Dodaj do ulubionych

Salon Selectives

IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 30.03.03, 18:06
zcy któraś z Was wie czy w Polsce można kupić kosmetyki do włosów Salon
Selectives Heleny Curtis? kupiłam kilka na Cyprze w wakacje i misię kończą, a
są naprawde niezrównane! boskie, polecam wszystkim, a pachną tak,że ... nawet
dym papierosowy nie niweluje ich zapachu! proszę o info
Obserwuj wątek
    • Gość: ira Re: Salon Selectives IP: *.torun.mm.pl 30.03.03, 18:10
      Kupisz w Toruniu.pa
      • Gość: crazysexy cool Re: Salon Selectives IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 31.03.03, 18:46
        naprawdę?????????????????? :):):) mozesz dokładniej napisać gdzie? co prawda
        jestem z krakowa ale coś wymyślę!dzieki wielkie
        • Gość: zuza Re: Salon Selectives IP: *.chello.pl 01.04.03, 12:41
          a może Wiecie czy w Warszawie też gdzieś są?
        • Gość: ira Re: Salon Selectives IP: *.torun.mm.pl 03.04.03, 19:06
          Na Szerokiej 6 salon drogieryjny pozdrawiam
      • Gość: crazysexy cool Re: Salon Selectives IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 06.04.03, 17:40
        www.helenecurtis.com
    • Gość: kk Re: Salon Selectives IP: *.jci.com 03.04.03, 23:31
      a ktore dokladnie polecasz? szukam dobrej odzywki do wlosow raczej suchych,
      warto?
      • Gość: vts Re: Salon Selectives IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 10:49
        Dziewczyny, a może jednak któraś z Was wie gdzie w Wawie też są te kosmetyki,
        albo chociaż poda namiary na dystrybutora(na opakowaniu powinien być). Dzięki
        • aally Re: Salon Selectives 04.04.03, 11:36
          Parę lat temu...:)... były w sklepiku mieszczącym się w przejściu podziemnym na
          skrzyżowaniu Al. Jerozolimskich i Marszałkowskiej. Ale w pewnym momencie
          zabrakło a właścicielka poinformowała, że dystrybutorowi przestało się opłacać
          sprowadznia tej marki. Niestety teraz nie ma już nawet tego sklepiku...
          Również szukam i podnoszę pytanie, bo kosmetyki były/są niezrównane.
          a.
          • Gość: crazysexy cool Re: Salon Selectives IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 06.04.03, 17:38
            szczególnie polecam odżywkę do włosłów zniszczonych "Serious Recovery" oraz do
            farbowanych "Don't fade on me". jedno użycie tej pierwszej ze po 2 tygodniach
            wylegiwania sie na plaży i smażenia w słońcu wróciłam do domu z piękniejszymi
            włosami niż wyjezdzałam. zwracam uwagę ze ich cena 2, 50 euro za opakowanie 400
            ml tez jest miło powalająca.
            zcekam w takim razie az w Krakowie sie pojawią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka