoma do ok. 25 roku
                        zycia utzymywałą świetną sylwetke bez praktycznie żadnych wyrzeczen a poźniej
                        zaczeła gromadzic "zapasy" identycznie jak jej mama i babcia-osoby bardzo
                        korpulentne. oczywiscie nadawge dziewczyna starała sie zwalczyc, fajnie jej to
                        poszło lecz od tamtej pory musi sie pilnowac.
                      • tonieja77 Re: waga 70 kg jest w porzadku jesli ma sie 10.10.06, 12:55
                        zaczełam sie zaokraglac w wieku dojrzewania(liceum)poza tym mam skolonności
                        genetyczne-rodzina i mojego ojca i mamy było powiedzmy"zdrowo wygładająca"poza
                        tym teraz zdecydowanie się mniej ruszam w porównaniu do biegania po podwórku od
                        rano do nocy(granie w gumie,klasy itd-bo ja jeszcze z tego pokolenia
                        jestem:)),ale pomijając wszystko inne nie czuje sie źle w swoim ciele.jestem
                        proporcionalnie zbudowana mam wcięcie w talii,wąskie ramiona,biust,zgrabne nogi
                        i jakoś nie narzekam.chciałam tylko napisać,że 70kg to nie zawsze jakaś
                        straszna waga i nie zawsze sa winne ciastka itd.pzdr:)
    • mroofka2 Re: Taka figura mmm 08.10.06, 20:37
      jessica mogła tu wkleić jej zjęcie, bo ta na
      stornie nie zastrzegła prawa do powielania,
      prawa wię c nie złamała..

poza tym nie wiem dlaczego ten post wywołuje aż takie emocje,
      nawet sama dałam się wciągnąć..ble

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka