bzynia25 02.01.07, 13:54 witam mam prosbe znacie jakies dobre odżywki szmpony maski do włsów które je w jakies sposób odbuduja.prosze o pomoc mam strasznie zniszczone kłaki juz nie mkoge na nie patrzec help me Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 02.01.07, 14:17 rekonstruktor Lanza lub Joico, do kupienia np. na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 02.01.07, 14:22 a ja polecam serum Loreal bardzo dobry około 50 zł, włosy sie nie przetłuszczają Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 02.01.07, 15:32 Gofera a jak dokładnie nazywa się to serum? i z jakiej jest serii? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 02.01.07, 15:38 Madzia jutro dokładnie napiszę nazwę bo nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 02.01.07, 15:49 hej ja mam bardzo znioszczone wlosy od rozjasniania;/ az wkoncu wzielam sie za nie..po 1zaczelam stosowac bardziej naturalne farby do wlowow...mniej rozjasniac po drugie kupilam z 3miesiace temu te produkty i jestem bardzo zadowlona;) powoli poprawiaja mi stan wlosow;) www.beautyfly.pl/product_info.php?cPath=72_73&products_id=24076 www.beautyfly.pl/product_info.php?cPath=72_141&products_id=23804 www.beautyfly.pl/product_info.php?cPath=72_140&products_id=23844 www.beautyfly.pl/product_info.php?cPath=72_121&products_id=24079 mam jeszcze maske loreala profesjonalna matrix co jakis czas plukam wlosy octem jablkowym wymieszanym z woda:) Odpowiedz Link Zgłoś
nicola55 Justa..... 02.01.07, 21:48 Justa, a u kogo na Allegro moglabym kupic ORYGINALNY rekonstruktor Lanza? gdzie kupie taki rekonstruktor w 3miescie? ile ten cudowny specyfik koszuje?... dziekuje serdecznie za odpowiedz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Justa..... 05.01.07, 09:33 nie sądzę, aby te kosmetyki były podrabiane. ostatnio widziałam go na allegro za 38 zł. ja swego czasu kupowałam w Douglasie w Alfa Centrum za 69 zł, ale słyszałam, że już tych kosmetyków nie prowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 04.01.07, 21:05 mi pomógł Pantene ProV do włosów farbowanych lub zniszczonych i suchych Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 02.01.07, 15:38 A ja polecam szampon Paul Mitchell z serii filoetowej i odżywkę z niebieskiej nawilązjącej-zdaje się extreme moisturizer.Nawet moja fryzjerka(pracująca na kerastase) była zdziwiona efektem.Minusem jest cena-każdy produkt 95-98zł. Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 02.01.07, 16:30 mialam ten fioletowy szmapon plus odzywka rewelka ale dalam w USA 20$ za zetaw, a u nas... glowa boli, ja polecam kosmetyki farouka, nei sa tak drogie i rozreklamowane ale napawde dzialaja, super jes komplet szampon plus odzywka- ko0ktajl owocowy, ra zna tydzien maska i co pare dni serum.... Odpowiedz Link Zgłoś
natella polecam 02.01.07, 18:23 Gorąco polecam odżywkę Placenta. Miałam włosy zniszczone rozjaśnianiem. Były suche jak siano, łamały się i wogóle były do niczego. Za namową koleżanki zamówiłam na Allegro tą odżywkę i ... włosy są nie do poznania. Efekt był już za pierwszym razem. Teraz mam lśniące piękne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
armos Re: polecam 02.01.07, 18:30 Mam te odzywke. Nie jest najgorsza ale do najlepsych tez jej nie moge zaliczyc. Tez mam wlosy rozjasniane i suche niestety mnie tak nie pomogla. Odpowiedz Link Zgłoś
wenicja28 Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 02.01.07, 18:47 Kupiłam własnie profesjonalną maskę Ekinos (z mineralami morskimi) Ekstra!!!!! Włosy farbuję od 10 lat, od 2 lat robię jasne balejaże. Były suche, sianowate. Teraz są miękkie, nawilżone, błyszczące. Za pojemność 75 ml dałam 24 zł. Nie wiem ile kosztują inne pojemności. Aha i ślicznie pachnie :) NAzwa "EKS Surgiva Marine" HYDRO-NUTRITIVE Firma INTERCOSMO Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 03.01.07, 12:56 nie ma nic lepszego na zniszczone wlosy niz oliwa z oliwek. polecam ci maseczke oliwkowa Occitane, a jesli chcesz taniej i skutecznie, kup butelke oliwy i : - wcieraj ja sobie we wlosy (rozsmaruj na dloniach) i zostaw tak jak najdluzej, potem szampon. - jesli masz bardzo wysuszone wlosy, wymieszaj w miseczce mieszanke szampon + lyzeczke oliwy i myj tym wlosy. mozesz tez dodac kilka kropli soku z cytryny. Lepiej nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 03.01.07, 12:58 the.main.gosc napisała: > oliwkowa Occitane, a jesli chcesz taniej i skutecznie, kup butelke oliwy i : > - wcieraj ja sobie we wlosy (rozsmaruj na dloniach) i zostaw tak jak najdluzej, nie cala butelke :))) wlosy maja byc nasycone, ale nie wilgotne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawa-zycia polecam WAX ! 05.01.07, 13:02 Jest idealna do wlosow zniszczonych, oslabionych. Kupuje sie ja w aptece. Zanajdziesz sobie w wyszukiwarce. Mam dlugie wlosy, starcza mi na miesiac. Stosuje co 4-5 dni. Jest idealna. Mialam tez mase problemow z wlosami, wypadaly, byly suche (farbuje co 3 miesiace). Kupowalam mnostwo odzywek, wydawalam kupe kasy ale teraz moge potwierdzic, ze WAX jest naprawde dobra. Efekty sa po jakis 3 miesiacach. Ja ja stosuje caly czas juz chyba z pol roku. Widze tez odrosty i wlosy jakby szybciej rosly. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: polecam WAX ! 05.01.07, 17:25 Sory że skrytykuję, ale ten wax to najgorszy szajs jaki kiedykolwiek próbowałam używać. Efekt jak po zwykłej odżywce z hipermrketu. Najpierw myślałam ze trzeba wiecej razy używać ale po długiej męce stwierdziłam ze to szajs nic nie pomaga. Potem kurzyło się to to na półce aż trafiło do kosza. Jeśli chcesz naprawdę odżywić włosy nie oszczędzaj na kosmetykach. Z mojego doświaczenia polecam alternę kosmetyki holywoodzkie lub eugene perma, ewentualnie kerastase seria kremowa(choć tu opinie sa rózne- ne wszystkim odpowiada) dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
jessica26 Re: polecam WAX ! 05.01.07, 17:32 podpisuje się pod tym!! Nic mi nie pomógł :/ Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: polecam WAX ! 05.01.07, 17:44 zgadzam sie, uzywalam jej rok a wlosy byly tak samo zniszczone, nawte po podcieciu i regularnym uzywnau dlaje sie niszcyzly, nei polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia oliwa - czy wlosy nie beda tluste?? 05.01.07, 17:53 nawet jak je potem umyje szamponem... mam wlosy normalne, raczej malo problematyczne, proste i geste. Lekko je rozjasniam i koncowki bywaja lekko przesuszone, takie "odstajace". zainteresowalas mnie ta oliwa z oliwek. tylko czy nie bede miala potem tlustych wlosow? Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Wax 05.01.07, 23:28 Widocznie na każdego działa coś innego. Ja używam Waxa i jestem zachwycona. Efekty są po 3 miesiącach. Jak chcę danego dnia naprawdę dobrze wyglądac, to rano używam Waxa. Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 05.01.07, 23:46 Odżywka w słoiczku firmy Biotherm Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: jak skutecznie ożywić zniszczone włosy 06.01.07, 01:58 przede wszystkim podciąć zniszczone końcówki a potem zakupić np placentę, revalid... Odpowiedz Link Zgłoś