Dodaj do ulubionych

chusteczki do twarzy????

IP: *.80-202-238.nextgentel.com 15.04.03, 10:34
Poradzcie mi prosze, ktore chusteczki do twarzy polecacei? Jutro wyjezdzam w gory do domku gdzie jest problem z czysta woda po ktorej wyskakuja mi syfki, wiec do demakijazu - a raczej zmywania twarzy chcialabym sprobowac chusteczek ( mleczko odpada) - zastanawiam sie miedzy ktorymi wybra. Nivea, L'Oreal czy H&M (najtansze)

Obserwuj wątek
    • magdalena_s Re: chusteczki do twarzy???? 15.04.03, 11:18
      Ja polecam chusteczki NIVEA - zawsze je kupuje kiedy gdzieś wyjeżdżam. Dobrze
      oczyszczają i nawilżają. Szczególnie przydatne w długiej podróży.
      pozdrawiam
      • Gość: maja Re: chusteczki do twarzy???? IP: *.80-202-238.nextgentel.com 15.04.03, 11:30
        dzieki :-)
        • Gość: b Re: chusteczki do twarzy???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.03, 13:01
          ja z Nivei byłam bardzo niezadowolona
          nie mam problemów uczuleniowych i nigdy nie miałam
          chusteczki Nivea sa mocno pachnące (ten ich typowy zapach różano - "szmaciany")
          i mnie buzia szczypała po ich użyciu
          do tego to włókno - mało przyjemne...
          Przetestuj przed wyjazdem żeby nie było za późno...
    • magdalena_s Re: chusteczki do twarzy???? 15.04.03, 13:15
      Alternatywnie moge polecić jeszcze chusteczki z Johnson&Johnson, z pewnoscią
      będą delikatniejsze.
      • Gość: maja Re: chusteczki do twarzy???? IP: *.80-202-238.nextgentel.com 15.04.03, 13:41
        juz kupilam Nivea, nie pachnie rozami tylko typowym zapaszkiem Nivey. Sa one z mineralami morza. Mysle, ze wytrzymam 4 dni - tylko to opakowanie jakies takie trefne.
    • ewakam Re: chusteczki do twarzy???? 15.04.03, 15:32
      Polecam gorąco chusteczki Oceanic'a z serii HydraOxygen (serai dotleniająca)-
      używam ich codziennie rano - z braku czasu - i są świetne, naprawdę
      dotleniają, skóra wygląda na wypoczętą i zostawiają lepkiej warstwy. Miałam
      kiedyś Nivea i J&J - ale Oceanic'a są dla mnie dużo lepsze
    • Gość: Iga Re: chusteczki do twarzy???? IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 15.04.03, 18:44
      Nivea sa super. Uzywam ich na co dzien i jestem baaardzo zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka