summer17 22.12.06, 20:08 czy perfumy eternity summer sa odpoweidnie na zime? pytam bo bardzo mi sie spodobaly i chcialabym sobie kupic na gwiazdke i uzywac od razu, nie czakajac do lata. co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summer17 Re: eternity summer 22.12.06, 20:14 od razu wrzuce do tego watku jeszcze jedno pytanie: czy warto, waszym zdaniem, farbowac wlosy u fryzjera? ja jak dotad robilam to tylko w domu, zwyklymi, raczej tanszymi farbami. jezeli chodzi o ciecia, nie oszczedzam na fryzjerze i chodze po prostu tam, gdzie zadowalaja mnie efekty... ostatnio farbowalam wlosy na kolor ktory nazywal sie orzech laskowy i byl nieco jasniejszy od mojego- efekt jest sredni. warto w takim przypadku zainwestowac w fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: eternity summer 23.12.06, 16:38 ja jestem zwolenniczką robienia takich rzeczy u fryzjera. a co do zapachu to jak Ci się podoba to używaj, przecież nie będziesz miała na czole wypisane że to wersja letnia :) ja całą zeszła zimę przechodziłam w zwykłym eternity, lubię ten zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś
summer17 Re: eternity summer 23.12.06, 20:03 ja tez uzywam 'zwyklego' eternity, teraz tez. ale bardzo spodobalo mi sie to w wersji summer. dzieki za odp :) Odpowiedz Link Zgłoś